Sudas, o ne masina - gali tik save raminti... Pac esu Volvo "megejas"/myletojas. Zinau kaip tas lavonvezis vaziuoja Masina visapusishkai gera, bet nevaziuoja - 2.0 mono 66kw b4 ir tai geriau vaziuoja (mano brolio pirmas auto, kuri as sudauziau siek tiek).Kad i ikalne ivaziuotu reik 3-ia pavara dugna spaust.
O tai jaunam zmogui su tokiu grabovežiu tipo normaliai ? (Nes volvos, mersai senieji tikrai garbovezius primena.)
ričiago oda tokia turi būt XC ragai ne geriau žiūrėtųsi?
Sveikinimai įsigijus auto. Kokioj stadijoj avantas?
Volvo nupirkta kaip kasdieninis auto ar ateityje nusimato kažkas panašaus kaip ir su Audi?
grazus volvukas kad ir pataikyk abi vysnines nusipirkt as gana norejau silkes vysnines bet tuo laiku nebuvo dyzeliu tokiu
geriausias vaizdas kai pamatai mergina/moteri iki 35m prie silkes vairo pries pora metu net 4 tokius reiskinius stebejau Dabar aplamai tu silkiu neber. Arba statybininko darbo masina - lavonas (jau su bilietu i savartyna nes TA niekad nepraeis), arba su teptuku patepliota pensininko pirma vakarietiska masina (pirkta uz 7000 doleriu) arba kazkas is audi forumo vairuoja.
Smagu girdėt, man irgi patinka Norėjau aš vyšninės. Dar ir numerius būtų gerai panašius gaut. Tiksliau žinau, kur būdavo C4, kur numerio tik vienas skaičius skyrėsi, būtų baika persidėt, bet nežinau ar beegzistuoja, gal reikėtų į Regitrą kreiptis, bet turbūt nesuteiks tokios informacijos Vienaip ar kitaip - šitas Volvo koks dabar yra , tai yra toks, kokio ir visada norėjau
duok v/n, gal galėsiu patikrint, bent kėbulo numerį turėčiau gaut, pagal tai t/a patikrintume ar yra