ne nu bet jus ir pavarot
vieni rekia, kad su masina reik isvis nevazinet, o tik daryt ir daryt, kol visai supus dregnam garaze, kiti verkia kad negali vaziuot nes masinos spalva neatitinka
kokia sekanti priezastis bus? pelenines dangtelis neuzsidaro, tai del to irgi vaziuot negalima ?
, jei reikia dazyt- dazai, neturi pinigu- vaziuoji kol atsiras pinigu dazymui, galu gale kam visa masina dazyt, jei reik pora detaliu nupust, jei normaliai nudazys ir spalva parinks, nupoliravus ir skirtumo nelabai pamatysi, atkreipkit demesi kokie vaivoryksciu spalvu lauzai mieste vazineja, ir visiem giliai dzin, tiek patiem vairuotoja, tiek ir aplinkiniam
man labiausiai patinka VytautoV logika, apsitvarke isore, kad padoriau atrodytu, pasiremontavo motora kad vaziuotu norm, ir nesuka sau kiausu, kad biski spalva neatitinka, ar kad neuzsidega salono apsvietimo lempute kai duris atidarai
jeigu masina dirbtu ne man, o as jai, tai as ja i minsko pl. 33 nuvaryciau diagnostikai
ir problemos neliktu, as sutinku kad masina reik myleti ir priziureti, bet gyventi masinos gyvenima tai jau savotiskas sado mazo
geriau savo 2-osiom pusem skirkit daugiau laiko, o ne metalo kruvai, is kurios daugiau vargo nei naudos
trumpas pvz: ieskojau auto, ieskojau kad butu bose, oda, koks autopilotas ir visko ko man reikes , nupirkau, viskas, tuom mano pirkiniai ir baigesi, na aisku ratai nupirkti papildomai, bet cia kitas reikalas, nuvaziuoju kuro, pasikeiciu tepalus, kaladeles, ir vaziuoju nesukdamas galvos kad pas mane salonas juodas recaro, o ne baltas verstos odos, ar kad vairas su S zenkliuku ar be jo, nuvarau i svaros brolius nuplaut, vot ir visi darbai masinai, vat tai yra masina kuri tarnauja man,