Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 529462 kartus)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3600: 2015 Sausio 12, 21:04:50 »
ner uz ka ;) bile macino :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3601: 2015 Sausio 12, 21:21:04 »
Man idomu kiek kainuoja toks dziaugsmas kaip oda pertraukt sedyne su medziagom ir darbu, nes man reikalinga tokia procedura ir noriu kuo greiciau atlikt ja nes jau akis bado nerealiai..

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3602: 2015 Sausio 12, 21:32:36 »
rudeni klausiau siauliuose viso salono persiuvimo kaina. oda, ne kokie pakaitalai ir kitas sh. zodziu uz visa a4 salona uzkosejo apie 2K euro. tai speju sedyne kokius 300e kainuotu :think:

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3603: 2015 Sausio 12, 22:05:27 »
Ouch 2k euro :bedantis:

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3604: 2015 Sausio 12, 22:07:03 »
man irgi stalcius atsiverte, kai kaina pasake. as uz masina tiek nemokejas savo :D

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3605: 2015 Sausio 12, 22:44:17 »
jo.. tas sviesiai rudas salonas (kaip ten jis vadinas - travertine berods? ) tikrai gerai atrodo. Kazkuo issiskiria is tu visu kitu (pilku/melynu/juodu). Kazkokio gyvumo inesa. Noretusi ir man toki susidet, bet visiskai nederetu prie mano auto spalvos.
Sakyciau tas travertine dera tik prie sitos bordines/vysnines, aisku auksines ir gal dar tamsiai zalios spalvos silkuciu :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3606: 2015 Sausio 12, 23:10:35 »
jo.. tas sviesiai rudas salonas (kaip ten jis vadinas - travertine berods? ) tikrai gerai atrodo. Kazkuo issiskiria is tu visu kitu (pilku/melynu/juodu). Kazkokio gyvumo inesa. Noretusi ir man toki susidet, bet visiskai nederetu prie mano auto spalvos.
Sakyciau tas travertine dera tik prie sitos bordines/vysnines, aisku auksines ir gal dar tamsiai zalios spalvos silkuciu :V

Na, man rudas salonas su medžiu visada asociavosi su prabanga 8:8
Tiesa, kas link spalvos suderinamumo, būtų įdomu žinot ar su visom spalvom buvo galima užsakyt travertin saloną ar tik su kai kuriom, bet kad akiai mieliausias derinys travertin+vyšnia tai pritariu 100% (o)
Priežiūra jau čia atskira diskusija, nes nebuvau nupirkęs detalės, kurios nereikėtų atšveisti, o tai parodo, kad juos reikia prižiūrėt. Ir tai, ne apie valymą kalba, o apie atšveitimą, nes paprastai tik valymas nebepadeda jau. Ir dabar visos šitos detalės tokio sutrinumo lygio, kad ilgai ir nuobodžiai, o kilimą kur dabar žiemos sezonu normaliai išvalyt tai neįsivaizduoju, negi vežt kur nors už pinigus... (H-)

Neprisijungęs MykQlas

• Įrašai: 330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3607: 2015 Sausio 12, 23:48:56 »
nu daaa, prie vyšninės spalvos deraa belekaip :H bet žalia irgi neatsilieka 8:8 (j)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3608: 2015 Sausio 13, 00:57:05 »
mykolo foto račiagas kažkaip nesiderina, o vat vairas su plastmasėm savo įsipaišo

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3609: 2015 Sausio 13, 03:03:55 »
Šiaip tai kai eina kalba apie žalią+travertin, tai man būtent šitas avantas akyse išdygsta, irgi labai graži kombinacija  (o)

Domai - kai juodas vairas, tai ir ta juoda plastmasė vietoj :)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3610: 2015 Sausio 13, 09:02:47 »
I kaip jum V8 tamsiai zalios spalvos ir travertin ? :D ignai kaip suprast susidejai saliona o cia vel prisipirkai pilna sharana. nafik ?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3611: 2015 Sausio 13, 14:22:45 »
I kaip jum V8 tamsiai zalios spalvos ir travertin ? :D ignai kaip suprast susidejai saliona o cia vel prisipirkai pilna sharana. nafik ?

Reikėjo man kito kilimo, tai čia buvo pagrindinis dalykas, o dar va "štorkę" gavau kitą, o tokias rudas štorkes tai jeigu dar rasiu, tai dar imsiu :D Nu, o visokios plastmasės tegul guli garaže - maža kada prireiks. Viena gal ten įbraukta, kita kitur, paimi ir lygini , kurią čia geriau įdėt 8:8 Kiliminės bagažinės dangos dar pasiėmiau, gal pavyks kai kur panaudot, bet čia ateičiai. Va tos galinių sėdynių spynelės ne juodos, o rudos spalvos. Atrodo niekalai ir visa pilna bagažinė jų, bet iš tų smulkmenų ir susideda salonas, kuris išbaigtas arba nedabaigtas , kažkas sulūžę ar sveika :) O rudų salonų kai nesimėto, tai geriau va bardačioką atsarginį pasidėsiu ant lentynos, mažu netyčia nuluš rankenėlė kada - no problem, guli kita garaže, o ir dar ruda (8-) :D

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3612: 2015 Sausio 13, 21:17:32 »
Teisingas poziuris (+)  kaip pasiseke su kilimo bukle? ar dar isvis imanoma rast tvarkinga kilima be jokiu dziurku :think:  jau nekalbu apie toki kaip tavo :V

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3613: 2015 Sausio 13, 21:26:33 »
pasirodo galima  (+)

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3614: 2015 Sausio 13, 21:28:12 »
dar klausimas, tau jie ja i garaza ivare?  :think:

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3615: 2015 Sausio 13, 21:38:15 »
juodo kilimo ieskau jau 4 metus be kaseku :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3616: 2015 Sausio 13, 21:44:33 »
Teisingas poziuris (+)  kaip pasiseke su kilimo bukle? ar dar isvis imanoma rast tvarkinga kilima be jokiu dziurku :think:  jau nekalbu apie toki kaip tavo :V
Jeigu atvirai nežinau kaip ta būklė - bent jau "standus" su geru pagrindu, nes niekad neimtas, ir atrodo, kad nesuplyšęs niekur, nes mano buvo ir paplyšęs, ir patrupėjęs tas pagrindas apačioj. Tik tiek atrodo vienintelis minusas, kad baisiai nešvarus, tai dabar ieškau kur galiu gerai gerai išvalyt ir atšveist jį, bet neįsivaizduoju kur tai padaryt žiemą, o tada ir pasimatys koks, bet manau vienaip ar kitaip tikrai bus labai neblogas (y)

O dėl radimo, nu tai va toks ir radimas - gerai, kai yra draugų, kurie sujungę radarus ir kai randa ką nors iškart praneša, tai taip ir pavyksta kažką dar gaut. O jeigu nebūtų man valukonis pasakęs , tai va ir būtų kilimas su štorkėm ir visom kitom dalim baigę gyvenimą :-{

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3617: 2015 Sausio 13, 21:46:34 »
dar klausimas, tau jie ja i garaza ivare?  :think:
Ji buvo garaže ant keltuvo, kiek pamenu be važiuoklės jau ir lyg variklio taip pat nebuvo, tai dirbau šiltai, vėjai nepūtė :G (y)(y)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3618: 2015 Sausio 13, 21:46:55 »
Visokias smulkmenas, plasmasiukus galima kokybiskai padaryti pageidaujamos spalvos, jei rankos is teisingosm vietos, tai luptis tikrai neturetu.
Va su kilimu irgi mastau varke, turiu tamsiai pilka, bet noreciau visiskai juodo, o dar kiek visokiu detaliu reiketu, kuriu ir taip tikriausiai neimanoma rasti net tamsiai pilku... Manau teks i pagalba kviesti tekstiles dazus, ne is balionelio aisku :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3619: 2015 Sausio 13, 21:51:47 »
Visokias smulkmenas, plasmasiukus galima kokybiskai padaryti pageidaujamos spalvos, jei rankos is teisingosm vietos, tai luptis tikrai neturetu.
Va su kilimu irgi mastau varke, turiu tamsiai pilka, bet noreciau visiskai juodo, o dar kiek visokiu detaliu reiketu, kuriu ir taip tikriausiai neimanoma rasti net tamsiai pilku... Manau teks i pagalba kviesti tekstiles dazus, ne is balionelio aisku :-]
Tai žinoma - daug ką galima pasidaryt , o ir pasidarau. Bet kai randi "originalą", tai dedi originalą vietoj pasidarytos dalies :)

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3620: 2015 Sausio 13, 22:17:09 »
tai tu tada labai laimingas zmogus  (z) nes kai ziurejau ja tai ji buvo lauke :D jeigu butum atvares diena/2 veliau speju nieko nebutum rades :) siaip ji be variklio buvo kai zejau, gal pravalyma daro :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3621: 2015 Sausio 13, 22:26:37 »
Tai žinoma - daug ką galima pasidaryt , o ir pasidarau. Bet kai randi "originalą", tai dedi originalą vietoj pasidarytos dalies :)
bet jei originalu iseina rast tik apverktinos bukles, tada be didesniu vargu pasidarai pagal norus, juk kaip supratau visiskai juoda spalva salone naikini, o gamykliskai ar buvo taip? :think:
Darkart paziurejau i salono foto, tai visko juodo panaikint neimanoma, tiksliau bus nebegrazu :D
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 13, 22:31:51 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3622: 2015 Sausio 13, 22:32:36 »
tai tu tada labai laimingas zmogus  (z) nes kai ziurejau ja tai ji buvo lauke :D jeigu butum atvares diena/2 veliau speju nieko nebutum rades :) siaip ji be variklio buvo kai zejau, gal pravalyma daro :)
Jo, taip džiaugiuosi, kad apsisprendžiau pirmadienį važiuot, o ne penktadienį, nes būtų buvęs didelis šūdukas ant pagaliuko :D ff
Ten kalba buvo iš pradžių apie kilimą tik ir štorkę, bet taip gavosi, kad aš ten tą vidų visą nusiaubiau, liko tik panelė ir durų apdailos, net iš lubų išsitraukiau apšvietimo laidus, o tai pas mane virš durų nėra apšvietimo. Nusigręžiau dar chromo juosteles virš durų kur eina, nes psa mane viena ten tokia stuktelta, tai pjauna akį. Nu žodžiu, nekažką ten ir palikau. Beje, labai malonūs ir paslaugūs ten dirba - ir įrankiais leido pasinaudot, ir grąžtą suveikė, nu žodžiu diena gerai praėjo (y)
Dabar dar mąstau kaip prasivest neišėmus lubų tuos apšvietimo laidus. Juk lubos prie stogo priklijuotos būna?

Dar galvoju kur ir kaip nusipoliruot priekinės panelės medį, nes kad jau dabar išimtas, tai proga gera. Ar nuvežt gal kur, kad gerai padarytų...

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3623: 2015 Sausio 13, 22:35:11 »
Donoras fwd? Ar tinka kilimas nuo fwd i quattro kebula?

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3624: 2015 Sausio 13, 22:36:39 »
nzn kaip c3, bet  b3 tai nuemus tas apdailas visas sonines, pvz dirzu, tai jos pakrenta siek tiek, tai laidamanau laisvai pakistum. nes lubos klijuojasi tik per viduri, sonai nesiklijuoja. CIA B3 taip ;)