Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 522081 kartus)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
pas mane daug vietos :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
pas mane daug vietos :D
Ačiū ačiū, bus gerai ir su dvišimtės kapotu :D Tarp kitko, kapotas kiek pamenu irgi nuo 5000 :D :D

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
sitas 200tines kapotas eidavo i audi5000 turbinines, kurios budavo su tom lempom kur vietoj zvynu gabaritai. O dabartines lempos eidavo eidavo i paprastas 5000tines su silkes kapotu. Bet silkes kapotas kazkoks nlb. a200 sportiskesnis toks

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Vėliau gal ir daugiau bus  :)

per daug to geltono filtro

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
o vis del to kaip tos lempos sviesos atzvilgiu ? Kazkada buvau susigalvojes tokias isigyt bet paskaitinejau rusu forumus kad sviecia jos dar blogiau nei 200simtines ... As kalbu kai nera jokiu zenonu, perdarymu .

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį

o man kaip tik patiko si foto. Gerai ziurisi, atrodo kaip baisiao sauleta diena ir foto sena :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
o man kaip tik patiko si foto. Gerai ziurisi, atrodo kaip baisiao sauleta diena ir foto sena :)
nekreipkim dėmesio, nes Aras kandus kažkoks ne pirmoje temoje :D gal vidutinio amžiaus krizė... aš kaip mėgstantis fotografuoti galiu pasakyti kad normali foto, o ir silkinas belekaip geeeeeeras (y) tikiuosi susitikti "refresh 2014" ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Numaniau , kad kai kuriems monitoriai gali labai ryškiai rodyti (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nekreipkim dėmesio, nes Aras kandus kažkoks ne pirmoje temoje :D gal vidutinio amžiaus krizė... aš kaip mėgstantis fotografuoti galiu pasakyti kad normali foto, o ir silkinas belekaip geeeeeeras (y) tikiuosi susitikti "refresh 2014" ;)

Gal ir apsilankysiu, gal ir ne. Kaip žiūrovas nebent užsuksiu pažiūrėt, nes turiu kitą labai man svarbų ir įdomų kasmetinį renginį būtent tą dieną, jeigu nemaišau, tai persiplėšt tarp Vilniaus ir Kauno nežinau kaip  :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o vis del to kaip tos lempos sviesos atzvilgiu ? Kazkada buvau susigalvojes tokias isigyt bet paskaitinejau rusu forumus kad sviecia jos dar blogiau nei 200simtines ... As kalbu kai nera jokiu zenonu, perdarymu .
Gedi , asmeniškai tai lempom esu patenkintas. Ilgosios tai iš viso superinės, o trumposios tikrai geros. Dar jeigu stiklai būtų nenuvaryti akmenukų per daug metų, tai iš viso būtų gerai, o pasakymas , kad "šviečia DAR BLOGIAU negu 200-inės" man iš viso nesuprantamas, nes man ir 200-inės lempos buvo labai geros. Va lempos kuriom buvau nepatenkintas, tai buvo Audi 100 - ten nors pirštu į akį durk nieko nesimatydavo  (z)

O šiaip reflektoriai sveiki , lemputės pamenu geros kažkokios tai , tai ko joms nešviesti. Sakau , esu patenkintas ,o ilgosios iš viso žiebia kaip tokių metų (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
VISĄ dieną valiau...  ff   Nu bet va , kas ten norėjo pamatyt - prašau :)

O buvo tokios, palyginimui:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kokias priemones naudojai valymui ? Ir ant galo po valymo vistiek kazka "uztrynei" ant sedyniu, ar nieko, taip sakant impregnavimui ir pan

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nu jooo, skirtumas akivaizdus. (y) Turėjai neblogai pasportuot, kol tiek atšveitei. :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kokias priemones naudojai valymui ? Ir ant galo po valymo vistiek kazka "uztrynei" ant sedyniu, ar nieko, taip sakant impregnavimui ir pan
Dubenėlį, daug vandens, ūkinį muilą su tulžimi, kelias virtuvines kempinėles su švelniu ir vos grubesniu paviršiumi bei daug daug darbo jėgos :D Ant galo Sonax'o kokiu tai pieneliu odai impregnuot, bet girdėjau kažkokie būna riebalai ar kažkas , tai noriu kuo nors riebiau ir rimčiau įtrint, nes tas pienelis tai toks , nu ką žinau , bile va faktas , kad ištrinta, o kiek realiai ten drėgmės tai odai suteikia tai nežinau, o ypač po ūkinio muilo , nes kiek girdėjau tas sausina neblogai (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu jooo, skirtumas akivaizdus. (y) Turėjai neblogai pasportuot, kol tiek atšveitei. :D
Patikėk manim koks sunešiotas jaučiuosi, kaip nežinau ką daręs visą dieną... :goodboy:
Vietom tai gan lengvai nusivalė, bet vietom ten suki suki, trini trini, vis plauni tą kempinę, bet kaip nešvaru taip nešvaru, tada gerai muilo, grubesnį paviršių ir pradeda imt, bet labai atsargiai reik (H-)

...bet tas jausmas, kai palengva su kempine trini ir žiūri kaip akyse šviesėja , dievulėliau koks geras  (j) :G
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 25, 23:59:25 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Blemba butinai kazkuo itrink, nes vanduo odai tikrai žinau kad negerai yra, turejau anksciau viena salona, kuri anksciau savininkas su dregnu skuduru visad valydavo, tai ziauroka buvo, visa sutrukinejus tokia. O pas tave matau bukle dar labai nebloga, kaip tokiu metu net labai gera, tai kad issaugot manau nepagailek pinigo priemonems rimtoms

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blemba butinai kazkuo itrink, nes vanduo odai tikrai žinau kad negerai yra, turejau anksciau viena salona, kuri anksciau savininkas su dregnu skuduru visad valydavo, tai ziauroka buvo, visa sutrukinejus tokia. O pas tave matau bukle dar labai nebloga, kaip tokiu metu net labai gera, tai kad issaugot manau nepagailek pinigo priemonems rimtoms

Kolkas tuo pieneliu įtryniau taip gausiai, tai kelias dienas nieko neatsitiks, o paskui kaip ir sakiau, ieškosiu ko nors labai riebaus. Girdėjau būna gryn riebalas kažkoks ar kas tokiai odai, o ne pieneliai. Sėdynės tai toli gražu ne ledas, nu bet geresnės negu buvo :goodboy:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Tas salonas kartais ne iš parduodamo sidabrinio S4 Avanto kuris autogide kabo už 1.6k lt? (H-)
atrodo tiesiog nepakartojamai  (o)   (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tas salonas kartais ne iš parduodamo sidabrinio S4 Avanto kuris autogide kabo už 1.6k lt? (H-)
atrodo tiesiog nepakartojamai  (o)   (y)
Oi ne ne, ten gan neretai pasitaikantis toks pobaltis, labai šviesus salonas, o šitą travertin rast C4/S4 tai kaip adatą šieno kupetoj ff

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
A ko medziaginiu kilimeliu nenaudoji,kur buvo foto kazkada ? Aisku prieziura n kartu didesne, bet tobulas vaizdelis isvis tada :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
A ko medziaginiu kilimeliu nenaudoji,kur buvo foto kazkada ? Aisku prieziura n kartu didesne, bet tobulas vaizdelis isvis tada :)
Vieni yra proginiai, tų kasdienai nenaudosiu :D o tuos kitus reikia paieškot kažkur garaže, greičiausiai dar ir gerai išvalyt reikės, tai kolkas ruda guma atlieka savo darbą :bedantis:

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Oi ne ne, ten gan neretai pasitaikantis toks pobaltis, labai šviesus salonas, o šitą travertin rast C4/S4 tai kaip adatą šieno kupetoj ff
aha, po to kai parasiau paziurejau ir supratau kad nesamone parasiau :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Gedi , asmeniškai tai lempom esu patenkintas. Ilgosios tai iš viso superinės, o trumposios tikrai geros.
:) na as neturiu su kuo sulygint tai remiausi kitu patirtim, kuri pasirodo yra laaaabai nevienoda
o cia siaip, siek tiek apie lempasz :smoke:

The Ultimate Audi 5000/200 Type 44 European Headlight