Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 525771 kartus)

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
Zinoma lengviau :D

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
sedyne pati pasidaro nesunkiai salyginai, tik pravada nuo sedynes biski hemarojus gaunas jei tvarkingai daryt ..

EDIT: cia kazkiek i tema http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/instaliuojam-sedyni-sildyma-gale/

• Žiūrėti profilį
sedyne pati pasidaro nesunkiai salyginai, tik pravada nuo sedynes biski hemarojus gaunas jei tvarkingai daryt ..

EDIT: cia kazkiek i tema http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/instaliuojam-sedyni-sildyma-gale/
Va va apie tai ir kalbėjau. Ignui turint tokį išskirtini saloną manau būtu pats geriausias variantas :G

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Salono spalva sita va tai ledas, karameline tokia, tik tas magas idomiai, dauguma forume alpsta del jo, paaiskinkit kodel ? Suprantu nakti apsivetimas susiderina, bet siaip ziurint dabar tai kaip svetimkunis istikruju atrodo... Koks audi concert labiau isipaisytu sicia  :V antgaliai dabar  (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Va va apie tai ir kalbėjau. Ignui turint tokį išskirtini saloną manau būtu pats geriausias variantas :G

Reikia pirma dasivest iki normalaus stovio, nes priekinių sėdynių odai jau yra visiška šiknutė  :-(

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Salono spalva sita va tai ledas, karameline tokia, tik tas magas idomiai, dauguma forume alpsta del jo, paaiskinkit kodel ? Suprantu nakti apsivetimas susiderina, bet siaip ziurint dabar tai kaip svetimkunis istikruju atrodo... Koks audi concert labiau isipaisytu sicia  :V antgaliai dabar  (y)

Jau norėjau pradėt rašyt kodėl gi man tas magas taip prilipo(jau antrą tokį nusipirkęs), bet prisiminiau kad jau teko kartą taip daryt - tada tam tikra žmonių grupelė kaip visada supuolė ir pradėjo aiškint, kad va, gi aš neteisus, yra geresnių magų ir iš viso kaip jis man gali patikti :D Nu žodžiu, patinka ir tiek, neaiškinsiu kodėl :-]

• Žiūrėti profilį
Reikia pirma dasivest iki normalaus stovio, nes priekinių sėdynių odai jau yra visiška šiknutė  :-(
Tai va tvarkydamas odą gali ir šildymą prie to pačio pasidaryti (+)
O dėl mago tai man jis čia kaip tik puikiai atrodo :) pats tikrai tokio neatsisakyčiau  (y)

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
gal kas galit apsviest ka FUNK mygtukas daro ? :-] :D

Neprisijungęs eingeryn

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
gal kas galit apsviest ka FUNK mygtukas daro ? :-] :D
Įjungia gerą nuotaiką :bedantis:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
o jei rimtai ? :D nes ir kituose forumuose maciau deda i b4 tokios mygtukus tai galvoji WTF >? :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o jei rimtai ? :D nes ir kituose forumuose maciau deda i b4 tokios mygtukus tai galvoji WTF >? :-]

Paslaptis (8-)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Speju kokias dujas pasidares, ir visai tvarkingai bei gražiai, jei taip  :-)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
gal kamnors ir iasku , bet vistiek uzduosiu klausima. cia kaina uz vnt ar komplekta 4 ratam ?
aisku vieneto :bedantis:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 06, 23:30:13 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
dėl to priekinio bamperio tai jo retoki jie su 4 skylėm
posūkiai apie 300 lt priekiniai gaunas, ir tai reik užsakinėt iš trshop ar tai vw-classicparts, priešrūkinių išvis niekur nėra, teko kažkada matyt 330eur ebay

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
dėl to priekinio bamperio tai jo retoki jie su 4 skylėm
posūkiai apie 300 lt priekiniai gaunas, ir tai reik užsakinėt iš trshop ar tai vw-classicparts, priešrūkinių išvis niekur nėra, teko kažkada matyt 330eur ebay
kam uzsakinet, jei galima nusisukt nuo antro golfo :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
galima, jei turėsi originalius, ir norėsi mano golfinių, galėsim susikeisti.. :))) jie visai kitokie, bet į vietą tinka

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
galima, jei turėsi originalius, ir norėsi mano golfinių, galėsim susikeisti.. :))) jie visai kitokie, bet į vietą tinka
Jo, golfiniai tinka užpildyt priešrūkinių vietas, bet posūkiam netinka dėl bamperio formos (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Speju kokias dujas pasidares, ir visai tvarkingai bei gražiai, jei taip  :-)
Taip, bezdalų perjungimą pasidaręs ten - svaigau jau senai, nes nepatinka man visokie kitaiski ir pigūs BRC ar xujRC dujų perjungėjai salone :F

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
Taip, bezdalų perjungimą pasidaręs ten - svaigau jau senai, nes nepatinka man visokie kitaiski ir pigūs BRC ar xujRC dujų perjungėjai salone :F
(y)

• Žiūrėti profilį
bet juk cia ne siaip kazkoks mygtukas, originaliai jis kazka kita turetu daryti ar ne? :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
FUNK policija naudodavo berods perjungt ryšį ar pan.  (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
"FUNK means Radio in German. The switch is used mostly by police or taxi operators to enable/disable the radios (and other power-intensive equipment) in their cars."
Nu va, kažką panašaus ir prisiminiau :)