Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 526861 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Galvojau aš, kad man ten reikės specifiškai ištekint tuos žiedus, bet ten atsisėdom , pamastėm , pažiūrėjom ir nusprendėm, kad užteks tik pirktinių žiedų, nutrynus ten tą kantuką tokį. Tai va pagaliau su vasaros ratais  (aa)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Galvojau aš, kad man ten reikės specifiškai ištekint tuos žiedus, bet ten atsisėdom , pamastėm , pažiūrėjom ir nusprendėm, kad užteks tik pirktinių žiedų, nutrynus ten tą kantuką tokį. Tai va pagaliau su vasaros ratais  (aa)
O kur nuotraukos? :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu tipo va  :D

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 06, 00:21:00 sukūrė quattro »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nei pridesi, nei atimsi. Grazu. (y) Ai nors vienas "pridesiu" yra - duslintuvo antgaliai. Bandyciau juos kazkiek "padailint", t.y. uzdeti/privirinti kokius dailesnius. 8:8

• Žiūrėti profilį
Puikumėlis, tikrai kad atrodo begalo graži :G o beje įdomu man, priekiniame bamperyje virš posūkių tai čia priešrūkinės? Lyg ir ne pas visas jis buvo ar aš kažką čia skiedžiu? (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atimt tai yra ką - aukštį :D O pridėt , nu gal nepradėsiu vardint :D
Bamperyje ten jo , priešrūkiniai  :)   Tokių bamperių iš ties yra labai mažai. Lietuvoj tai mažu gal kokie 5. Gal Kazlius ar Audzius man galėtų paantrinti  :)

Antgaliai dabar jau bus šitie, nes neįsivaizduoju kuo jie blogi - kaip tik norėjau būtent tokių, kurie atrodytų paprastai ir solidžiai , o ne belekokio diametro ar nestandartinės formos  (H-) Tarp kitko neseniai jie ir atsirado, nes anksčiau buvo toks vienas storas ir negražus  :goodboy:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dar tuo pačiu šiandien iš po žiemos turbūt pirmą kartą saloną išsikuopiau, tai dabar kažkaip smagiau  :D

• Žiūrėti profilį
Salonas taip pat kaip ir išorė atrodo puikiai :G dėl bamperio tai įdomu kodėl tokia retenybė buvo tos priešrūkinės. (H-) Ir dar, negalvoji tamsinti galinių langų? Asmeniškai man tai nelabai gražiai atrodo avantas ir netamsintais galiniais langais. Aišku tai tik mano nuomonė (+)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Salonas taip pat kaip ir išorė atrodo puikiai :G dėl bamperio tai įdomu kodėl tokia retenybė buvo tos priešrūkinės. (H-) Ir dar, negalvoji tamsinti galinių langų? Asmeniškai man tai nelabai gražiai atrodo avantas ir netamsintais galiniais langais. Aišku tai tik mano nuomonė (+)
Langų tikrai netamsinsiu - man kaip tik patinka tokia "clean" langų išvaizda ;)
Labiausiai reikėtų dabar ją paleist kokį 1cm žemėn - pilnai užtektų, bet kaip tai padaryt nebrangiai... Nes dabar ji pakankamai minkšta, netgi per minkšta kaip su tokiais ratais :think:

• Žiūrėti profilį
Tai kam tada ją dar leisti jei ir dabar yra gerai? (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai kam tada ją dar leisti jei ir dabar yra gerai? (H-)
Nu tas jausmas, kai atrodo centimetras daug pakeistų :D :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Antgaliai dabar jau bus šitie, nes neįsivaizduoju kuo jie blogi - kaip tik norėjau būtent tokių, kurie atrodytų paprastai ir solidžiai , o ne belekokio diametro ar nestandartinės formos  (H-) Tarp kitko neseniai jie ir atsirado, nes anksčiau buvo toks vienas storas ir negražus  :goodboy:

Nesimatė normaliai antgalių tose foto, todėl jie ir užkliuvo. :) Na jei tokie yra, tai tikrai viskas ok ir su jais. :D

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
netamsink tu langu,nes nesimatys iscackinto salono  :bedantis:

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
na as jau pasiilgau minkstos masinos nes dabar kai vazineju su suleista tai kieta kai karutis visa baladojasi :D net bijau det r17 205 40 ratus :D nes reikes vazinet kai kokiam pensininkui o as megejas paspaust:D

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
Nu tas jausmas, kai atrodo centimetras daug pakeistų :D :D
pigiai? prasom....

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jo, vaikščioja jau Facebook'e, mačiau  :D

• Žiūrėti profilį
Įdomu kiek toli su tokiu sužeminimu nuvažiuotum :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Įtariu , kad netoli  :-]

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
Nera nieko ilgaamziskesnio uz laikinuma.....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Dar tuo pačiu šiandien iš po žiemos turbūt pirmą kartą saloną išsikuopiau, tai dabar kažkaip smagiau  :D
jei jau prisip**inet tai pilna eile kokiu nors mygtuku nepamaisytu, vietoj tos dezutes :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei jau prisip**inet tai pilna eile kokiu nors mygtuku nepamaisytu, vietoj tos dezutes :)
...aš specialiai ieškojau šito setup'o su durelėm , nes buvo be durelių(šimtinės dėžutė). Kol nėra kuo užpildyt, t.y. veikiančiais mygtukais, tai bus taip :) Gal kada nors ateityje, jeigu tokia nerėgėta laimė pasitaikys, kad rasčiau šildomą sport travertin saloną odinį(wahahaha :-]), tai tada bus ir mygtukai, o dabar nematau prasmės kažkuo ten pildyt, jeigu jie nieko nedarys ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
ne  nu as net nesvariausioje svajoneje neturejau to :-]:-] kad det nefunkcionuojancius mygtukus

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
kas per antgaliai uzdeti,gal turi foto ar nuoroda is kur juos emei? :-) cia gal audi kokie ar ne?

• Žiūrėti profilį
...aš specialiai ieškojau šito setup'o su durelėm , nes buvo be durelių(šimtinės dėžutė). Kol nėra kuo užpildyt, t.y. veikiančiais mygtukais, tai bus taip :) Gal kada nors ateityje, jeigu tokia nerėgėta laimė pasitaikys, kad rasčiau šildomą sport travertin saloną odinį(wahahaha :-]), tai tada bus ir mygtukai, o dabar nematau prasmės kažkuo ten pildyt, jeigu jie nieko nedarys ;)
O ar nebūtu lengviau savo dabartinį padaryti šildomu? Ar gal nelabai tai įmanoma? (H-)