Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 525893 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
aparac  :G negaila ziemiskom druskom serti  ?  :smoke:

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
O tai ka quattro ziema garaze laikyt? 8:8

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
O tai ka quattro ziema garaze laikyt? 8:8
sutinku

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Reikia dar dziaugtis tokiomis oro salygomis su quattro, nes ir taip jau kiek ziemos prarasta :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aparac  :G negaila ziemiskom druskom serti  ?  :smoke:
Gaila Marijau. Man iš viso gaila su ja kasdieną važinėt, bet kitos mašinos neturiu ir greitu metu neturėsiu, todėl šitą prilaikau "važiuojančioj" kondicijoj ir tiek, turbūt suvažinėsiu ir baigsis, nes jokiu greitu metu nenusimato kažkokie "restauravimai" , o jokie "restauravimai" ir negalimi kai taip mašina naudojama. Ne tik, kad restauravimai, o kartais net elementarūs patvarkymai... :-{

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Grazuole  :G  Kaip tu ja tokia svaria palaikai tokiu laiku?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
jaučiu plauna

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gaila nenufotkinau prieš plovimą... :D Praktiškai visą žiemą kiek čia buvo pliurzos , druskos ir visas kitas brudas ,pravažinėjau nematęs mašinos spalvos, nes net ir nuplovus, užtektų pavažinėt ir tą pačią dieną mašina atrodytų lygiai taip pat. Tai va, kad jau dabar šalčiai atėjo, keliai sausi, tai galima nusiplaut, nes švari mašina teoriškai išliks ilgai (o) Aišku vistiek matyt kelininkai, asilai nelaimingi, pabėrę savo sup... druskos buvo kažkur, nes buvau pataikęs ant drėgnų kelio atkarpų, tai jau bamperį spėjo apnešt :E Nu bet nieko, bendrai paėmus švari (y)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
Gaila Marijau. Man iš viso gaila su ja kasdieną važinėt, bet kitos mašinos neturiu ir greitu metu neturėsiu, todėl šitą prilaikau "važiuojančioj" kondicijoj ir tiek, turbūt suvažinėsiu ir baigsis, nes jokiu greitu metu nenusimato kažkokie "restauravimai" , o jokie "restauravimai" ir negalimi kai taip mašina naudojama. Ne tik, kad restauravimai, o kartais net elementarūs patvarkymai... :-{
lygiai tokioje situacijoje buvau ir as, todel puikiai tave suprantu, bet siemet savaja uzdariau galutinai garaze :smoke:

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Gaila nenufotkinau prieš plovimą... :D Praktiškai visą žiemą kiek čia buvo pliurzos , druskos ir visas kitas brudas ,pravažinėjau nematęs mašinos spalvos, nes net ir nuplovus, užtektų pavažinėt ir tą pačią dieną mašina atrodytų lygiai taip pat. Tai va, kad jau dabar šalčiai atėjo, keliai sausi, tai galima nusiplaut, nes švari mašina teoriškai išliks ilgai (o) Aišku vistiek matyt kelininkai, asilai nelaimingi, pabėrę savo sup... druskos buvo kažkur, nes buvau pataikęs ant drėgnų kelio atkarpų, tai jau bamperį spėjo apnešt :E Nu bet nieko, bendrai paėmus švari (y)
as tai niekaip neprisiverciu saves nuplaut, nes vel po dienos matyti tokia kaip buvo nervai nelaiko... O cia ir neuzilgo sniega pranese, tai vel i trasa eis druskos, smeliai ir ta visa pliurza vel ses ant masinos :-{

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dar savaitėlę lyg neturėtų būt jokių kritulių, tai pasidžiaugsim  (H-) ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
paprasciausiai statai sita garazan, kasdienai imi koki antra golfiuka papigiai apytvarkingi ir leki, o sita dara leda :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
jeigu nori neturet su kuo vaziuot tai imk dar viena sena masina :-]  pliusas butu kad kainavo pigiai, bet turint ribota laisva laika abi suvazinesi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
iš praktikos: nekeisk silkės į antrą golfuką kaip į antrą auto

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
tu geriau nenorek pamatyti,kaip atrodytu keliai,jei nepiltu druskos. kiekvienam zmogui savi prioritetai,bet manau svarbiausia yra zmoniu saugumas,sveikata,gyvybe. masinos tik metalo gabalas,ja pakeisi,o is vezimelio nebeatsistosi. vazineju po skandinavijos salis su sunkiuoju transportu ir meldziu,kad kuo daugiau druskos papiltu,o sukti galva del rudziu,tai...,nebekalbu apie masinas 25 metu amziaus,nors sunku ir be pavadinti jas masinomis...

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Audinė žiauriai graži, ypač spalva  (y)

Dėl druskų, tai manau ne mane vieną biesina, kai kelininkai (bent jau Kaune) ne tai kad nubraukti sniegą, tai druskos privaro be proto, ko pasekoje gaunasi pliurza kol automobiliai neištaško  :-{

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Siauliuose tai sestadieni ryte vaziuojant pripilta ant sankryzu tos druskos tiek, kad kaip per zvyrkeli praleki,ir girdi kaip maskatuojasi viskas po dugnu ir posparniuose :D paskui pastates masina girdi kaip ramiai rudis grauzia  :D

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Tai jūs pamokykit dirbt tuo kelininkus, nes juos keikia jei nevalo, keikia jei valo, supraskit ir juos.. :bedantis:

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Viskas cia gerai su tom druskom, tegul tik valo. Kaune radau gatve, kur niekas niekada matos nevalyta ir grynas ledas visam gatves plotyje ir ilgyje. Tai ne tas zodis kaip nemalonu net ant 30km/h vaziuot, salimais masinos sustatyos gyventoju, ir dar priesais atvaziuoja...  (-)  Valdomumas masinos praktiskai tik prie 15km/h imanomas arba su sipais.

O cia i ta pacia tema, patiko man :D
"Į policijos prašyma nevažiuoti į gatves smarkiai sningant sureagavo tik kelius valančio transporto vairuotojai"

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Geriau jau druskos, nei kaip pernai teko paskui sniego valytuva vaziuoti ir mano masina brauke is paskos ju nenuvalyta sniega dugnu. Lyg kazkur Ignas buvo minejas, kad kadanors prikelines pilnai kebula, tai tos druskos per sia ziema labai daug nebeprikenks, kiek jau ji tu drusku per tiek metu macius ;)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
druskos (n) sudaužyta švari mašina gražiau atrodys (+)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
uzmatytas avantas siemens aikstelej, su pergale :D