Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 526121 kartus)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
amerikansas  (y)  (+) super

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
amerikansas  (y)  (+) super
Nu taip įdomiai vairuojasi su tom myliom :D Dėl greičio tai nieko, ale va odometras tai biškį užp... skaičiuotis :D Nu bet kolkas dar įdomu, tai pasivažinėsiu :G :D

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Gal Ignai reikia donoro su bose abloskem? :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Travertin?? :O

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
kad is to donoro nieko gero

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
kad is to donoro nieko gero

Kai retos dalys ir masinos senos niekada nebuna kazko gero :D buri, kombinuoji ir dziaugies tuom ka turi ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ale žiūrėk rimtai, bet gi ciela parduodama, tai kaip aš tas apdailas paimsiu  :D

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Ale žiūrėk rimtai, bet gi ciela parduodama, tai kaip aš tas apdailas paimsiu  :D
Paklausk komentatoriaus, is jo posto supratau kad ir jam jos kaip donoro reikia kai sake jog kebulas jam dzin, gal ka suderintumet ;)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
nu ignai visai jau nemastai :D taigi ciela ir perki ka reikia pasiimi  - visa kita parduodi :goodboy: tribute tokia varke manau siulo.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu ignai visai jau nemastai :D taigi ciela ir perki ka reikia pasiimi  - visa kita parduodi :goodboy: tribute tokia varke manau siulo.
Mąstau aš pakankamai neblogai , kad suprasčiau jog tiek pinigų neturiu visokiems donorams , vietos taip pat ;)

Susiskambinta. Rytoj sakė perskambint, gal kažką išeis sutart, nes nesakė ne :-)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
...Susiskambinta. Rytoj sakė perskambint, gal kažką išeis sutart, nes nesakė ne :-)
cia kas toks, pardavejas ar forumietis ?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia kas toks, pardavejas ar forumietis ?
Pardavėjas.

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
galeciau kirst, kad taspats avantas kuri buvai uzmates skelbimuose :D
Audi 200 20V Exhaust Sound Stock

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
Audi 200 20v Turbo Quattro Avant Cruising in the Alps tas pats, spausk show more ten nuotraukos

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Ignai, temperaturos ekranelyje skale ne Farenheitais — negrynaveisle amerika ff   :smoke:

O jei rimtai, isskirtinai atrodo  (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
MUAHAHAHAHA  :O  :D :D Reikės išsišveisti juos, persiklijuoti odą ir bus leeeeedas  :bedantis: Ačiū Tribute, kad parodei  (h)

Šiandien dar pagaliau pasikeičiau galinių sėdynių nugaras, nes juodos buvo likę... Bei į galą turėtus rudus diržus sudėjau. Kas padėtų rasti rudus priekinius diržus iš kokios C4 ar A6(C4) būčiau dėkingas  (+)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Sveikinimai pasipildzius komplektacija (y) Grazus salonas :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dėkui ;)
Beliko dabar sėdynes susitvarkyt, tik va siūlų reikiamos spalvos nerandu, o radus vieno ritinio niekas neužsakinėja :goodboy: Tiksliau plonus tuos radau, o storų dekoratyvinėms siūlėms ir nėra.
Dar va porankį susiinstaliuot kuris irgi garaže mėtosi reik, tik tuo pačiu reikia virint ir skylę reikiamą į sėdynės remą :-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ignai, temperaturos ekranelyje skale ne Farenheitais — negrynaveisle amerika ff   :smoke:

O jei rimtai, isskirtinai atrodo  (y)

Kad ten tokie ir ėjo ,jokių farenheitų ;)

Neprisijungęs donic

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
Kad ten tokie ir ėjo ,jokių farenheitų ;)

lauko temperaturos ekraneliu yra, kurie rodo Farenheitais ;) (konkreciai USA rinkai, bet pas C3 gal dar ejo Celsijais, nors manau, kad irgi turejo but F  :think:)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
lauko temperaturos ekraneliu yra, kurie rodo Farenheitais ;) (konkreciai USA rinkai, bet pas C3 gal dar ejo Celsijais, nors manau, kad irgi turejo but F  :think:)
aa , dabar jau supratau apie ką čia kalba eina , galvojau apie variklio temperatūros skalę :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš vis pagalvoju, nu b.led kokie sutriai aplink gyvena...  ff
Čia aišku nuotraukoj nesimato taip smarkiai, bet viskas pajuodę, kurioj vietoj bepažiūrėsi , visi grioveliai nutamsėję... Aišku dedant pas mane atrodys viskas kaip nauja, bet reikės gerai pašveist  (j)

Niekad nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu kaip galima taip važinėt. Suprantu ten kilimėliai dar būna ne patys švariausi, nu nėra kartais ir man laiko išsivalyt, bet kokiu nešvariu reikia būt, kad taip apdailas nutamsint  (z)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
rūkymas automobilyje irgi savo padaro, patikėk... vien priekinis stiklas dervomis pasidengia per mėnesį :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
rūkymas automobilyje irgi savo padaro, patikėk... vien priekinis stiklas dervomis pasidengia per mėnesį :D
Va va, pas mane mašinoj nerūkoma, bet pas mane TIK priekinis langas kažkuo tai irgi apsineša gan greitai. Girdėjęs kažkada, kad antifrizą jeigu leidžia, tai tada langai apsineša baltu kažkokiu sluoksniu, bet į saloną tai tikrai antifrizas nei bėga, nei laša (-)