Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 559368 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Ateik i prota geriau  :D
Jeigu tai yra tai , apie ką aš manau , tai kolkas dar jokių prošvaisčių :D
Antradienį jeigu užsuksiu , bus ko prašiau?  (8-)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
nžn dar, pirmadienį susisiek ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kartais tiek nedaug betrūksta , kad tą sylkę kibinimat į upę  ff
Kas susidūrę su išorės temperatūros ekranėliais? Visi čia tik dėjosi , tik dėjosi gi  :V

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Kartais tiek nedaug betrūksta , kad tą sylkę kibinimat į upę  ff
Kas susidūrę su išorės temperatūros ekranėliais? Visi čia tik dėjosi , tik dėjosi gi  :V
Ir ka noretum suzinot apie ekraneli? :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kodėl jis nedraugauja su klima  :-{ Man visu pirma įdomu , ar originaliai silkėse buvo ir klima ir temperatūros ekranėlis.
Pas mane yra klima , taigi yra ir daviklis ten priekyje mašinos - viskas veikia.
Temperatūros ekranėliui fyškė atvesta buvo , bet kažkodėl nebuvo temperatūros signalo , todėl pajungiau atskirai radęs tokį pat laidą nuo klimatroniko tos didelės fyškės - viskas puikiausiai veikia , kol mašina stovi. Tik pradedu važiuot , temperatūra iškart krenta tiek ekranėlyje , tiek klimatronike. Atjungus ekranėlį , palikus tik klimatroniką - veikia vėl kuo puikiausiai , važiuojant nuo greičio signalo pritaiko matyt tą temperatūrą ir ji pastovi. Nu va ir nesuprantu kame čia bėda. Nukirpau greičio signalo laidus nuo ekranėlio fyškės - tas pats. Pajungiau greičio signalą nuo kitur , kur tikrai žinau , kad yra - vistiek tas pats.
Nu ir nesuprantu kame replės , kodėl taip kvailioja , o tas kvailiojimas tada persiduoda per abu  :-{
P.S. Turiu dar du lyšnus daviklius kur priekyje statosi - pajungiau vieną , rodo kad signalo nėra. Pajungiau kitą - tas pats. Nu galvoju kas čia bl , juk ekranėlis tai veikė. Davai pajungt vėl nuo klimos - puikiausiai rodo. Nu tai čia gali būt , kad tie mano abu turimi davikliai blogi , bet va taip norėjau patikrint ar tas ekranėlis nebepūliuos pajungtas visiškai atskirai  :-{

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
Kad kazi ar kas bendro gali but tarp tu ekraneli, nebent kad abu jungiasi prie greicio laido. Kai as sau dejausi kazkur temoj skaiciau kad klimos temp davikliukas ir skydelio temp davikliukas yra skirtingi ir atskiri.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu tai va man ir rūpi , kaip čia gaunasi. Nes kaip jau minėjau , stovint , kai greičio signalo kaip ir nėra ten jokio , tai "ant" vieno temperatūros signalo laido pajungti abu kažką panašiai rodo , o va tik pradėjus važiuot iškart toks jausmas , kad greičio signalo negauna abu , nes iškart pradeda temperatūra žemėt - kaip ir logiška , juk tam ir yra tas greičio signalas , kad pagal greitį koreguot temperatūrą.
Tai dabar reikia man susirast gerai veikiantį daviklį ir bandyt jungt atskirai. Net keista , kad turiu du lyšnus ir abiejų ekranėlis nemato  (!?) Tiesa , fyškės neturiu , tai jungiau atskirai laidus (vienas masėn , kitas į ekranėlį) , tai vieną kartą vienaip , kitą kartą kitaip - negavo signalo vistiek. Tikiuosi čia ne tas atvejis , kad kai pajungi blogai vieną kartą , iškart ir sugadini  :V

Nu dar nepabandžiau tokio atvejo , kad atjungt fyškę nuo klimos , kad būtų tik ekranėlis pajungtas - įdomu kaip tada elgtųsi. Bet jau rankos nebekilo , vėl pradėjo temt , kol viską atgal vėl surinkau , tas skydelis n.x iš penkto kart tik įsidėjo normaliai - tai viena lemputė nustoja šviest , tai kita , tai autocheck nieko neberodo , tai dar koks bbs ir taip užsip.isi su sylke  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 15, 18:13:30 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
Laidu spalvas kur kas jungiasi buvau surases i lempuciu ir skydliu tema, dabar nebepamenu kuris ten laidas daviklio i mase jungiasi. O is kur pasiemiai greicio signala?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Laidu spalvas kur kas jungiasi buvau surases i lempuciu ir skydliu tema, dabar nebepamenu kuris ten laidas daviklio i mase jungiasi. O is kur pasiemiai greicio signala?
Aš tik tiek turiu nusikopinęs iš kažkur:
1.Pilkas---baltas su zydru-greičio sensorius
2.Geltonas---rudas su geltonu-temp jutiklis
3.Zalias---rudas-mase
4.Rudas---pilkas su zydru-apsvietimo 12v
5.Baltas---juodas su zydru-pastovus 12v ijungus degima
Daviklio vienas laidas i mase kitas i ekraneli.

Tai sakau , pabandžiau vieną kart vienaip , kitą kartą apkeičiau laidus - vistiek tas pats. Gali visko būt , kad tie mano turimi lyšni davikliai blogi.
Greičio signalą pasiėmiau kažkur radęs ten netoli visų relių apačioj - nuo ten imtas signalas ir autopilotui , ir borto kompui - taigi tikrai veikia. Šiaip man atrodo įtakos tas neturėjo , nes ar taip ar taip originaliai jis tas ekranėlis gauna signalą iš spidometro juodos fyškės. Ten taip įdomiai yra juoda spidometro fyškė ->temp. ekranėlis ->radijas/autopilotas. Tai teoriškai nereikėjo man ten nieko klibint , jau ėjo laidas nuo spidometro , bet galvojau dėl viso pikto pabandysiu nuo kitur. Ir va užpisa , kad paskui pasidaro prikarpyta , nukarpyta , susukta , prilituota , suizoliuota viskas ir tokia makalė...

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
Pas mane sunkiai stalcius jau uzsideda nuo laidu makalynes, nors navarotu nulis :D seip gal pats ekraniukas kazka gliucina bugas koks yra.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu blecha... Turiu aš dar vieną , kuris galvojau , kad iš viso nieko nerodo , tik šviečia , bet pajungus visgi pradėjo rodyt , ale tas tai iš viso knisa smegeną visai sistemai net stovint - klima iškart pradeda minusines temperatūras rodyt , o pradėjus važiuot klima nukrito iki -36 , tuo tarpu ekranėlis senas tas rodė +5  (+)
Kitavertus , tas kitas , kuris lyg ir normalus atrodo , visada rodo tiek pat , kiek ir klima , tik va jau problema išdėstyta. Nu aišku , būtų gerai pasibandyt dar gal vieną , kuris tikrai tikrai gerai veikė , nu bet tai vėl , rask dabar  ff

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Nepatingetum atlekt iki manes viska sutvarkytumem ;) tik reikia realiai viska prisimint :D o temp davikli paprasta patikrint su paprasciausiu testeriu, nes pats daviklis yra termo varza, ir as nelabai tikiu kad daviklis gali but blogas :V nebent nuo neteisingo pajungimo varza sudeginta, kas taip pat nelabai tiketina, nes to daviklio varza labai didele ir pajungus tiesiogiai 12 v jei nieko neatsitinka, na bet kokiu atveju reik nebesinervuot ties ta vieta, o galvot jau dviese (+) as pradzioj bejungdamas ir buvau primakalaves, bet man budavo jog ijungus degima rodo normaliai, uzkurus taip pat normaliai, vaziuojant irgi, taciau ijungus sviesas pradeda bludyt parodymai ir po kurio laiko vapse ekranelis issijungia. Pastebek ir pas save, ar tik ne nuo sviesu ijungimo pradeda nesamones darytis ;) jei jungi i originalia geltona fyske prie skydelio, nors komplektacijoj nenumatyta, tai nieko nuostabaus kad taip daros, ten kazkas padaryta ni to, ko taip iki galo ir nesupratau, reikia viska pajungt per naujo ff

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
hmm...
Tai dabar taip ,pradedam nuo to - tu tą ekranėlį pats pasijungei ir pas tave mašinoj yra klima? Nuo kur jungei temperatūros signalą?

Fyškė jo , yra , bet skaitykim pačius svarbiausius signalus pajungęs atskirai. Juk yra penki laidai į ją ateinantys. Masė tai gerai ateina , pastovus 12v bei apšvietimo 12v taip pat ateina. Lieka du laidai - greičio signalas ir temperatūros signalas. greičio signalas ateina IŠ spidometro , tai jis kaip ir privalo būt(nors vėliau ir atskirai pajungiau , kad garantuotai būtų) , o va temperatūros signalo nėra - pajungus ekranėlį jame rodosi "- - -" kas reiškia , kad signalo nėra. Taigi , paimam temperatūros signalą nuo temperatūros laido , kuris eina iš daviklio į klimą ir pajungiam. Stovint gerai , o važiuojant nesamonės. Nuo šviesų jokio skirtumo , nes ir neturi būt skirtumas  :V

O kaip tikrint daviklius? Aišku galėčiau tiesiog priekyje atjungt dabartinį , prijungt tą kitą ir žiūrėt , nors jau fyškes nukirpau lauk , bet dabar priekį vėl nafik draskyt...  (-)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 15, 20:56:41 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
hmm...
Tai dabar taip ,pradedam nuo to - tu tą ekranėlį pats pasijungei ir pas tave mašinoj yra klima?
Pas mane masinoj klimos nera, ekraneli pasijungiau pats :) pradzioj jungiau prie originalios fyskes kuri ateina iki skydelio, temp ekranelio pas mane nebuvo numatyta komplektacijoj, taigi kol jugiau pri tos fyskes tol buvo nesamones, kol nepajungiau visko atskirai ir viskas susitvarke. Dzin ta klima, jei tarkim pjaunasi ekranelis pajungtas ant to pacio daviklio kaip ir klima, statai kita davikli salia, viska teisingai sujungi ir nesuki sau galvos :think: prasiknisau ir as ties ta vieta, viskas taip paprasta, bet pradzioj sudas gavos :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu tai gerai , reiškia reikės tiesiog statyt kitą daviklį ten prie jau esančio , tik tvirtint nežinau kaip - dirželiais bl priveržt ir tipo bus gerai  :E  :D Bet tai dabar reikia man gaut tą gerą daviklį su abiem fyškių galais  :V

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Vat geri jie neateina :-] pats pazek, ijungus sviesas pasikeicia itampos toj fyskej ff vadinas su tom paciom bedom vargsti kaip ir as vargau :goodboy: pasijungi viska atskirai, pastovu pliusa susirandi ijungus degima, ilumination pasiimi nuo skydelio ir viskas veiks (+)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Nu tai gerai , reiškia reikės tiesiog statyt kitą daviklį ten prie jau esančio , tik tvirtint nežinau kaip - dirželiais bl priveržt ir tipo bus gerai  :E  :D Bet tai dabar reikia man gaut tą gerą daviklį su abiem fyškių galais  :V
Daviklis pas tave geras, garantuoju 98 proc. tiosiog kirpk nafik ta fyske kuri originaliai ateina, ir uzizoliuok tuos laidus, visi laidai kuriu reikia ateina i skydelio fyske, nuo ju pasijunk atsirinkes ir tik daviklio viena laida atsivesk iki ekranelio ir basta :) ten ta fyske originaliai palikta kazkokia mistika, sakau as pats budamas elektriku tai ir nesugebejau issiaiskint kas ir kaip ten su ta fyske :think: kol galiausiai netruko kantybe ir nukirpau ta fyske ir pats susijungiau viska pagal tai ko reikia ekraneliui pasinaudodamas laidais einanciais i skydeli

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
davikli tirini taip: nustatai testeri ant 2000 om. ir stebi ka rodo, turi rodyt tam tikra varza, keli simtai omu, nebepamenu. tada pasiimi ziebtuveli ir per atstuma sildai davikli, varza testeryje turi pradet keistis, nustoji sidyt, varza pamazu gryzta atgal. Jei taip vyksta, tavo daviklis geras (+)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bėda ta , kad Erikas jungė nuo tos fyškės , tik atsivedė temperatūros signalo laidą ir viskas puikiai veikia.
Ir dar ką pasakysiu - pajungus ant tos fyškės , bet signalą imant iš atskirų tų daviklių (pirma vieno , paskui kito) rodo , kad signalo nėra , o signalą imant nuo klimos temperatūrinio laido - viskas puikiai veikia(stovint). Tai visgi reikėtų susirast man gerą daviklį manau su kitu fyškės galu ir neblūdinant iš pirmo karto teisingai pajungt tą temperatūrinį laidą plius originaliai stovinčią geltoną fyškę , ir žiūrėt kas darysis. Jeigu vistiek blogai , gal tada galima ten bus vėl karpyt , jungt atšakų milijoną... Labai rankos nekyla.

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
Daviklis pas tave geras, garantuoju 98 proc. tiosiog kirpk nafik ta fyske kuri originaliai ateina, ir uzizoliuok tuos laidus, visi laidai kuriu reikia ateina i skydelio fyske, nuo ju pasijunk atsirinkes ir tik daviklio viena laida atsivesk iki ekranelio ir basta :) ten ta fyske originaliai palikta kazkokia mistika, sakau as pats budamas elektriku tai ir nesugebejau issiaiskint kas ir kaip ten su ta fyske :think: kol galiausiai netruko kantybe ir nukirpau ta fyske ir pats susijungiau viska pagal tai ko reikia ekraneliui pasinaudodamas laidais einanciais i skydeli
Jei kalbi apie ta fiske kur jungiasi kokie 50 cm nuo daviklio tai ji gal skirta atjungt kai masinai buferi nuimi :bedantis:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei kalbi apie ta fiske kur jungiasi kokie 50 cm nuo daviklio tai ji gal skirta atjungt kai masinai buferi nuimi :bedantis:
Apie geltoną fyškę ekranėliui , kuri būna jau padaryta su visais laidais, belieka tik pajungt ,tik pajungus nėra temperatūros signalo.

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Nu nzn, daryk kaip nori, as ta problema perejau ir supratau kas ten kniso prota, bet taip ir neissiaiskinau kodel. Gal ta laidu karpyma per ziauriai issivaizduoji, pas save pasidariau kuo tvarkingiausiai ir pamirsau ;) Nori pagalbos, bandau padet bet vistiek bandysi eit keliu kuriuo atsimusi i siena (-) dar karta kartoju daviklis pas tave geras (+) nebent laidas nusilankstes arba kazkas buvo pajunges i 220v

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Bėda ta , kad Erikas jungė nuo tos fyškės , tik atsivedė temperatūros signalo laidą ir viskas puikiai veikia.
Kažkas darė taip, kaip tau padarius rodo nesąmones, bet jam viskas veikia kaip priklauso?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai dabartinis daviklis tai jo , geras , nieko nesakau , nes nuo jo pajungus viską gerai rodo  (+) Kiti du davikliai , nuo kurių atskirai bandžiau jungt , neduoda jokio signalo  :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kažkas darė taip, kaip tau padarius rodo nesąmones, bet jam viskas veikia kaip priklauso?
Bėda ta , kad visi jungiasi tuos ekranėlius į mašinas , kuriose nėra klimos. Todėl statosi daviklius ir jungia atskirai signalą nuo jų , bei likusius laidus jeigu būna fyškė , tai per fyškę , o jeigu ne , tai irgi atskirai išsiranko. O pas mane yra su klima ir mane kamuoja klausimas ar gali taip būt , kad ant vieno daviklio negalima kabint tiek klimos , tiek ekranėlio. Nes nu nesamonė , jeigu pas mane jau yra daviklis ir jis pajungtas į klimą , tai kodėl gi negaliu to signalo panaudoti taip pat ir ekranėliui  :V