aš vis tik turbą įtarčiau... bet realiai nemačius sunku ką pasakyti. pabandyk rimtai tą "dūmą" nuo rankos palaižyti. a vdrug tarpinė? bet tavo išvardyti simptomai man baigėsi pakeitus turbiną. ant laisvų irgi dūmą versdavo, davos ciongo norma būdavo, tik po ciongo truputį padirbus ant laisvų, tai išvis apsiversdavo dūmais, nors ir turbinai jau visiškas krakas buvo. realiai jei degina tepalą, tai nėra sunku tą užuosti 
Nu blia , simptomai kaip tu ir parašei - ant laisvų dūmindavo , gazuok negazavęs , tik važiuojant kai gauna slėgio nustoja dūmint , paskui sustoji , padirba ant laisvų kurį laiką ir vėl prasideda. Tiesa , prieš kelionę dūmindavo tik po užgesinimo ir vėl užvedimo , o dabar jau ir negesinus , kai ilgiau pastovi pradeda. Bet kuo ilgiau pastovi dirbdama ant laisvų , tuo paskui daugiau reikia važinėtis. Sakau , po kompresijos matavimo ir paskui netrumpo birbinimo jau ir ant slėgio važinėjantis tik paspaudi , tai kamuoliai kai pradeda verstis , gazdinau aš Kaišiadoris visus , bet paskui prapūtus aprimo , bet nenustojo visai