Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 549642 kartus)

Neprisijungęs donic

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
pas Igna turetu but: Becker Mexico Pro CD4627

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Cia sakyciau mada tokia: Amerikonai deda euro galine blenda, europieciai amerikoniska :D
Medis aplink klima kazkaip nelabai :/

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
noreciau tokio valstybinio numerio :D ir veliava ir dar ACC..

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
o kaip tie beckeriai groja lyginant su audi delta ?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Ką daro tas mygtukas ANTI LOCK?
amerikanskas abs mygtukas
...o dabar dar geresnis jausmas , kai atėjo visokių USA gėrybių  (o)

spalva nesviesesne nei auksciau esancios medzio apdailos ?  :V
aha man ir taip pasirodė

Hmm, visad sau pan. beckerio norėjau, dabar pasižiūrėjau, jis kaip spuogas iššokęs, gal įsivaizduoji kas geriau tinka? Tik iš estetinės pusės
Taip , kas klausė dėl ANTI LOCK , tai Domas atsakė teisingai :)

Klimos ir peleninės apdaila gal ir kiek šviesesnė , bet sutinkat , kad rasti idealiai atitinkančią yra sunku , o ką jau kalbėt apie tokias detales , kurios ėjo tik amerikos rinkai ir dažniausiai pasitaiko nuo pilkų salonų (raštas iš viso skiriasi ir absoliučiai netinka) , todėl buvo šiaip ne taip rasta nuo juodo salono ir manau pagal būklę ir viską , tai geriausia , ką buvo galima rasti  (o)

Domai - asmeniškai už šitą Beckerį , geriau tinkančio mago (kas link dizaino prie salono) , apart originalaus Audi mago , nežinau ;) Ir šiaip labai tinka , ir apšvietimas tamsiu paros metu idealiai tinka prie salono apšvietimo  (+) O groja , bent jau man , tai tikrai neblogai , bet čia ir nuo kolonėlių priklauso ir nuo dar daug faktorių :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pasmane sitas idetas, visai neblogai jis ten isipaiso, cia manau ji galima irgi graziau ileisti ir viskas gerai bus, Ignai gal gali tikslu mago pavadinima parasyt ta prasme tuos skaicius, kad surast raudona, nes bent jau indianapoliai tai pagal galini skaiciu skyresi spalvos apsvietimo
http://www.google.lt/imgres?q=becker+indianapolis&hl=lt&sa=X&biw=1366&bih=621&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=CtXE_N9HkGiABM:&imgrefurl=http://www.motor-talk.de/bilder/becker-indianapolis-m-ipod-adapter-und-kpl-einbaukit-f-8p-pa-g10624705/becker-indianapolis-pro-7952-i203113039.html&docid=e_mpaOOD4ezR_M&imgurl=http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/74/9882/10624705/becker1-24716.jpg&w=1006&h=353&ei=EKkWT_jSB4mF-wbDq6m-BA&zoom=1&iact=rc&dur=352&sig=102914971969785700794&page=2&tbnh=64&tbnw=181&start=18&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:18&tx=109&ty=25

Aidai - aš galvojau , kad pas mane tik raudonas apšvietimas , bet vis galvodavau , kodėl atjungus akumą , dar neįvedus kodo , anas šviečia taip įdomiai geltonai... Paskui suvedi kodą ir automatiškai pasidaro raudonas. Paskui atradom su AAH , kad pas mane visgi įmanoma kaitalioti apšvietimą tarp raudono ir geltono , ir jeigu pamenu , dar lyg galima padaryti "inversion" , jeigu supranti apie ką kalbu , bet va kai niekad nekaitalioju , tai ir pamiršau ar visgi galima , ar maišau su Traffic Pro  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 19, 15:46:19 sukūrė quattro »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia sakyciau mada tokia: Amerikonai deda euro galine blenda, europieciai amerikoniska :D
Medis aplink klima kazkaip nelabai :/

Matai - skonio reikalas ;) aš norėjau šitos apdailos bet kokia kaina nuo tos dienos, kai sužinojau apie tokią  (h)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
zinau apie ka kalbi, pasmane neina berods taip padaryt o butu faina, lygiai kaip klima butu, arba as nerandu

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
zinau apie ka kalbi, pasmane neina berods taip padaryt o butu faina, lygiai kaip klima butu, arba as nerandu
Kažkurį mygtuką reikia paspaust ir ilgokai palaikyt , tik dabar nors tu ką nepamenu kurį :D rytoj pracheckinsiu ir parašysiu ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį
susiraskit intike vartotojo manualą, žinau kad tingit, bet prisiverskit save ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
susiraskit intike vartotojo manualą, žinau kad tingit, bet prisiverskit save ;)

O gal Ignas prisimins ka reikia paspausti ir ka daryti. :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
as jau lyg isspaudinejau visus. nors jei ilgai sakai laikyt... nes per menu tai niekur nera

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Grojimo režime paspaust ir ilgokai palaikyt šitą mygtuką , įsijungia toks "meniu":

Spaudinėjant šitą , galima va tokį ekraną padaryt (negatyvą):

O šitą spaudinėjant galima kaitalioti tarp spalvų , čia va geltona:

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
becker traffic pro taipat tos pacios funkcijos, raudonas ir geltonas apsvietimas, be to keiciasi i negatyva, yra kaip ir pas tave ekrano paryskejimo funkcija reguojanti i aplinkos sviesuma, ir dar visokiu smulkiu navarotu :)

o kaip pas tave migtukai sviecia ? ryskiai ? nes pas mane jie labai blankiai, nors ekranas gana ryskiai :(

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
becker traffic pro taipat tos pacios funkcijos, raudonas ir geltonas apsvietimas, be to keiciasi i negatyva, yra kaip ir pas tave ekrano paryskejimo funkcija reguojanti i aplinkos sviesuma, ir dar visokiu smulkiu navarotu :)

o kaip pas tave migtukai sviecia ? ryskiai ? nes pas mane jie labai blankiai, nors ekranas gana ryskiai :(

Mygtukai šviečia blankiau negu ekranas , bet kažkaip problemų dėl to nekyla :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį

Mygtukai šviečia blankiau negu ekranas , bet kažkaip problemų dėl to nekyla :)
dar manasis tas beckeris kazkaip nesvariai groja, galvoju ji ismesti lauk :D

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
Idomu, o becker traffic pro high speed irgi galima kaitalioti apsvietimo spalva ( dabar melynai sviecia ) ? :)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Idomu, o becker traffic pro high speed irgi galima kaitalioti apsvietimo spalva ( dabar melynai sviecia ) ? :)
negalima, geriau jį atiduok man :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu isspaudinejau viska ant saviskio ir neradau kur keiciasi i negatyva, jauciu kad nera tokio dalyko, nes kur ekranas ryskinasi, ten visoki mute nustatymai, leputes mirksejimo nustatymai ta meniu zinau manau jei butu tai prie ten ir butu.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį

manau turetu buti pas tave melinas ir zalias apsvietimas, o kitiems buna raudonas su geltonu :)

nu isspaudinejau viska ant saviskio ir neradau kur keiciasi i negatyva, jauciu kad nera tokio dalyko, nes kur ekranas ryskinasi, ten visoki mute nustatymai, leputes mirksejimo nustatymai ta meniu zinau manau jei butu tai prie ten ir butu.

koks pas tave beckeris ? :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
pas mane tai traffic pro 4720 :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
as norejau kad su mp3 butu, visteik patogiau, ale vistiek daba lupsiu ji lauk desiu concerta + bose + ta mp3 usb adapteri

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
as norejau kad su mp3 butu, visteik patogiau, ale vistiek daba lupsiu ji lauk desiu concerta + bose + ta mp3 usb adapteri
koki usb adapteri zadi deti ?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį