Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 529334 kartus)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
tai kur svajones apie zyla? ar silkes uzpiso negyvai ir jus su quattre sitam reikalui nebepasirasot?  :D :D 8:8
per ta laika, kiek turiu SAVO silkes (tai yra nuo 2002), tai jau spejo uzpist kelis kartus :D Kadanors uzpis negyvai (+)
As asmeniskai su silkem,akivaizdziai ir ne tik nuo ~96 draugauju, nepakankamas laiko tarpas tai senienai? :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
pakankamas  (+) :D

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
pakankamas  (+) :D
p.s. Tai kada ir kiek  $ ?  (r)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
nestumkit manes i kampa BL.E :-]
Ne,savaite va baigiu pailset nuo jo, ir galima sakyt vel pasiilgau - grysiu i LT ir vel vaziuosiu kol neuzpis  (+) (-) :-]
O siaip, netgi jei ir sito atsikratyciau,tai vistiek i garaza kadanors gryztu 220v - situo as tikras kaip niekad  :G

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
man atrodo tu Ignai uzvalgei gal kokios mintys tau kyla :) pasidomek gerai kiek detales volvo kainuoja, kodel nenori pasiimt kokia c4 S6? pigiau uz zyla daugiau yra. ir netoli zylo :)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
man atrodo tu Ignai uzvalgei gal kokios mintys tau kyla :) pasidomek gerai kiek detales volvo kainuoja, kodel nenori pasiimt kokia c4 S6? pigiau uz zyla daugiau yra. ir netoli zylo :)
pritariu sintetic. Turi RIMTÀ mašiną tai ir turėk. Aišku volvo nėra blogos mašinos bet jau gan nemažai į savo idėjas tai kam dabar parduot

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
pritariu sintetic. Turi RIMTÀ mašiną tai ir turėk. Aišku volvo nėra blogos mašinos bet jau gan nemažai į savo idėjas tai kam dabar parduot

yra paprasčiausias dalykas - visą gyvenimą su silke nevažinėsi :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 13, 19:16:08 sukūrė psychadelic »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
o jus norit kad jis kaip kita trecdalio forumo , vazinetu su silkem/bulkom 5-6metus ? sorry bet nematau tolko , nebent nieko neuzdirbi tada gal gal  , bet negi nesinori naujesnes masinos ? tik nesakykit kad ne , kad jum gerai 90bulkos ir t.t (nepykit izeist nieko nenoriu)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
na su savo silke jau 13 metus skaičiuoju ją ekpotuodamas

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
mielai tokia silke garaze aptureciau :D tik gal sedano labiau noretusi :) o siaip tai bent man esant galimybei vazinet pirkciau naujesne patogia ekonomiska, bet garaze tureciau koki sena isciustinta isiskirianti automobili su siek tiek patobulinimu :)pvz c3 b2 ar net golfmk1 ar vabala koki :) 

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
o jus norit kad jis kaip kita trecdalio forumo , vazinetu su silkem/bulkom 5-6metus ? sorry bet nematau tolko , nebent nieko neuzdirbi tada gal gal  , bet negi nesinori naujesnes masinos ? tik nesakykit kad ne , kad jum gerai 90bulkos ir t.t (nepykit izeist nieko nenoriu)

na su savo silke važinėju jau virš dviejų metų, bet kolkas net negalvoju apie pardavinimą  :V o matyt ir nenormalus aš, nes tikrai nenoriu naujesnės mašinos. Kaiptik noriu dar senesnės  ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kaip siandien vienam pazystamam sakiau: Naujesnes nenoriu, noriu daugiau arkliu (+)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Zyle

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
v70 97-00 2.4T awd sito ieskok. LPT man labai patiko, palyginus su t5 ekonomiskesnis ir eksplotacija pigesne. Siaip v70 man paciam prie sirdies, nes dar like kaip pats kazkada sakei to dizaino "kirviu" ir kartu jau apvalesnis.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
v70 97-00 2.4T awd sito ieskok. LPT man labai patiko, palyginus su t5 ekonomiskesnis ir eksplotacija pigesne. Siaip v70 man paciam prie sirdies, nes dar like kaip pats kazkada sakei to dizaino "kirviu" ir kartu jau apvalesnis.

o kld ne s80 2.5 td ?? tas 2.5 lengvai chipuojasi ir turbo galima didesne idet :)
nera brangios tos volvo, o ir vietos nepaligynamai, nei audi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
jau matau kaip neuždirbdamas savo 200 20v silkę išlaikau. :-] :-]

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
yra skirtumas paprastos silkes ir tu laiku greiciausios silkes islaikyme  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
gali būt, neteko turėt kitokios, gerai būdavo kai tėvokas taisydavo, o man laužyt duodavo saviškę :) :)

na sutinku kad 2,0fwd tikrai pigiau, o kuo ekskluzyvinė 100 turbo quattro taip pigiau gali būti?

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
gali būt, neteko turėt kitokios, gerai būdavo kai tėvokas taisydavo, o man laužyt duodavo saviškę :) :)

na sutinku kad 2,0fwd tikrai pigiau, o kuo ekskluzyvinė 100 turbo quattro taip pigiau gali būti?
brangiau tik tuo, kad antra važiuoklė gale ir (kartais) kardano laisvumo problemos :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tą suprantu, bet klausiau kuo nuo ekskluzyvinė 100 turbo quattro skiriasi

p.s. na jo jei dar remus bakelis užkabintas niftiemų, tada gal tikrai brangu :D :D

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
jau matau kaip neuždirbdamas savo 200 20v silkę išlaikau. :-] :-]
As irgi matau ta pati :) galejau seniai A6 ar A8 vadeliot, lyginant kiek silke litu surijo nuo pirmosios dienos :) bet dar nepasveikau  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Oho kokia čia diskutija išsirutuliojo :D

Viso ko esmė , kad man metai mašinos yra visiškai nesvarbu , kaip čia gal kažkam pasirodė ;) Ir noriu keist ne į naujesnę mašiną , o tiesiog , pasivažinėt ir su kitom , man patinkančiom mašinom :) Antai - 855 :) Būtų mano valia - silkaitės savo neparduočiau , o papildomai atsirastų kita mašina. Ir būtent , noriu pakeist modelį , o ne metus. Metai man buvę nebuvę. Visiškai nusispjaut man , kad tai mano silkei jau 22 metai  (h) O kiek į mano silkę sudėta litų , kad "būtų išėjus ceeškė ar aškė" aš neskaičiuoju , nes jos man visiškai nelimpa , neturi jokio šarmo mašinos (-)  O ir tas keitimas čia taip į galvą atėjo , šiaip man Volvo nėra niekuo ypatingos mašinos , bet va 855 kažkuo limpa ir nors tu ką :G Bet tik tam tikroj komplektacijoj ir ne joks dyzelis  (-) Tai va tame ir esmė , kad arba silkaitė ,zylas , arba 855.  (o) V70 - jau nebe tas. Nors ir bazė kiek suprantu 850 , bet kažkoks nei šioks , nei toks. Durų linija kampuota , galas kampuotas , bet priekis apvalus  (!?) , panelė apvali  (!?) nu žodžiu - kažkoks neaiškus dalykas (-) Va 850 tai mano akim tas viduriukas , kur dar kampuota , bet jau neįsipjausi į briaunas niekur :-] Aplamai , jeigu jau biškį pasikeist , nulipt bent trumpam nuo silkės ant Volvo, tai tik į 855  :G
O kaip ir sakiau , 200 20v ir pas mane kažkada bus garaže , nes svajonė ir yra svajonė :H
Tai tiek  :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 14, 13:39:53 sukūrė quattro »

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
O tai kam tu jami ta Volvo, jei jos tau nelabai? Ar tik kad pakeist modeli? Pagalvok, ar po to nesigailesi Oo)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
gal jis taip lakstyt nori
feature=related  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O tai kam tu jami ta Volvo, jei jos tau nelabai? Ar tik kad pakeist modeli? Pagalvok, ar po to nesigailesi Oo)
Dėl 855 tai panašiai pametęs galvą kaip ir dėl silkių :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
gal jis taip lakstyt nori   :-]
Va būtent , dėl to ir domina AWD variantas , kad nereikėtų vieno rato svilint :D