Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 528850 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Turiu viliojantį pasiūlymą visiems  :-]
Paimti ir sutvarkyti mano avanto kūrimosi problemą , o tai aną LABAI ilgai reikia zulint , kad užvest... Nors ir visada užvedu , bet tas zulinimas jau pradeda atsibost , nes akumas pjaunasi , starteris pjaunasi ir viskas pjaunasi  (z)
Vienzo ir audzius sakė , kad mažu ten kas su laidais pribūrta , gal kažkas neveikia , kas turėtų veikt , net neįsivaizduoju , bet žodžiu taip važinėju jau nuo variklio perdėjimo , taigi , problema atsirado tada  ?!?
Galvojau , kad "ant degimo" pas mane siurblys neveikia , todėl ir priežastis. Padarė , kad veiktų ant degimo - vistiek taip pat...
Kai voisniz atsisėda į savo dvišimtę ir prie -10 užtenka tikrų tikriausio "pusės abaroto" , tai net nervas paima , kai turiu sėst į savo ir iš kokio , na , gražiai pasakius - 50-to karto pradėt griebt  :f

Tai va , kas norėtų savo kompetenciją išsibandyt?  :D

pas mane 7A motors, bet irgi reikia gana ilgai zulinti
galvojau, kad koks tem daviklis, bet žiūrėjau pas save tai lyg ir normaliai jis rodo varža nebent ant visiškai šalto ką nors ne ta rodo
grynai šalto dar nežiūrėjau

dar aišku kokia kompresija gali būti prasta,
siurblys, gal pasilpes jo našumas
purkštukai negražiai purškia ant šalto variklio
jau nekalbu apie daviklius kokius nors kuri turi įtakos šaltam vedimui
dar aišku vakumas kur nors gali būti blogas kokia slangute kiaura
nu ir t.t.