Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 528043 kartus)

Neprisijungęs Morfijus

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
Taigi mes mokam už kelius varant technikinę kažkokį procentą, ar ne?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
pilant benza kiek zinau uz kelius mokam... ?!?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
pilant benza kiek zinau uz kelius mokam... ?!?
Ir netik už kelius  ?!?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
su salyga, kad nukentejusysis vazinejas dujom, vadinasi maziau ir mokesciu sumoka keliu prieziurai, del to kartais tenka paaukoti savo auto :(

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
su salyga, kad nukentejusysis vazinejas dujom, vadinasi maziau ir mokesciu sumoka keliu prieziurai, del to kartais tenka paaukoti savo auto :(
(!?)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
ne nu bet sitas kartais kai susakys kanors, nesinau net kaip apibudint...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kartais tiesa buna nepatogi

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
offroad - aš ir taip dujas pildamasis permoku , nes kaina užlenkta nenormali , o apie benziną iš viso nieko nesakau  (z) Už tokias kainas , asfaltas visur turi būt anei be jokio nelygumo , tik bėda , kad toks asfaltas atsiranda tik prie kokio tai viršenybės kiemo , niekur kitur ,arba maršrutu , kur veža kokį tai spuoguota lašinine subine su lydinčiom mašinom  :E
Ir iš tiesų , kartais kaip įvirini temon , tai nei šiaip , nei taip  8:8

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nebejuokinkit jūs su tomis kainomis. Jei jau dujos brangu, tai tada siūlyčiau geriau gerą dviratį nusipirkti.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ka padarysi. o siaip duok i teisma, tikrai laimesi.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ka padarysi. o siaip duok i teisma, tikrai laimesi.
Matai , esmė tame , kad nors ir viskas akivaizdu , ir yra mano naudai - visi faktai juodu ant balto , netgi nuotraukos jeigu prireiks , viskas išmatuota , sužymėta , policijos nuspręsta , ekspertų įvertinta ir t.t. , bet kaip žinia , nepamirškim kur gyvenam ir jeigu norės įrodyti , kad metrais 0.8x0.8x0.2 duobė atsirado dėl "nenugalimos jėgos" , tai ir įrodys , o aš liksiu ant ledo ir labai dideliam minuse... nors advokatas , kai buvau pasitart , pamatęs duobės išmatavimus ir ką anie parašė , kad "nenugalima jėga" , net nusijuokė  :V
O ir šiaip, realiai lauciai ten savivaldybėj net neatsivertė mano pridėtų popierių  (!?)  :E
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 14, 20:55:20 sukūrė quattro »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mąstau , kad gal įmanoma pas kokį tai advokatą prašyt , kad parašytų jiems atsakymą į jų tą laišką , paneigiant ir užginčinant jų parašytas nesamones  ?!? Bet tai kur gi jie , net ir akivaizdžiai parodžius , kad parašė nesamonę , sutiks atlygint žalą geranoriškai...  :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nemanau, kad tas teismas tukstanciais kainuos

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nemanau, kad tas teismas tukstanciais kainuos
Nemanai?
O aš žinau :D

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
kodėl kreipeisi tiesiai į savivaldybę, o ne į kelininkus?
šiaip esu girdėjęs, kad jie pagrįstus nedidelius (iki poros tūkstančių litų) nuostolius geranoriškai atlygina. Pagrindinis argumentas prašant kompensacijos - kad duobės būna nepažymėtos. Jei įlėkei į pažyėtą duobę, tada jau ate batia.
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodėl kreipeisi tiesiai į savivaldybę, o ne į kelininkus?
šiaip esu girdėjęs, kad jie pagrįstus nedidelius (iki poros tūkstančių litų) nuostolius geranoriškai atlygina. Pagrindinis argumentas prašant kompensacijos - kad duobės būna nepažymėtos. Jei įlėkei į pažyėtą duobę, tada jau ate batia.
Kiek kur skaičiau ir klausiau , praktiškai visi sakė , kad kreiptis į savivaldybę...
Jų atsakyme kone kelis kartus parašyta , kad mano prašymas yra nepagrįstas  (!?) Beje , ką tu laikai pagrįstu ar nepagrįstu? Jeigu nešu prašymą , kartu su ekspertų nustatytu nuostoliu , policijos schemom , raštais , kuriuose rašoma , kad mano veiksmuose kelių taisyklių pažeidimų neįžiūrėta - tai ar mano prašymas pagrįstas?  ?!?
O duobė buvo būtent , kad NEpažymėta!

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
Ekspertų nurodytas nuostolis, dar nepagrindžia, kad dėl to nuostolio kalti kelininkai.
Kad tu nepažeidei eismo taisyklių irgi nesuponuoja, kad jie kalti dėl nuostolio.
Klausimas - kokiom aplinkybėm tu įlėkei į tą duobę. Ar toje vietoje ji matoma, ar nematoma. Ar ji po bala, ar ją užstoja kas ir jos nesimato. Jei jie aptinka prielaidą, kad duobė buvo matomo (pvz įvykis įvyko dienos metu, kai buvo sausa) - kaltė yra tavo, kad žioplį pagavai. Jai pvz įlėkei vakare, ir kelio ruožas yra neapšviestas ir riboto matomumo - kitas reikalas. Tai va tokie niuansai - todėl ir sakau, kad pretenzijos pagrindimo esmė yra tai - ar buvo pažymėta duobė ar ne, ar buvo galimybė jos išvengti normaliai vairuojant, ar buvo pagautas žioplys.
861011325

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
ir šiaip čia aišku tik žurnalistų straipsnis, tačiau vertingos info yra
http://www.autobild.lt/2010/03/ilekiau-i-duobe-ka-daryti/
aš pats vakar įlėkiau į duobę. aplanksčiau abu ratlankius ir suvariau vieną apynaują padangą. pats dabar svarstau ar prasidėti su jais.
861011325

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
taip ir neradau kas tau buvo su ta duobe ten,
tik nesuprantu ko tu lauki...skambini iskarto i pilicija ir pasakai ilekiau i duobe kuri buvo nepazymeta
ir jie duos tau kur toliau kreiptis, kiek visi kreipesi visiems zala atlyginta 1 padanga nauja + ratlankis.
o tu cia ekspertus ar ka cia kvieteis ?? palauk dar pora savaiciu tikrai duobe bus uzlyginta ir liksi nieko negaves...

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
taip ir neradau kas tau buvo su ta duobe ten,
tik nesuprantu ko tu lauki...skambini iskarto i pilicija ir pasakai ilekiau i duobe kuri buvo nepazymeta
ir jie duos tau kur toliau kreiptis, kiek visi kreipesi visiems zala atlyginta 1 padanga nauja + ratlankis.
o tu cia ekspertus ar ka cia kvieteis ?? palauk dar pora savaiciu tikrai duobe bus uzlyginta ir liksi nieko negaves...
viska jis ir dare. i ta duobe rugsejo vidury ivaziavo, buvo policija iskvista, pamatuota duobe, taip toliau, o kur kreiptis tai i savivaldybe, is kurios stai tokios zinios parejo kad mazdaug nieko negalim padet, per mazai duomenu (nors ju pakankamai), bet jie akli ir  jiem per mazai...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
as manau kad reikia nesustot  ;) duomenu pririnkta normaliai kaip suprantu, tai truktelejus pasidengsi ir kitas islaidas  :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na , kad lyg rašiau išsamiau apie šitą įvykį , bet gal ir ne , nepamenu...
Tik įvažiavus į duobę , buvo iškviesta policija - viskas sumatuota , sužymėta , surašyta. Nuvykau į komisariatą , ką reikėjo surašiau , prirašiau ir aprašiau - gavau lapą , kad administracinio teisės pažeidimo teisena nutraukiama ar kažkas panašaus , kur parašyta , kad mano veiksmuose kelių eismo taisyklių pažeidimų nėra. Kas be ko , įvykio vietą su duobe apfotkinau ateičiai , "jeigu ką". Paskui važiavau pas nepriklausomus autoekspertus , kad gauti kokį tai oficialų , ne iš piršto laužtą popierį su mano patirtu nuostoliu. Taigi , viskas yra sužymėta , sufiksuota , įvertinta - advokatas sakė , kad realiai nėra prie ko kabintis , didelė tikimybė laimėt , bet garantijų tai nėra  8:8 Atsakyme savivaldybė bandė knistis prie to , kad duobė "nenugalima jėga" , bet nuotraukose neitin panašu į "nenugalimą jėgą" , net ir advokatas pamatęs išmatavimus duobės pradėjo juoktis... Dar gali bandyt savivaldybė knistis prie ale saugaus važiavimo , bet čia su logika prasilenkia iš viso...
Taigi , realiai nežinau ką daryt , nes principai varo už pakarpos tolyn , bet pinigų prarast nenoriu  (-)
O paskaičius tą jų atsakymą vienu metu užplūsta juokas , ašaros , neviltis , pasibaisėjimas ir nesuvokimas  (z)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ten tame puslapyje perskaičiau , kad senaties terminas 6 mėn , tai per juos reikia kažkaip susisukt...  :-{

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
6men begyje reikia paduot i teisma, po padavimo i teisma senaties terminas neskaiciuojamas, blogiause kad viskas gali ilgai uztrukt, bet mano manymu sansu daug turi laimet byla