Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 528208 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
pasimeciau...duobe ar nubrauke kazkas? ar duobe is anksciau buvo?))
Dėl nubraukimo tai nieko nepešiu , o čia viskas dėl duobės... Dabar galvoju ką daryt toliau , nes teismui pinigų neturiu pralaimėjimo atveju... Nors sakė , kad didelė tikimybė laimėt prieš savivaldybę , bet garantijos nėra...  :V

del teismu,tai sansu yra,bet mazai manau. jei pas mus butu mokami keliai,tada nesunkiai issireikalautum zalos atlyginima,bet db kai nemokami,tai jie mums kaip ir neisipareigoja,nes nori vaziuoji,nori ne,niekas neliepia,juk "nemokedamas uz paslauga,negali reikalauti ir jos kokybes". aisku mokam mokescius i biudzeta,is ju ir keliams skiria,kuriuos kiek gali kisa vel i kelius ir negalime sakyti,kad ju visai netvarko ar neturim keliu.
Atsakyme nebuvo visai užsiminama apie tai , kad va nemokami , tai jums netvarkysime...
Jų motyvacija neatlyginti man žalos yra visiškas absurdas... Skaitai ir nesupranti - lyg ir verkti noris , lyg ir juoktis , kai pagalvoji kokie ten lauciai dirba... Jie žino , kad man privalo kompensuot žalą , bet taip pat žino , kad va , jeigu man parašys tokį laišką , dažnas žmogus numos ranka ir tiek - o jie tokiu atveju išlošia... Mane principai labai varo tolyn ,bet yra kitų niuansų , nors kai pagalvoji visi faktai mano naudai...