Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 526313 kartus)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
jau sukurei intriga :-] sakyk kas buvo :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Ignas savo stilium pasakoja savo nuotykius :D :D
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,82236.msg719099.html#msg719099

Aš taip intrigą sukuriu , nesupranti :D
suprantu, čia kaip mergos :D sorry :D
oi netik panos kuria intrigas :D

Nieko ypatingo , tik sufailino ta pati šlanga , kuri jau kažkada buvo sufailinus - nusimovus , tai dabar ėmė ir prakiuro , po biškį išmyšo visą antifrizą , o aš pusiaukėlėj link Kauno žiūriu ir nesuprantu , kodėl temperatūra taip aukštai palaipsniui kyla , bet paskui patapo aišku :D Tai va , sakau , sugaišau belekiek laiko per tą silkę nafik , paskui sprinto teko duot, ratlankiai juodi paliko grįžus namo , dujos anksčiau laiko pasibaigė... :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jau seniai mašinos vidus toks švarus buvo  (o)  8-P
Dar pritamsinau savo "priešrūkines" , o tai buvo gerokai per baltos  ff

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
kas pas tave ten per magas? :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
tau nesinori i baltic sign nuvaziuoti ir numerius normalius ne sulankstytus pasiimti ??

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tau nesinori i baltic sign nuvaziuoti ir numerius normalius ne sulankstytus pasiimti ??
Gal ir norisi , dar nesidomėjau  8:8
Tuo pačiu reikia ir rėmelio man kito šitam bamperiui  ff

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kas pas tave ten per magas? :D
bekeris

(+)
biski sarmata bekerio nezinot :)
Na , be snukučio jis taip gerai atrodo , kaip kokia sena "magnetola" su kasetėm , tai jeigu žmogus nesidomėjo , matyt taip ir pagalvojo(galima numanyt iš žinutės) :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš tik galvoju ar išeitų tų "priešrūkinių" stikliukus kaip nors atmirkyt , kad nusiimtų visas lakas ir vėl per nauja galėčiau palakuot , tik šį kartą mažiau  ?!? Nuvalyt neeina , nes ten iš vidaus toks bjaurus paviršius  (-)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Aš tik galvoju ar išeitų tų "priešrūkinių" stikliukus kaip nors atmirkyt , kad nusiimtų visas lakas ir vėl per nauja galėčiau palakuot , tik šį kartą mažiau  ?!? Nuvalyt neeina , nes ten iš vidaus toks bjaurus paviršius  (-)
Man gana veiksmingai lako nuėmimui padėjo konc.druskos rūgštis ;)
Tik patartina su respiratoriumi dirbti, nes rūūūūpūže kaip ji dusina, patekusi į kvėpavimo takus :DDDD

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jei tai tik lakas, uztenka ipilti i priesrukini 646 ir be jokiu darbu atsiplauna ;)
Jei tonuota chemija buvo - tada Gurksnio metodas vienintelis ;)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Su kuo sėdynes valei?  8:8

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu kolkas pabus taip tie "priešrūkiniai"...
Sėdynes valiau su kokiu ten Turtle Wax Upholstery Cleaner , tokioj tamsioj žalioj bonkoj , pirkau kai buvo 40% nuolaida , nes taip nepirkčiau :D

Beje , labai reikia man dangčio sveiko bagažinės , su quattro užrašu ant lango ir valytuvu , gal kas ką nors žinot?   ?!?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ei , chebra , rimtai , reikia bagažinės dangčio sveiko , su quattro užrašu ant lango ir valytuvu  :-{ :-{

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
O nepaprasciau butu tau imt ta dangti nuo ne quattro ir perklijuot stikla? juk ispjovimas iklijavimas i 50lt telpa, o paieskos ir po to kelione manau gali brangiau kainuoti ;) Aisku kai laiko turi ir nespaudzia jis, tai gali ir adatos sieno kupetoj paieskot :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O nepaprasciau butu tau imt ta dangti nuo ne quattro ir perklijuot stikla? juk ispjovimas iklijavimas i 50lt telpa, o paieskos ir po to kelione manau gali brangiau kainuoti ;) Aisku kai laiko turi ir nespaudzia jis, tai gali ir adatos sieno kupetoj paieskot :-]
Mano stiklas nėra geras ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip aukštis? Noriu dar čiut žemiau paleist...  :V

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Sakyciau pats tas  (+)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ok aukštis. O su kuo Tu leidinėji, kilnoji leisk paklaust?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ok aukštis. O su kuo Tu leidinėji, kilnoji leisk paklaust?
Vakar pirkau C4 avant Q spyruokles žemintas , bet pakeitęs likau didžiai nustebęs , nes atsistojo vos keliais milimetrais žemiau negu buvo , na , bent tiek gerai , kad mašina čiut kietesnė patapo :D
Jos pagal katalogą turėtų C4 avantą Q žemint 4cm nuo standartinio aukščio , galvojau jau kai tūps mano mašina , bet gavosi kaip gavosi... :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kad dabar labai sveikai atrodo. Kas per daug tas nesveika. Ta prasme jei norėtum rastafkių/mažesnio et, tai jau niekaip žemiau nepadarysi. Galą kažkiek gali minimaliai, bet turi būt kieta kad arkų netarkuotų

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kad dabar labai sveikai atrodo. Kas per daug tas nesveika. Ta prasme jei norėtum rastafkių/mažesnio et, tai jau niekaip žemiau nepadarysi. Galą kažkiek gali minimaliai, bet turi būt kieta kad arkų netarkuotų
Tai va va , ir galvojau , kad dar galą norėčiau tupdint kokį sveiką 1 cm ir būtų pats tas. Kietumas , na , nemačiau iš lauko kaip ta mano mašina kraiposi  :V

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
dropas cia pagal kiekvieno liguista su8pratima , o seip tai jos aukstis labai gut
, nesuprantu q zeminimo prasmes , turi q uz kuri papildomus lt moki o vaziuoji dar blogiau nei su FWD . geda net pries draugus butu su quattro kuri pirmoj pelkej ant pilvo gula