Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 526732 kartus)

Neprisijungęs PQuattro

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas ir Volvo
« Atsakymas #4175: 2016 Balandžio 25, 14:54:00 »
Sveikas, neseniai prisijungiau į audiklubo forumą, Audi žinoma jau senokai. :D Audi jau atsimenu prieš daug, daug metų, o šiai dienai rezultatas palyginus su pirkimo dieno yra stulbinamas ir tai yra tikras projektas, kuris peržiūrėjus temą tiesiog atimą žadą. :G Pats šiuo metu noriu pirkti Turbo Quattro ir atkelti antram gyvenimui. (+) Nors ir prieš kokius metus užsispyriau ir perskaičiau visą temą, o vėliau sekiau viską iki pat šiandienos, bet kai ką jau ir primiršau, o ir vaizdinė medžiaga bent jau pirmajame puslapyje dingusi, tai turiu klausimų... :) Noriu paklausti ar buvo klimato kontrolė originaliai Avante ar dėjei? Pusbrolis turi parduot pilną komplektą klimato kontrolės, na laidai, pečiukas, siurbliukas, valdymas ir viską ko reikia, bet dabar kiek pasidomėjau, tai jeigu yra klimato kontrolė, tada akumuliatorius būna po galine sedyne ir taip gaunasi, kad man reikia viską vestis ten? (!?) Taip pat mano norimoje pirkti Audi irgi yra BOSE grotelės priekyje, bet yra paskilinėjusios, ar jas įmanoma kažkaip sutvarkyti? Nepamenu ar jos plasmasinės, jei taip tai gal būtų įmanoma sulituoti ir perdažyti? Dar atsimenu ir tokį dalyką, kad neperseniausiai, t.y. gal kokio pusmečio bėgyje radai kažkokią problemą ir lyg atsirado daugiau traukos? (H-) Dar noriu paklausti kaip atskirti žemarkius nuo aukštarkių sparnų? Ar nieko blogo nepajautei dėl reduktoriaus ir visos Quattro sistemos uždėjas skirtingų pločių ir išnešimų ratlankius? Ar sunku buvo gauti ir ar brangiai platesnes palanges RH'šams? ff Ir paskutinis klausimas būtų dėl D11 apšvietimo į C3 medieną, kokių dalių reikia ar labai sunku pasidaryti pačiam arba gal galėtum perdaryti (ne už ačiū žinoma)? :think: Ar tokios spyruoklės pas tave sudėtos? http://www.spring-loaded.co.uk/proddetail.php?prod=H%26R%7E%7ESpring%7EKit%7EAudi%7E100%7ESaloon%2FAvant%7EQuattro%7E1984-1990%7E-40mm Tikiuosi neužteršiau labai temos savo klausimais 8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 25, 18:24:15 sukūrė PQuattro »