na, bet kai pas Igna milijonas retenybiu ir sunkiai gaunamu daikciuku ant sito avanto, tai as ir patariu, kad gal geriau ja uzkonservuot. Jau pagal isvaizda si masina tai tikrai aki traukia. Galima bus i joungtimeriu mytus vazinet. Bet laikyt sildomam garaze reiktu ir tvarkytis iki pilno uzbaigimo. Taip pat tas garazas turetu buti nuolatine jos vieta. Ir aisku jau prie akropolio tokios nepaliksi, kad koks issiziojelis durelem sonus nubraukytu.
O jei tai susisiekimo priemone- tai deti skersa ir vazinet kokia ji yra ir kaip siuo metu atrodo. As, kaip ir kubikas sake, pasitvarkiau biski, TA praeisiu ir po truputi pabaiginesiu kebula, salona nenutrinta ir nesuplysusi isidesiu. Jau susitaikiau su ta mintim, kad ji nebus kazin kas. Visvien jau dazyta ir is gabalu surinkta. Svarbu, kad vaziuotu ir maziau gestu..
Zodziu, mano nuomone yra tokia - reikia pasirinkti, kas tai bus per masina. Ar susisiekimo priemone, ar daiktas su kuriuo isvaziuosi savaitgali geram orui esant.
Nu ir aisku dujotekiui reiktu uninstal padaryt, jei tai bus meet'u tacka.
P.S. Ignai tik nesupyk (cia mano tokie nuomone, kuria jau seniau rasiau), reik man su tavim dar susitikt kai avanta uzbaiges busi, kad atsuktyuva pasiimciau, kuri palikau tavo sharano bagaznyke