Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 513713 kartus)

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3725: 2015 Kovo 24, 16:10:44 »
ai, nu ner taip blogai. Raumenis uzsiaugint galima langus irkluojant. Vis sis tas :-] O kitokio skirtumo ir nepajusi. Jei geri varikliai, tai tie 2,2 - 2,3 traukia visai gerai. Diskomforto del traukos nebus.

edit: ziuriu, kad marijampolej karts nuo karto buna is DE atvarytu silkiu. Matos, kad ten pirktos uz centus (antraip nepardavinetu). Kad ir dabar ziurinejau - tai yra zyliaranke sidabrine su tokiais gan nedideliais kebulo defektais. Jei rida, neatsukta - tai gal ir vertas demesio aparatas. KZ 2,2 motoras. Turejau toki. Galiu pasakyt, tai labai ekonomiskas. Trasoj kokius 7,3 litrus benzo tik imdavo. (apie 110kmh vaziuojant)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 24, 16:28:29 sukūrė VytautasV »

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3726: 2015 Kovo 25, 11:07:40 »
Aš baisiai noriu Volvo 850 kasdienai, kainos nesikandžioja, bet nuvarinėti visi , tą tai mielai kasdienai trinčiau , labai patinka  (o) O tada būtų galima ramiai avantą tvarkytis ir darytis. Kažkaip kasdienai noriu to, kuo ir džiaugčiaus kasdieną....
man tokia situacija irgi buvo bet kasdienai norejau 200 avant :D kadangi tokio neradau tai paemiau mechanine S8 (y) (y) (y)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3727: 2015 Kovo 25, 12:21:25 »
man tokia situacija irgi buvo bet kasdienai norejau 200 avant :D kadangi tokio neradau tai paemiau mechanine S8 (y) (y) (y)
teisingai, jau reik pamiršti tuos senu laužus ir pereiti ant kažko naujesnio ir ne todėl, kad nebepatinka, bet, kad nėra ką pirkti iš senesnių

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3728: 2015 Kovo 25, 12:26:00 »
teisingai, jau reik pamiršti tuos senu laužus ir pereiti ant kažko naujesnio ir ne todėl, kad nebepatinka, bet, kad nėra ką pirkti iš senesnių

tavo teisybe, bet blogiausia, kad pagal dizaina tos naujesnes masinos nelabai kaip atrodo. Manau, kad Ignas panasios nuomones..
Jei radus silke kaip is salono, tai c3 fanatas nepagailetu ir 10k Euru uz tokia. Nes tada garantuotai bent 15metu butu galima vazineti ramia galva (+)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1688
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3729: 2015 Kovo 25, 15:01:58 »
na a8 yra tikrai isvaizdi ir gera masina as ja vistiek kazkada nusipirksiu :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3730: 2015 Kovo 25, 15:27:45 »
Na, gal sakykim taip, kad užtenka man turbūt vienos silkės :D O Volvo 850 aš irgi pasakiau sau , kad kada nors turėsiu  :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3731: 2015 Kovo 25, 23:13:01 »
Aš baisiai noriu Volvo 850 kasdienai, kainos nesikandžioja, bet nuvarinėti visi , tą tai mielai kasdienai trinčiau , labai patinka  (o) O tada būtų galima ramiai avantą tvarkytis ir darytis. Kažkaip kasdienai noriu to, kuo ir džiaugčiaus kasdieną , nes Sharaną dabar varinėjau tėčio tris mėnesius vietoj avanto , tai važinėjimas dabar avantu be salono vistiek mielesnis širdžiai atrodo. :-] Žiauriai nepatiko vairuot beleką. Neesu išpuikęs, bet kažkaip man mašina turi patikt , kad galėčiau kasdieną važinėt, nes kitaip tai net vengi tada kur važiuot  ff
Pries pora dienu uz 380 eur nebloga 855 paemem draugui (kaip darbine) - ir klima veikia ir valytuvai zibintu, tik reik pora stebuliu guoliu pakeist k.p. ir rankini sutvarkyt, kad TA praeitu, bet variklis tik 2.0 paprastas... Bei auto su tiesioginem LPG. Kebulas yra, pakaba yra, variklis yra, sankaba yra, vairo stiprintuvas 5/5 balai. Labiausiai trukumu yra salone, bet ir tas norm. bukles, apart stogo prisaudytu su "skrepkem" + dar keli trukumai nezymus....
Su 855/V70 dizeliais esu apvaziaves visa Ukraina ir puse Europos - super aparatas, jei priziuretas. Su dabartine tu kelioniu irgi nepabijociau, nes jau ~2 metus vien tvarkau ja ir neblogiu rezultatu pasiekiau - su Hana LPG purkstukais vaziuoja geriau nei benzu (t.y. hana mano benzo purkstukam). Bei varant dujom ant XX net nesijucia, kad variklis dirba - jokiu pasaliniu vibraciju.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 25, 23:32:33 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3732: 2015 Kovo 26, 00:18:50 »
jei variklis 2,5 kažkurių metų, benzo purškalus galiu parduot, labai panašūs parametrai į 200 20v

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3733: 2015 Kovo 26, 01:30:33 »
...ir 855 (jo , nerašiau taip, nes Lietuvoj nedaug žmonių žino ką tai reiškia) turi būt tik benzinas arba benzinas/dujos. Dyzeliui griežtas ne  :D   Tai aišku žiauriai apsunkina paieškas, nes pagrinde anie gi traktoriniai eina  :goodboy:

Buvo Panevėžyje vienas neblogas, tai gal tą ir paėmėt? 2.0 20v lyg buvo, tiesioginės dujos , bet nespėjau :V
Idealiu atveju ieškau vyšninės spalvos su pilnai juodu arba kreminiu salonu, bet dievaži iš viso bet kokį gerą rast... Švedijoj esu keletą variantų nusižiūrėjęs, nu bet kas iš to :D

Kėdainiuose stovi vienas. Nuotraukose atrodo gražiai , bet mėlynas salonas neduok dieve, turbūt taip ilgai ir neparduoda(arba IR dėl kitų priežasčių)  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 26, 01:35:30 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3734: 2015 Kovo 26, 04:21:35 »
Nea - Vilniuj ir matos, kad ilgokai stovejus... Buvo tikslas isigyt auto (marke nesvarbi) iki 400 Eur Vilniuj... Numeriai is "A" raides (AH*), melyna, 2.0 20v, ant bagazines mazas klevuks.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3735: 2015 Kovo 26, 14:11:07 »
Nea - Vilniuj ir matos, kad ilgokai stovejus... Buvo tikslas isigyt auto (marke nesvarbi) iki 400 Eur Vilniuj... Numeriai is "A" raides (AH*), melyna, 2.0 20v, ant bagazines mazas klevuks.

A, jau matau kuri - mėlyna ir su nuleistu ratu :D
Čia ta dar senesnė versija kiek matau iš bamperio fragmento - 1994 metų :F

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3736: 2015 Kovo 26, 17:43:34 »
A, jau matau kuri - mėlyna ir su nuleistu ratu :D
Čia ta dar senesnė versija kiek matau iš bamperio fragmento - 1994 metų :F
Klisti - normalus bamperiai ir net galiniai zibintai nuo V70... Kur ta skelbima radai, nes as jo jau neberandu, bet ratas vienas lyg ir nuleistas siek tiek :) . Man gal pro shali praeit ir nufotkint?
Nu, einu pasivaiksciosiu, kol oras geras...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 26, 17:46:42 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3737: 2015 Kovo 26, 17:47:27 »
Klisti - normalus bamperiai ir net galiniai zibintai nuo V70... Kur ta skelbima radai, nes as jo jau neberandu, bet ratas vienas lyg ir nuleistas siek tiek :) . Man gal pro shali praeit ir nufotkint?
Nu, einu pasivaiksciosiu, kol oras geras...
Gali ir nufotkint, į PM atsiūstumei :D (+)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3738: 2015 Kovo 26, 19:11:23 »
Gali ir nufotkint, į PM atsiūstumei :D (+)
jokia cia ne paslaptis, manau, kad visiem jau idomu, kaip ta Volvo atrodo.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 26, 19:15:55 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3739: 2015 Kovo 26, 19:37:19 »

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3740: 2015 Kovo 26, 23:33:11 »
850  beveik toks  pat žingsnis atgal kaip silkė  (!?) jei pirkt, tai tdi arba ekskliuzyvą nuo 155kw  ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3741: 2015 Kovo 27, 00:09:36 »
850  beveik toks  pat žingsnis atgal kaip silkė  (!?) jei pirkt, tai tdi arba ekskliuzyvą nuo 155kw  ;)
Man tiesiog patinka ta mašina ir tiek. Kaip ir silkė - nu galėtų geriau nepatikt, bet va patinka ir nors užmušk :goodboy:

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3742: 2015 Kovo 27, 00:17:26 »
Man tiesiog patinka ta mašina ir tiek. Kaip ir silkė - nu galėtų geriau nepatikt, bet va patinka ir nors užmušk :goodboy:
Jai iki "silkes" lb toli - pernelyg nuobodi (interjeras). Bei genda zymiai maziau (bei remontas paprastesnis - lengviau pasiekiamas) - nu, nuobodu  :-] (y) (siaip 850 ir jaunesne yra zymiai)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 27, 00:21:45 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3743: 2015 Kovo 27, 00:35:37 »
Jai iki "silkes" lb toli - pernelyg nuobodi (interjeras). Bei genda zymiai maziau (bei remontas paprastesnis - lengviau pasiekiamas) - nu, nuobodu  :-] (y) (siaip 850 ir jaunesne yra zymiai)
Na, dėl techninės pusės nieko negaliu pasakyt, bet jau kas patinka/nepatinka tai atsiremia į skonį.
Man asmeniškai interjeras , jeigu dar tinkamos komplektacijos yra labai gražus. Bet kaip ir minėjau - tai viskas atsiremia į kas žmogui asmeniškai patinka ar nepatinka ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3744: 2015 Kovo 27, 00:46:29 »
Leds  :G Būtent toks medis, būtent tokios sėdynės ir pilnai juodas salonas. Čia idealus atvejis turbūt. Kažkada dėdė tokį turėjo senai, būtent tokiu salonu ir vyšninės išorės, man matyt taip įsirėžė į akį , kad būtent tokio ir noriu  (o)   Tiesa, kam jeigu nepatiks toks salonas, tai tiesiog praleiskit šią temą  (h)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3745: 2015 Kovo 27, 01:47:13 »
  Tiesa, kam jeigu nepatiks toks salonas, tai tiesiog praleiskit šią temą  (h)

Blyn, gerai, kad pasakei nes būčiau dar tavo temą skaitęs ilgai ir nuobodžiai :V (H-) :facepalm: :facepalm:

Nedomina sedanas 850? 2,5 benzas, mechanas, mėlyna, juoda koža, būklė gera.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3746: 2015 Kovo 27, 11:17:25 »
Leds  :G Būtent toks medis, būtent tokios sėdynės ir pilnai juodas salonas. Čia idealus atvejis turbūt. Kažkada dėdė tokį turėjo senai, būtent tokiu salonu ir vyšninės išorės, man matyt taip įsirėžė į akį , kad būtent tokio ir noriu  (o)   Tiesa, kam jeigu nepatiks toks salonas, tai tiesiog praleiskit šią temą  (h)
Butent toki salona ir turejau (y) pries pora metu :)   (veliau buvau imetes 2din org. magnetola su Yatour mp3 priedeliu). Tik ne T5, o TDI (bet kiek imanoma pachipavau stock'a)...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 27, 11:20:28 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3747: 2015 Kovo 27, 12:22:57 »
O, šita spalvytė iškart po vyšninės, dailus labai Volvo  (o) Radus tokį tik benziną , tai imt ir džiaugtis  :H
P.S. Niekad nesuprasdavau kodėl atsišnioja tas kampas panelės pas kai kurias  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 27, 12:30:45 sukūrė quattro »

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3748: 2015 Kovo 27, 12:50:39 »
kodel butent benzinas? tie 5kausu dyzeliniai varikliai vieni is labiausiai vykusiu. Kuro sanaudos mazos. Ir galios per akis + dar pasicipuot galima.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3749: 2015 Kovo 27, 13:22:56 »
kodel butent benzinas? tie 5kausu dyzeliniai varikliai vieni is labiausiai vykusiu. Kuro sanaudos mazos. Ir galios per akis + dar pasicipuot galima.

Tiesiog nenoriu dyzelio ir taškas ;)