Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 529467 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3600: 2015 Sausio 12, 23:10:35 »
jo.. tas sviesiai rudas salonas (kaip ten jis vadinas - travertine berods? ) tikrai gerai atrodo. Kazkuo issiskiria is tu visu kitu (pilku/melynu/juodu). Kazkokio gyvumo inesa. Noretusi ir man toki susidet, bet visiskai nederetu prie mano auto spalvos.
Sakyciau tas travertine dera tik prie sitos bordines/vysnines, aisku auksines ir gal dar tamsiai zalios spalvos silkuciu :V

Na, man rudas salonas su medžiu visada asociavosi su prabanga 8:8
Tiesa, kas link spalvos suderinamumo, būtų įdomu žinot ar su visom spalvom buvo galima užsakyt travertin saloną ar tik su kai kuriom, bet kad akiai mieliausias derinys travertin+vyšnia tai pritariu 100% (o)
Priežiūra jau čia atskira diskusija, nes nebuvau nupirkęs detalės, kurios nereikėtų atšveisti, o tai parodo, kad juos reikia prižiūrėt. Ir tai, ne apie valymą kalba, o apie atšveitimą, nes paprastai tik valymas nebepadeda jau. Ir dabar visos šitos detalės tokio sutrinumo lygio, kad ilgai ir nuobodžiai, o kilimą kur dabar žiemos sezonu normaliai išvalyt tai neįsivaizduoju, negi vežt kur nors už pinigus... (H-)