Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 534766 kartus)

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3300: 2014 Rugsėjo 13, 15:15:30 »
Tarp kitko. Sėdynių irgi negaliu imtis tvarkyti, nes nerandu tinkamo atspalvio siūlų. Žakona turi kažkokį tai pasirinkimą ir iš jų siūlomo katalogo lyg ir esu radęs tinkamą atspalvį. Viena "špūlė" plono siūlo guli pas mane stalčiuj, kurią atsitiktinai kažkur kitur radau, bet tokio atspalvio storo siūlo , "dekoratyvinei" siūlei ar kaip ją vadina , Žakona neturi ir neužsako, kadangi man reikia tik vienos "špūlės", ir vėl akligatvis , nežinau ką daryt  (H-)
kiekvienas daro manau kaip isivaizduoja,turi pinigu ar taip,kaip tam zmogui atrodo gerai.Sutinku,kad jei nesugebejo zmogui padaryt to ko prase,tai jei matai,kad viena sugedo,nereikia gadynt visu.Man taip pat butu pikta. Spaudziu Ignui ranka vien uztai,kad jis nenutrenke savo audies senos i metalistu ranku ir nepirko naujo modelio,o isvisu jegu ja dailina.Tikrai reta tokio uzsispyrimo zmoniu.Lengviausia yra kritikuot ir aiskint kaip reikejo daryt bei saipytis,bet klausimas kyla kiek yra tokiu kurie sedi uz tokiu senuciu ir jas vis cackina? Tos naujos aplamai neskaitau masina nes ju kaip Norfoj bulku lentynoj.Senutes turi savo dvasia. Va todel senos masinos kainuoja daugiau nei naujos