Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 534769 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3300: 2014 Rugsėjo 13, 13:20:51 »
Ne į visus mano užduotus klausimus atsakei gerbiamasis. Taip suprantu, kad arba tu ne viską perskaitei ir toliau giedi savo, arba viską perskaitei, bet tiesiog nežinai kaip atsakyt, nes gal jau supratai, kaip visa tai absurdiška atrodo iš šono.

Dėl tų atspalvių skirtumų tai nieko kito daugiau neįžvelgiu tik kaip absoliutų norą man prieštarauti. Aiškiai pasakiau - NĖRA tokio atspalvio. Aš buvau , ieškojau ir žinau. Net panašaus kažkokio nėra, kuris nepjautų akies. O tu man vistiek aiškini, kad aš NEturėčiau siekti išsaugoti savo originalių apdailų, o eiti į Žakoną ir pirkti tiesiog kito atspalvio , nes JEIGU , JEIGU netyčia atsirastų kur nors "gražiai padėtos ir laikytos" originalios apdailos , tai jos nu vistiek gi skirtųsi nuo mano dabartinių.

Visame salone visų detalių atspalviai kažkiek skiriasi, nes visos detalės yra skirtingos, pagamintos iš skirtingų medžiagų, skirtingai veikiamos aplinkos(pagrinde saulės), todėl ir atspalviai pradėję skirtis vienur daugiau, kitur mažiau. Juolabiau, kai mano salono rudos detalės surinktos iš kokių 10 mašinų. O iš kiek mašinų kitos salono detalės paimtos, tai net nebežinau. 30 turbūt. Bet tai nereiškia, jog jeigu jau egzistuoja variacijos atspalviuose ORIGINALIOSE detalėse, tai turiu bėgt į parduotuvę ir pirkt neoriginalią medžiagą, kuri net nepanaši į nei vieną atspalvį iš tos visos "paletės", kuri pasidarė laikui bėgant.

Ar tu bent supranti ką tu rašai ir kodėl visa šita diskusija čia dabar vyksta? Kodėl aš turėčiau dabar NEprieštarauti? Ar man gali paaiškinti? Ar aš šiuo atveju esu arogantiškas?

Beje, ar pažįstamos sąvokos tau "bullying" ir "mobbing"? Gal padės suprasti, kodėl aš kai kurias personas priskiriu tiesiog bandai.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 13, 13:22:22 sukūrė quattro »