Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 534723 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3300: 2014 Rugsėjo 13, 03:00:58 »
tai kad neiskok siknoj smegenu
Ar teisingai supratau, kad tokiu atveju tiesiog turėčiau besąlygiškai tavęs paklausyt(na , kad arogantiškas nepasirodyčiau), maut į Žakoną ir paimt bet kokį nu tipo, maždaug panašios spalvos dermantino gabalą, su mintim, kad mol tiks, nes nu, prieš 20 metų atspalvis buvo kitoks negu dabar pas mane(neimt į galvą, kad visoj mašinoj spalva kažkiek turbūt pasikeitė).

Jeigu tai nebuvo tai, ką tu norėjai pasakyt, tai baisingai persiprašau, nes tiesiog nesugalvoju logiškos priežasties, kodėl tu taip turėjai parašyt. Bet tuo pačiu tada primygtinai prašau paaiškinti kokia tavo mintis buvo. Nes pareiškimas, kad neieškočiau šiknoj smegenų manęs netenkina ir nepaaiškina tavo noro parašyt būtent taip, kaip parašei. Kitu atveju tai suprasiu tik kaip eilinį heiterio buką bandymą man paprieštarauti bet kokia kaina(populiaru!), kai kažkada net neabejoju, jog mano buvo pasakyta, kad nenoriu klijuot kažkokių neoriginalių odų/dermantinų, nes tai nėra mano siekiamybė. Mano siekiamybė yra išlaikyt apdailas originaliai atrodančias, tu turbūt jau žinai ir neabejoju, jog puikiai supranti. Tik nenori to parodyti.

man tai susidaro nuomone, kad jis yra kazkoks arogantiskas zmogus, jam pasakai nuomoe tai jis negali kaip normalus zmogus jos priimti. tokiem zmonem kaip jis isvis forumuose ne vieta. jam tik deti nuotraukas ir paciam komentuot sita tema

Bet sugrįžkim prie mano arogancijos.

Gal galima konkrečių pavyzdžių mano arogancijos išraiškoms , tavo ar kitų atžvilgiu? Būtų įdomu paskaityt ir padiskutuot. Ar antai paskutinis pavyzdys, kad aš noriu išlaikyt apdailas originalias, o ne kurie man bando piršt "ne , tu turi norėti apklijuoti jas neoriginala oda", ir mano nepritarimas jiems(nes kaip žinia aš ne to siekiu), yra mano arogancijos išraiška, ar ne? Juolabiau aš aiškiai pasakiau , kad nėra net panašaus atspalvio.

Jeigu esi neįgalus toliau padiskutuot arogancijos tema, tai taip ir sakyk(nebūtinai tiesiogiai, kuo puikiausiai suprasiu iš tiesiog negalėjimo argumentuotai atrašyt ir bandymo toliau vartyt ar prasivardžiuot). Taip pat neįgalumui įrodyti tiks ir eilinis bukas pritarimas dar kam nors, jeigu kažką panašiai parašys, nes dažniausiai kai neturi argumentų, tai belieka tik kitiems iš "grupelės" pritart, ir gausi respekto taškų, nes gi parodysi, kad esi vieningos nuomonės(banda, kurioje dažniausiai pusė visgi turi kitą nuomonę).

Sakai forume man ne vieta? Gal tu ir teisus. Jau n kartų įsitikinęs, kad ne visai tie žmonės čia, su kuriais norėčiau bendrauti ir už forumo ribų. Audi Klubas, ne kaip forumas, bet kaip klubas, man davė gyvenime tikrų draugų. Tikrų tikriausių draugų, kuriuos aš drąsiai galiu vadint netik bendraminčiais , bet DRAUGAIS. Su jais ir bendrauju. Forume nesistengiu niekam čia įtikti(paprastai norint turėt ateityje savo nuomonei svorio, reikia besąlygiškai sutikt su kitais, kol įgausi respekto, o kai kurie itin sėkmingi tame), todėl visada drąsiai išsakau savo nuomonę, nepritardamas likusiai nuomonei, nes turbūt supranti, kad ne visi visada galvoja taip pat. Tada kietekų grupelė subėga ir pradeda mane drąskyt , vienas po kito. O tada gi koks malonumas jiems! Juokingiausia yra tai, kad pusė tų "drąskančių" man pritartų, bet jie tiesiog bijo tai parodyti viešai, nes tokiu atveju tai reikštų, kad jie man pritaria, kad ant jų lygiai taip pat gali pradėt stumt menkiausia proga, o juk tu turbūt nesupranti, kaip tai yra nesmagu.

Pabaigai. Ar kas nors gali paaiškinti, kodėl aš vėl nusipelnau tokių diskusijų? Ar dėl to, kad noriu palikti savo apdailas originalias, taip nepritardamas kitų nuomonei? Ar todėl, kad norėjau paviešinti adrian šūdarankiškumo apraiškas, sugadinant man itin retas apdailas? Kodėl? Niekaip nesuprantu.

Blogiausia mano savybė, kuri net man pačiam nepatinka , yra ta, kad aš pastoviai randu laiko atrašyt. Kiti tiesiog siūstų toli , ar išsitrintų iš forumo. Bet ne aš. Man be galo įdomu iki galo išsiaiškinti kas prie ko , o dar labiau - kodėl? Ir šiaip , prasifiltruoti žmones. Nes tarp visų čia rašančių yra ir normalių. Kurie pasitaikius progai pastumt, ją praleis.

Ačiū, kurie perskaitė iki galo ir supras ką nors. Man tai yra ne pirmas ir ne paskutinis kartas. Ir netik forume. Per tiek metų jau matau tokius žmones kiaurai ir stengiuosi atsiriboti. Gaila, kad tokių ant kiekvieno kampo pilna, tai ne visada lengva atsirinkti. Bet tam tikru momentu labai greitai pasimato.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 13, 03:12:21 sukūrė quattro »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3301: 2014 Rugsėjo 13, 03:13:39 »
Žodžiu, mintys mano padrikos, bet tiesiog negalėjau jų sudėstyti taip tvarkingai, kaip norėtųsi, nes tiesiog pavargau nuo to pastovaus stūmimo ant manęs , kurio aš niekaip negaliu suprasti už ką nusipelnau.

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3302: 2014 Rugsėjo 13, 12:30:02 »
ne karta gyvai bendrauta su Ignu,normalus zmogus  ;)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3303: 2014 Rugsėjo 13, 13:00:19 »
idomu butu pamatyti jeigu tu rastum tokias pacias abloskes ( duok dieve) ir jos butu tikrai originalios, bet laikytos kazkur graziai padetos ir as garantuoju, kad atspalvis ju skirtusi, ka tada darytum?  :goodboy: ir nemanau, kad ir db sedyniu ir abloskiu spalvos identiskos ( atspalvio atzvilgiu), del sugadinimo uzuojauta....

del arogancijos, tai jeigu tik as vienas tai pastebeciau, tai bala nemate, gal cia su manim kazkas negerai, bet db yra nemazai zmoniu kurie taip galvoja, kaip tu sakai ta BANDA. Idomiausiai tai, kad tu ir vadini zmones BANDA kurie nesutinka su tavo nuomone..... Tai ir yra arogancija!

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3304: 2014 Rugsėjo 13, 13:20:51 »
Ne į visus mano užduotus klausimus atsakei gerbiamasis. Taip suprantu, kad arba tu ne viską perskaitei ir toliau giedi savo, arba viską perskaitei, bet tiesiog nežinai kaip atsakyt, nes gal jau supratai, kaip visa tai absurdiška atrodo iš šono.

Dėl tų atspalvių skirtumų tai nieko kito daugiau neįžvelgiu tik kaip absoliutų norą man prieštarauti. Aiškiai pasakiau - NĖRA tokio atspalvio. Aš buvau , ieškojau ir žinau. Net panašaus kažkokio nėra, kuris nepjautų akies. O tu man vistiek aiškini, kad aš NEturėčiau siekti išsaugoti savo originalių apdailų, o eiti į Žakoną ir pirkti tiesiog kito atspalvio , nes JEIGU , JEIGU netyčia atsirastų kur nors "gražiai padėtos ir laikytos" originalios apdailos , tai jos nu vistiek gi skirtųsi nuo mano dabartinių.

Visame salone visų detalių atspalviai kažkiek skiriasi, nes visos detalės yra skirtingos, pagamintos iš skirtingų medžiagų, skirtingai veikiamos aplinkos(pagrinde saulės), todėl ir atspalviai pradėję skirtis vienur daugiau, kitur mažiau. Juolabiau, kai mano salono rudos detalės surinktos iš kokių 10 mašinų. O iš kiek mašinų kitos salono detalės paimtos, tai net nebežinau. 30 turbūt. Bet tai nereiškia, jog jeigu jau egzistuoja variacijos atspalviuose ORIGINALIOSE detalėse, tai turiu bėgt į parduotuvę ir pirkt neoriginalią medžiagą, kuri net nepanaši į nei vieną atspalvį iš tos visos "paletės", kuri pasidarė laikui bėgant.

Ar tu bent supranti ką tu rašai ir kodėl visa šita diskusija čia dabar vyksta? Kodėl aš turėčiau dabar NEprieštarauti? Ar man gali paaiškinti? Ar aš šiuo atveju esu arogantiškas?

Beje, ar pažįstamos sąvokos tau "bullying" ir "mobbing"? Gal padės suprasti, kodėl aš kai kurias personas priskiriu tiesiog bandai.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 13, 13:22:22 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3305: 2014 Rugsėjo 13, 13:26:17 »
Jauciu Ignas del to taip retai ir atnaujina savo garaza, nes diskusija visada tapati :-]  Jei sako kad nera, vadinasi nera, tamsumas manau yra viena, bet jei det gelsvesne, pilkesne arba rudesne tai jau faktas kad netinka atspalvis. Iseitis butu gal suzaist su kokia sviesesne "alkantara", bet zmogus iesko originalumo ;)
Ignai, kelk savo automobilio foto i http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/nuotrauk-sumestinis-nufotografuok-savo-masina-dabar!-temoje-nekomentuojama-)/msg1626950/#msg1626950 cia nieks nekomentuos :-]

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3306: 2014 Rugsėjo 13, 13:30:14 »
mano nuomone reiketu nustot verkslent ir lazdavotis, kas padaryta jau padaryta,  o siekiant gero vaizdo pasitaupyt pinigeliu ir traukt visa salona su abloskem ir t.t.  nauja Gera koza, taip kaip buvo surestauraves V8 Bajoras  (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3307: 2014 Rugsėjo 13, 13:41:35 »
mano nuomone reiketu nustot verkslent ir lazdavotis, kas padaryta jau padaryta,  o siekiant gero vaizdo pasitaupyt pinigeliu ir traukt visa salona su abloskem ir t.t.  nauja Gera koza, taip kaip buvo surestauraves V8 Bajoras  (y)

O ar pasirodysiu arogantiškas jeigu drąsiai pasakysiu , kad man Bajoro salono perdarymas atrodė ITIN prastai BŪTENT dėl baisingų spalvų skirtumų? Būtų buvęs persiūtas bent jau panašaus tamsumo pilka , dar būtų nieko, nors man nieko nėra geriau už originalią odą, kad ir kažkiek padėvėtą, bet kiek pamenu lubos ir sėdynės buvo pertrauktos vos ne baltai , paliekant likusią salono dalį pilką - nei šiaip, nei taip. (n)

Tiesa, iš to pačio tamstos valukonio jeigu gerai pamenu ,esu kažkada nusipirkęs travertin saloną, kurio tik odos gabalus pasilikau būtent tam, kad kai reikės ne kurias dalis persiūt dabartinėse sėdynėse, tai būtų padaryta su originalia oda. Ir nesvarbu, kad atspalvis gali labai minimaliai skirtis, bet tai bus ORIGINALI oda.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 13, 13:43:44 sukūrė quattro »

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3308: 2014 Rugsėjo 13, 13:51:06 »
O ar pasirodysiu arogantiškas jeigu drąsiai pasakysiu , kad man Bajoro salono perdarymas atrodė ITIN prastai BŪTENT dėl baisingų spalvų skirtumų? Būtų buvęs persiūtas bent jau panašaus tamsumo pilka , dar būtų nieko, nors man nieko nėra geriau už originalią odą, kad ir kažkiek padėvėtą, bet kiek pamenu lubos ir sėdynės buvo pertrauktos vos ne baltai , paliekant likusią salono dalį pilką - nei šiaip, nei taip. (n)

Tiesa, iš to pačio tamstos valukonio jeigu gerai pamenu ,esu kažkada nusipirkęs travertin saloną, kurio tik odos gabalus pasilikau būtent tam, kad kai reikės ne kurias dalis persiūt dabartinėse sėdynėse, tai būtų padaryta su originalia oda. Ir nesvarbu, kad atspalvis gali labai minimaliai skirtis, bet tai bus ORIGINALI oda.
na as sneku ne apie butent tokia oda, kiekvienam pagal skoni, dabar 21a. tai pasirinkimas yra didziulis, aisku viskas remiasi i pinigine puse :-/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3309: 2014 Rugsėjo 13, 13:51:20 »
Jo, pas sitas oda dar gera buvo. Gali cigarete i oda uzgesinti ir nieko nebutu toms sedynems :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3310: 2014 Rugsėjo 13, 13:57:32 »
Nu spalvos ten tikrai skyresi + eko oda, tad ir man geriau 24metu senumo nesutrintos, nesuplysusios orginalios sedynes ir originalus pasiuvimas.

Nepeiskiu nei Bajoro idetu pastangu, nei Zuvedriuko darbo, bet Igno norai visai kiti, tai kam pirst savo nuomone? Man asmeniskai nepatinka tas darmantinas originalus, jis nera labai geras, bet jei nera tokio atspalvio tai kam dabar viska mest ir isnaujo visa salona persiuvinet? Juokinga istikro, pvz jei neturetu tinkamo atspalvio ir puse Igno masinos perpustu vietoj esamos kokia ruda, visai kito kodo, tada visiem tiktu? Juk naujai perdazyta :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3311: 2014 Rugsėjo 13, 14:00:09 »
Tarp kitko. Sėdynių irgi negaliu imtis tvarkyti, nes nerandu tinkamo atspalvio siūlų. Žakona turi kažkokį tai pasirinkimą ir iš jų siūlomo katalogo lyg ir esu radęs tinkamą atspalvį. Viena "špūlė" plono siūlo guli pas mane stalčiuj, kurią atsitiktinai kažkur kitur radau, bet tokio atspalvio storo siūlo , "dekoratyvinei" siūlei ar kaip ją vadina , Žakona neturi ir neužsako, kadangi man reikia tik vienos "špūlės", ir vėl akligatvis , nežinau ką daryt  (H-)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3312: 2014 Rugsėjo 13, 14:00:43 »
Nu spalvos ten tikrai skyresi + eko oda, tad ir man geriau 24metu senumo nesutrintos, nesuplysusios orginalios sedynes ir originalus pasiuvimas.

Nepeiskiu nei Bajoro idetu pastangu, nei Zuvedriuko darbo, bet Igno norai visai kiti, tai kam pirst savo nuomone? Man asmeniskai nepatinka tas darmantinas originalus, jis nera labai geras, bet jei nera tokio atspalvio tai kam dabar viska mest ir isnaujo visa salona persiuvinet? Juokinga istikro, pvz jei neturetu tinkamo atspalvio ir puse Igno masinos perpustu vietoj esamos kokia ruda, visai kito kodo, tada visiem tiktu? Juk naujai perdazyta :-]
na perputimo galimybes nereiketu atmest, aisku ne kebulo, galima gi perklijuot abloskes su dazyta oda taikant pagal salono spalva :think:

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3313: 2014 Rugsėjo 13, 14:06:47 »
Tai galima ir originalias atrestauruot, kam odos dazymais dar uzsiimt? Teko ciupnet raudona koza perpusta juodai, oda siurksti, po poros savaiciu besitrinancios ir besilankstancios vietos nutrupejo ir pradejo matytis kas po dazais... Manau ras kas atrestauruos jas, jei jau tokios spalvos visa salona surinko, is kruvos automobiliu visokias smulkmenas, tai ir meistrus atras ;)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3314: 2014 Rugsėjo 13, 14:06:58 »

Pabaigai. Ar kas nors gali paaiškinti, kodėl aš vėl nusipelnau tokių diskusijų? Ar dėl to, kad noriu palikti savo apdailas originalias, taip nepritardamas kitų nuomonei? Ar todėl, kad norėjau paviešinti adrian šūdarankiškumo apraiškas, sugadinant man itin retas apdailas? Kodėl? Niekaip nesuprantu.
Turbūt nuo čia viskas ir prasidėjo, nes Tu mažiau respecto turi nei adrian :D Aš irgi visad už originalumą, o ne nukrypimus, persiuvimus ir pan. Nemačiau salono su persiūta stora, gera oda(tyčia ir neieškojau). Visos persiūtos, kiek teko matyt, kaip tuoletinis popierius...

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3315: 2014 Rugsėjo 13, 14:54:52 »
Turbūt nuo čia viskas ir prasidėjo, nes Tu mažiau respecto turi nei adrian :D Aš irgi visad už originalumą, o ne nukrypimus, persiuvimus ir pan. Nemačiau salono su persiūta stora, gera oda(tyčia ir neieškojau). Visos persiūtos, kiek teko matyt, kaip tuoletinis popierius...
perdėtas orginalumas taip pat yra nukrypimas, iškrypimas. mašinos kuriamos tam kad su jomis važinėt, o ne mylėt labiau negu save.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3316: 2014 Rugsėjo 13, 14:58:59 »
Jau matau kaip paleidai nauja diskusija, kuri vel ne i tema, beja sorry kad pradejau pries tai buvuse :bedantis:

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3317: 2014 Rugsėjo 13, 15:02:42 »
Manau jau neivienas musu naudojamas retesnis modelis netaps kazkada muzieju eksponatu, tad reikia dziaugtis juo kuo galima dazniau, nes konservavimui reikia dideliu investiciju, tinkamu salygu ir kuo tada dziaugtis beliktu? Kaip graziai garaze stovi? Aisku baisu kad gali padaryti klaida ir apgadinti automobili arba i tave ileks kazkas, bus sugadintos retos dalys, bet tas dziaugsmas kai kely kiti atkreipia demesi, nustemba, pasako grazu zodi, pagiria ar net atpazista pagal automobili - visas rizikas atperka ;)
sutinku su tavo zodziais.Smagu kai pirmu zvilgsniu visi v8 palaiko silke,o poto pamato,kad ta silke netokia ir eilyne  :-]

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3318: 2014 Rugsėjo 13, 15:10:46 »
perdėtas orginalumas taip pat yra nukrypimas, iškrypimas. mašinos kuriamos tam kad su jomis važinėt, o ne mylėt labiau negu save.
Pasakei tai kaip į balą nusiperdei (-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3319: 2014 Rugsėjo 13, 15:12:49 »
Aha , mat kaip?
Gal gali išsamiau išsakyt savo nuomonę apie tuos, kurie pvz vietoj to, kad skubėtų perdažinėt automobilį , veža jį pas savo srities profesionalus, kurie sugeba iš seno, originalaus dažo išspausti "ledą"?
Arba pvz.: visus kitus senų mašinų restauruotojus, kurie vietoj to, kad užsakytų neoriginalią detalę, suklijuoja seną ir sutvarko taip , kad atrodo kaip nauja? Na, čia tik toks pavyzdukas bendrai paėmus.

Kad jau prakalbai ta tema, tiesiog įdomi bendra tavo nuomonė apie senų mašinų prikėlimą/atkėlimą išlaikant viską autentiškai. Padiskutuokime.

Nes kolkas tavo šita žinutė atrodo tik kaip vėl eilinis desperatiškas bandymas bet kokia kaina išstatyt prieštarą man ir čia atsiliepusiems, kurie visgi pritaria mano nuomonei.

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3320: 2014 Rugsėjo 13, 15:15:30 »
Tarp kitko. Sėdynių irgi negaliu imtis tvarkyti, nes nerandu tinkamo atspalvio siūlų. Žakona turi kažkokį tai pasirinkimą ir iš jų siūlomo katalogo lyg ir esu radęs tinkamą atspalvį. Viena "špūlė" plono siūlo guli pas mane stalčiuj, kurią atsitiktinai kažkur kitur radau, bet tokio atspalvio storo siūlo , "dekoratyvinei" siūlei ar kaip ją vadina , Žakona neturi ir neužsako, kadangi man reikia tik vienos "špūlės", ir vėl akligatvis , nežinau ką daryt  (H-)
kiekvienas daro manau kaip isivaizduoja,turi pinigu ar taip,kaip tam zmogui atrodo gerai.Sutinku,kad jei nesugebejo zmogui padaryt to ko prase,tai jei matai,kad viena sugedo,nereikia gadynt visu.Man taip pat butu pikta. Spaudziu Ignui ranka vien uztai,kad jis nenutrenke savo audies senos i metalistu ranku ir nepirko naujo modelio,o isvisu jegu ja dailina.Tikrai reta tokio uzsispyrimo zmoniu.Lengviausia yra kritikuot ir aiskint kaip reikejo daryt bei saipytis,bet klausimas kyla kiek yra tokiu kurie sedi uz tokiu senuciu ir jas vis cackina? Tos naujos aplamai neskaitau masina nes ju kaip Norfoj bulku lentynoj.Senutes turi savo dvasia. Va todel senos masinos kainuoja daugiau nei naujos

Neprisijungęs zmogus999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3321: 2014 Rugsėjo 13, 15:19:17 »
o Bajoro audi buvo super visa padaryta.Tiek pinigu,prakaito ir laiko isleist tai tikrai nekiekvienas gali.Visada buvo smagu ziuret i jo darbus su v8.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3322: 2014 Rugsėjo 13, 16:00:55 »

Nes kolkas tavo šita žinutė atrodo tik kaip vėl eilinis desperatiškas bandymas bet kokia kaina išstatyt prieštarą man ir čia atsiliepusiems, kurie visgi pritaria mano nuomonei.

Nu va su tokiu aiskiu pasisakymu labai aiskiai belekelinta karta patvirtinai kad esi nepajegus  matyti/priimti/suprasti/nekreipti demesio i kitokia nuomone nei tavo. Gi pasauli zmones mato savo akimis, ne tavo (h)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3323: 2014 Rugsėjo 13, 16:13:42 »
Bet Gedi, jeigu aš aiškiai pasakiau, kad visu pirma nenoriu apdailų klijuot kažkuo neoriginaliu , o juolabiau jeigu ir norėčiau , tai net nėra atitinkamo atspalvio , ir vistiek man toliau bruka "kitokią nuomonę" , kad mat ne - taip, kaip aš mąstau yra vos ne neteisinga , aš turiu norėti persiūti apdailas , kad ir kitokiu atspalviu , o mano norėjimas bet kokia kaina išlaikyt originalumą yra nukrypimas.

Ar vėl blogai kažką supratau?

Tiesiog aš vis matau tokią tendenciją , kad tam tikrų žmonių mašinų patobulinimams savo nuomonė yra pasilaikoma , o man pastoviai kažkas kažką bruka ir prieštarauja, nes žino, kad atbėgs dar penki ar dešimt "su tokia pačia nuomone" ir taip pat pradės man ją brukt, o jeigu aiškiai pasakau , kad einu ne ton pusėn(vis dar galioja durų apdailų pavyzdys) , tada prasideda va kažkoks tai marazmas ir patampu antai arogantiškas, nes nesutinku su daugumos ar tiesiog kitų nuomone.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 13, 16:16:07 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3324: 2014 Rugsėjo 13, 16:59:10 »
Aha , mat kaip?
Sakai verta veltis i diskusija su siuo pilieciu ?

citata is "auksines mintys":
išeik prašau. man atrodo kažkas tau ant peties cigaretės biką numetė, dar netyčia pradeginsi saloną. :[