na, ziuriu tu rimtas flayeris, is senu, senai atsokusiu, istampytu nuo saules dermantinu padaryti naujus.. nori kad zmones is sudo isspaustu vaska, o poto kreivarankiais vadini, idomus tu zmogus,neveltui visi pataria nuo taves atokiau laikytis ) anyway norint rezultato, reikia investuot i naujas medziagas refreshui, o ne is senu kazka bandyt ismelzt, nekalbant jau apie paciu sedyniu bukle..
no offense
O jergutėliau, visas forumas tau sakė man nedaryt apdailų? Ar kokia forma čia vyko patarimai nuo manęs laikytis atokiau?
Va kai kurie kai sužinojo, kad tau atidaviau apdailas, tai pradėjo juoktis, matyt irgi šū.do pridarei, tik tau nesakė, o aš pykstu, kai man sugadina apdailas ir paskui pats klijuotojas manęs klausia kaip jas dabar atplėšt. Jau tada pradėjau bijot ar gerai bus ir abejonės pasitvirtino.
Kreivarankiu vadinu todėl, kad jeigu kažkas matai, kad nepavyksta su viena apdaila, kitos žinok nebūtina klijuot ir bandyt "gal išeis šita". O gal tu galvojai "ai nu p.x, gal tiks"? Tu savo nemokšiškumu , ir nesvarbu, kad tai yra senos apdailos, man pridarei daugiau išlaidų negu man šiaip būtų kainavę padaryt. Kur esu nuvežęs parodyt, iškart kainą užsikėlė dvigubą, ne tik už apdailų padarymą, bet tavo sugadinimų ištaisymą ir tai dar neaišku ar pavyks jas atstatyt. Supranti ar nelabai? O jeigu padaręs vieną tokią apdailą iškart puolei daryt kitą(dar bent gerai, kad neklijavai ant plasmasės) ir galvojai , kad dar tipo OK atrodo, tai juolabiau tau negalima nieko tokio atsakingo duot klijuot. Iš viso negalima nieko duot klijuot.
Kad tau "visi" patarė atokiau nuo manęs laikytis(kas tie visi ir dar kartelį, kaip patarė?
) tai yra viena, nes aš klientas ir moku pinigus, ir manau bent šioje vietoje tikrai neturėtų atsirast prieštaraujančių. Natūralu, kad noriu, jog man gerai ir kokybiškai padarytų ir jeigu bus blogai padaryta ar iš viso sugadinta taip pat natūralu, kad visiems pasakysiu ir parodysiu, o va, kad tu nesugebi gerai savo darbo atlikti jau yra kita bėda ir tokius vadinu kreivarankiais , kurių ,beje, dabar ant kiekvieno kampo.
Beje, prie ko čia mano sėdynės? Gal, kad jos buvo suplyšę, tai mol ir prie apdailų galima nesistengt? Nu, tipo, prie bendro nekokio vaizdo
Štai kaip atrodo mano apdailos po patiuningavimo(sušokinėję visur , kreivai priklijuota net, ką jau kalbėt apie kiaurai poroloną persigėrusius klijus. Kiaurai per poroloną persigėrę klijai yra turbūt dėl mano senų dermantinų? Tose klijais persigėrusiose vietose yra žinoma kieta, kaip ir dar daug vietų jau ant plastmasės priklijuotoje apdailoje, bet kadangi ana jau priklijuota, tai nesimato, bet užtat jaučiasi ir kas svarbiausia - matosi.
Nuotraukos: