Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 521482 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/automobilis-dalimis/audi-200-2-2-turbo-fwd-dalimis/?topicseen

Dėkui, paimtas iš pažiūros ledinis interkūleris, tai kada bus įkvėpimas reikės gal pasikeist  (y) (y)

Dabar labai reikia man avantinės valytuvų rankenėlės, su kuria įsijungtų ir galinis valytuvas, bei būtų su BC valdymu, nes savaime įsijungiantys valytuvai mane kartais baisiai išveda iš kantrybės  :E O kiek pamenu pas mane kažkaip ta valytuvų "ragų" pusė nesiardo, t.y. ten kur turėtų būt atsukami varžtai, ten bbz kas, neatsukama  (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
o kas toj rankenoj kitaip?

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
O persidaryti nuo tarkim B5 netinka ta rankena?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ne baik tu jos ten jau visai kitokios, pajungimai ir t.t. aišku viskas padaroma, bet c3 autentika irgi privalumas

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kas toj rankenoj kitaip?
Kaip ir minėjau, reikia kad būtų avantinė su valytuvu galiniu ir su BC valdymu. Su valytuvu tai ana dar atgal stumdosi, taip jungiasi valytuvas (H-)

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Tai ciai kaip pas Coupe?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai ciai kaip pas Coupe?
Hmm, nežinau, niekad nečiupinėjau (H-) Žiū, gal nuo kupė tinka (H-) Bet rask su BC... :goodboy:

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Bet vis lengviau rasti, ieskant nuo 2 modeliu o ne vieno  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ignai tinka nuo daugiau ko, tik keista etka išskiria variantą su bc arba be jo, bet tokio kaip avantui atskiro nėra

http://www.partsbase.org/parts/aud-445953503f/

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Ta pati atejau rasyt. Ta pati koda isduoda ir bulkai 90m ir V8 su BC :D Bet pagal google tavo kodas 445953503F turi but ir eis jis nuo visu bulkiniu avantu, coupe ir 100/200.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tai turi foto tos rankenos su avant funkcija? arba kodą?

kuo jos skirias, tiksliau kaip taas galinis valytuvas įsijungia, ten mygtukas papildomas yra?

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Tokia pati ta rankena, tik kad ja nuo saves stumiant isijungia galinis valytuvas (stumtelejus galinis valytuvas valo protarpiais, nustumus ir laikant veikia valytuvas ir purskia vandeni, cia ant coupe taip, bet manau toks pat veikimas turetu but). O ant rankenos virsaus yra du simboliai kaip cia http://i01.i.aliimg.com/img/pb/763/879/522/522879763_141.jpg , kai tuo tarpu pas paprastas rankenas tik vienas toks http://i.ebayimg.com/00/s/OTU2WDEyODA=/$T2eC16VHJIQE9qUHtG6gBQOBpT0e0!~~60_57.JPG

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ffee kaip visada operatyviai ir tiksliai (y)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Tokia pati ta rankena, tik kad ja nuo saves stumiant isijungia galinis valytuvas (stumtelejus galinis valytuvas valo protarpiais, nustumus ir laikant veikia valytuvas ir purskia vandeni, cia ant coupe taip, bet manau toks pat veikimas turetu but). O ant rankenos virsaus yra du simboliai kaip cia http://i01.i.aliimg.com/img/pb/763/879/522/522879763_141.jpg , kai tuo tarpu pas paprastas rankenas tik vienas toks http://i.ebayimg.com/00/s/OTU2WDEyODA=/$T2eC16VHJIQE9qUHtG6gBQOBpT0e0!~~60_57.JPG
pas mane ant coupe vandeni purškia bet valytuvas nesivarto, turbūt varikliukui kas nors negerai

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Vandeni purskia, tai vadinas rankena tvarkoj ir kontaktas uz paneles pajungtas (is rankeneles viso labo vienas pliusiukas valdo viska). Ziuret reikia rele (b3 po vairu, b4 po galine sedyne uz vairuotojo). Pati varikliuka aisku pirma paziurek, paduok +12 ir turi veikt.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
blembački išsiardytų ten pas mane, tai pakrapštyčiau ir manau , kad susitaisyčiau ,bet dabar nei nežinau kaip "išlukštent"...
Nu gal rasiu kur nors tą rankenėlę, o dabar belieka intervalų relę išsiimt, tada patys nesijunginėja, nes matyt tik į pirmą padėtį peršoka. Nors šitas įsijunginėjimas pasireiškia tik kai labai labai šilta lauke. Žiemą viskas tvarkoj :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na nežinau kaip ten pas tave, pas mane nekontaktavo valytuvų rankena ant greičiausio lyg, toto perrinko, vieną skardelę lyg tepakeitė ir vuolia

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na nežinau kaip ten pas tave, pas mane nekontaktavo valytuvų rankena ant greičiausio lyg, toto perrinko, vieną skardelę lyg tepakeitė ir vuolia
Nu reikės bandyt dar atidžiau ten pasižiūrėt. Gal kaip nors išgręžt tas kniedes ar kas ten pavyks, ir po to susukt varžtais kaip paprastai būna. O pas tave varžtais buvo susukta?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nepamenu kad būtų grežta, gal pats meistras pamena, senai buvo

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
pas sedanus buna varztai, pats savo esu remontaves, tiesa pas neileistarankes irgi uzkniedyta, bet su grazteliu viskas issiardo :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O paskui eina su tais standartiniais ilgais varžtais atgal užsukt, ar reikia jau burtais užsiimt?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
manau jei ne su tais, tai senukuose atsirinktum varzteliu reikalingu, nes nebepamenu kokie ten originaliai susukti buna, o silkei tai as su risimo ;)  viela surisau vietoj tu kniedziu

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
manau jei ne su tais, tai senukuose atsirinktum varzteliu reikalingu, nes nebepamenu kokie ten originaliai susukti buna, o silkei tai as su risimo ;)  viela surisau vietoj tu kniedziu

(z)(z) Negalėčiau aš važinėt paskui žinodamas... Jau ir taip mane kankina žinojimas, kad yra pas mane vietų, kur ne tokie varžtai susukti, kokie turi būt :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
 :-]  Taigi ten silke, plika basa, keturskyle dar :-]  Ji gi bulvem vezt skirta :-]  Varztu visu vistiek nesuziuresi. Siaip mane anksciau nuo spakliaus ant kebulo purte, bet truputi padirbus ir prisiziurejus, dabar nebekyla durnu ideju apie senos masinos menini lyginima :-]