Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 525902 kartus)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
O vietoje porolono nenori panaudoti medžiagą, kurią deda klojant laminatą?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
O vietoje porolono nenori panaudoti medžiagą, kurią deda klojant laminatą?
Poroloną jau turiu, bet pačiam "nestovi" daryt... Mėnesį jau važinėju su nuluptom durų apdailom be nieko ir kažkaip tingiu pasidaryt :V

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Kur gavai porolono? Kokio storio, kokia kaina?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kur gavai porolono? Kokio storio, kokia kaina?
Vilniuj pirkau, ten netoli to žiedo kur savanoriai ir aplinkelis link oro uosto. Dievaži nepamenu žinok firmos pavadinimo... siuvimo reikmenys visokie. Storis tai kažkas plius minus kaip originalas , sakyčiau gal kokie 3mm , nematavau , o kaina tai ėmiau bėginį metrą , tai sumokėjau kažką virš 20lt.
Žodžiu neatsimenu pusės ff :D

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
quattro uzmatytas vakar apie 15 val prie medzio centro, buciau priejes pasisveikint bet  laikas spaude tai nelaukiau, gal laminuotas grindis i audi desi :D ?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Vilniuj pirkau, ten netoli to žiedo kur savanoriai ir aplinkelis link oro uosto. Dievaži nepamenu žinok firmos pavadinimo... siuvimo reikmenys visokie. Storis tai kažkas plius minus kaip originalas , sakyčiau gal kokie 3mm , nematavau , o kaina tai ėmiau bėginį metrą , tai sumokėjau kažką virš 20lt.
Žodžiu neatsimenu pusės ff :D

danesa

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
quattro uzmatytas vakar apie 15 val prie medzio centro, buciau priejes pasisveikint bet  laikas spaude tai nelaukiau, gal laminuotas grindis i audi desi :D ?
Aha, buvau buvau, pats irgi skubėjau, iš viso kažkokia baisi diena buvo...
Šį kart reikėjo plytelių :D Bet kai ūbagas pasijauti kai nori kažkaip įdomiau įsirengt namuose :-/

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Aha, buvau buvau, pats irgi skubėjau, iš viso kažkokia baisi diena buvo...
Šį kart reikėjo plytelių :D Bet kai ūbagas pasijauti kai nori kažkaip įdomiau įsirengt namuose :-/
Td atsisuki i Audi ir pagalvoji:
Tu del visko kalta
:D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jo, žertva ana biškį... Vakar apsivarė tepalais per tepalo daviklį, niekur važiuot negaliu  :E

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Jo, žertva ana biškį... Vakar apsivarė tepalais per tepalo daviklį, niekur važiuot negaliu  :E
Tokios masinos traukia tik tuos zmones kurie gyvenime neturi kitu problemu :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
cia kaip tam anekdote, paemei pilnamete masina, tai galesi pasipist :D o kad jos visos naujos butu... :-{

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kas savaitę po naujieną! Šį kartą dingusi sankaba  :G

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
reiškia išmoksi be sankabos drožt dėžę ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jau skubu mokintis :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
ner ten sunku, tik kiekviena kart is vietos isvaziuojant starteri padrozt reikia :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
a ner tokia beda, vasara su c4 2,5 nuo siauliu dragu iki namu be sankabos parmyniau neuzgesines :D tik greiti atitinkama paimt reikejo kad spet ant zaliu sviesaforu :G:D

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Kas savaitę po naujieną! Šį kartą dingusi sankaba  :G
Luzo pedalo ausele gal? Pedalas dugne? Siaip sjm autotechnike raso kad dazna sita beda ir paciam teko su ja susidurti :-] O kaip tavo atveju?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
man pasiseseke - galutinai luzo pedalas serviso aisktelej... Dbr atsargine bagazinej vezioju  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kai sulindo iki apačios, pirma mintis tokia ir buvo - nulūžo  ff Ar tik ne FabroLTU taip buvo. Bet po apžiūrėjimo, supratau, kad visgi pedalas ir viskas aplink jį sveika.

Finale šiandien mašina jau vėl važiuoja. Visgi šlangutė trūko nuo senumo ir blogos padėties(vamzdukas buvo palankstytas ir ta šlanga matyt perlenkta ar persikreipus buvo) , nu žodžiu kolkas vėl gerai , kolkas  :goodboy:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tik speju skyscio doze ant kilimo gavai po pedalu jei slanga truko

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tik speju skyscio doze ant kilimo gavai po pedalu jei slanga truko
Ne ne, čia lauke viskas, ne salone. Salone kiek žinau šlangučių nėra, tik vamzdukas (H-)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
yra slangute, nuo stabdziu skyscio bakelio, bet joje spaudimo nera, tai ner kam trukt, ji paprastai uzmauta, kilimas susilaisto kai tarpine pagrindinio cilindriuko pramusa ;) o dabar klausimas kur gavai nauja ir kiek kainavo? nes kai man reikejo, tai niekur nerado, o gamint hansaflex neuzsieme, tai teko is atskiru stabdziu sistemos komponentu susirinkt, pagal pavizdi autoaibej viska gavau ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O man Hansaflex sakė padarytų, bet gal nespėjo gerai apžiūrėt kas ten per antgaliai :D
Tai teko ieškot naudotos - operatyviai Martyno buvo rasta kita šlangutė pas goodazz su viskuo, tai tiesiog pakeitė ir tiek  (y) Kada nors gal naują įsidėsiu, bet dabar įdėtos būklė nėra prie ko prikibt - maniškė tai buvo suskilinėjus  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 16, 21:38:10 sukūrė quattro »

Neprisijungęs arvidercis

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
užmatytas šiandien Igno avantas kaišiadoryse ,reiškias tikrai važiuoja..:V gal Ignai užsuksi ryt? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653292751395946&set=a.380662668658957.85495.280601748665050&type=1&theater

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu tai aišku važiuoja  :D
Dėkui už kvietimą, bet atsisakysiu - reikia man šeštadienį po pietų Vilniuje į darbą, o dar toks pusiau sergantis esu, tai tikrai niekaip  (-)