Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 526055 kartus)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Geriausiai ratus valo uz 10litu raudonas universalus ploviklis ;)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Net neturiu ką pasakyt  :-]
Atsiprašau visų , kad mano mašina taip blizga nuotraukose  :-{

Nu n.x...  :-] :-] :-]

Vajei vajei...

Nieko nebus, teks atlygint moraline zala :bedantis::goodboy:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Nusiploviau ,katik autostradoj pakeliui i Vilniu aplenke kazkas ,papypsindamas ir iskeldamas nyksti :) Jis ,kaip bemazai taip besielgenciu ,matyt taip padare apimtas graudulio is to masinos baisumo... Nu ka padarysi :D

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
Aš manau gerbiamas _Vaidis_ tiesiog nematė jos švarios ir nupoliruotos. Tai čia variantas A, o variantas B būtų toks: _Vaidis_ yra tikras lietuvis ir jis vadovaujasi lietuviško pavydo principu "aš tokios neturiu tai geriau apstumsiu negu pagirsiu". (H-)
varianta B rasydamas turbut turejei omeny save :-] is mano puses jokio pavydo nera. niekada niekam nepavydejau senu masinu, as geriau perkuos naujesne. sakau kas man istrigo, taik, kad ji foto ir realybeje skiriasi kaip diena ir naktis.

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
aš sutikęs tokį egzempliorių irgi nykštį iškelčiau (y)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
varianta B rasydamas turbut turejei omeny save :-] is mano puses jokio pavydo nera. niekada niekam nepavydejau senu masinu, as geriau perkuos naujesne. sakau kas man istrigo, taik, kad ji foto ir realybeje skiriasi kaip diena ir naktis.
Na rašiau turėdamas omeny būtent tave. Kitaip aš nesuprantu kam išvis tada rašyti kažkokius priekaištus garažo autoriui, kad jo mašina realybėje neblizga ar panšiai jei tau ta mašina neįdomi ir nepatinka. !!
 P.S. Pamatęs tokią gražuolę ne tik nykštį iškelčiau, bet dar ir palydėčiau žvilgsniu  :G  (+) (y)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
jei tau ta mašina neįdomi ir nepatinka. !!

apie ka ir kalba :D galima pas daug ka nueit i tema ir pavaryt kokia lieva ta masina, nors realiai taip neatrodo (tiesiog seip kad nuostata tokia, kuo naujesne tuo geriau)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Jei neklystu vakar vakare Kauno oro uosto aikstelej uzmaciau, per 10metru ejau, buvo neplauta, bet kazkokiu nesamoniu nesimate, del ko reiketu sakyt kad lauzas, visada kai Kaune ja pamatau, aki patraukia (y) . Kai dabar dirbu prie kebulu ruosimo, pradejau matyti visokius raibuliavimus, matau kur spakliuota buvo... Bet daugiau nei puse turginiu to nepastebi, svarbu patioku nebutu ir spalva ne kaip sachmatu lenta ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nereikia, akys išdegs :D labai baisus ovantas, o apie sąvininką išvis patyliu :F :F
o jei rimtai vienas supuvęs sparnas, visa kita ten normaliai jei nežiūri nosį prikišęs :D bet vėlgi mano supratimas tuo klausimu labai ribotas

p.s. tas po dešine nuotraukoj tai ledas... :D
esu matęs gyvai, dėl to ir sakau

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
hm gal tikslu pavadinima gali ?
Jo, ir man idomu. Turejau turtle wax kazkoki, tai totalus sh buvo, nieko nenuvalydavo, po to kazkoki lenkiska senukuose nusipirkau, tai labai gerai nugrauzia juodulius, bet jis rugstinis, tai reikia laaabai greit nuplaut.
P.s. Stumiantiems del masinos bukles- daily masina niekada nebus ideali, ne parodine gi cia masina, jei pirktumet sita audi galetumet kabinetis, o dabar dziaukites kad toki aparata dar galima pamatyt Kauno gatvese

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
esu matęs gyvai, dėl to ir sakau
o tu savo tryperna coupe esi mates gyvai? :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jo, ir man idomu. Turejau turtle wax kazkoki, tai totalus sh buvo, nieko nenuvalydavo, po to kazkoki lenkiska senukuose nusipirkau, tai labai gerai nugrauzia juodulius, bet jis rugstinis, tai reikia laaabai greit nuplaut.
P.s. Stumiantiems del masinos bukles- daily masina niekada nebus ideali, ne parodine gi cia masina, jei pirktumet sita audi galetumet kabinetis, o dabar dziaukites kad toki aparata dar galima pamatyt Kauno gatvese

Reikia tik noro ir dayly gali buti idealus

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
vien noret neuztenka :)

Neprisijungęs doncce

• Įrašai: 403
    • Žiūrėti profilį
viena diena idealus, o kita diena jau gali ispurvint salona, trecia kas nors aikstelej perbrauks bamberi ir t.t.t.t. ziauriai sunku idealia turet dialy. o visi pavidolei ko mekenat kaip validoliai, nepatinka - neziurekit. atsiminkit netik kebula, bet kiek darbo cia ideta, 220v apdaila,ratai ir t.t. :think:

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
Reikia tik noro ir dayly gali buti idealus
kai turi savo kiema tai aisku galima, o kai bendras kiemas ir kazkodel tai visalaik kazkoks urodas uzkabina masina ir nebespesi  dazyt jau, va pas teva ledinis kebulas buvo po puses metu visa apibraizyta, net su raktais vietomis kazkokie daunai sugadino reikejo dazyt tai ka tu cia aiskini nesamones, man irgi jau daug kur apibraize kebulas o buvo tikrai geros bukles, viejus kazkokius rasai na... :A

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Evka, nieko asmenisko, bet tu nusiperki masina, davedi ja iki idealios bukles ir dazniausiai ja parduodi, todel tikiu kad pas tave daily'iai buna idealios bukles :)))

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
yra viena kai davedineji apynaujas mashinas ir yra kita kai tenka tokius dinozaurus davedinet..

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
o tu savo tryperna coupe esi mates gyvai? :-]
stipriai čia :smoke:
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
muštynės bus ar ne? nes galvoju ar sekt šitą temą dar ar jau baigt :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
yra viena kai davedineji apynaujas mashinas ir yra kita kai tenka tokius dinozaurus davedinet..
bet tuose dinozauruose ir yra visas smagumas (y) belekaip palaikau Igną kad pasidarė rimtą daily silkę, ir aišku pats kažko panašaus norėčiau :G
stipriai čia :smoke:
bet teisingai  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 27, 21:56:47 sukūrė Rencius »

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
bet tuose dinozauruose ir yra visas smagumas (y) belekaip palaikau Igną kad pasidarė rimtą daily silkę, ir aišku pats kažko panašaus norėčiau :Gbet teisingai  (y)
Puikiai pasakytą. (y)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
Vladas Barako priziuretojas :D
fraze prasideda nuo 3.06 min trunka iki 3.13 min :D
P.S. Ignai cia tavo zodziai turetu buti  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 27, 23:18:12 sukūrė valukonis »

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Nusiploviau ,katik autostradoj pakeliui i Vilniu aplenke kazkas ,papypsindamas ir iskeldamas nyksti :) Jis ,kaip bemazai taip besielgenciu ,matyt taip padare apimtas graudulio is to masinos baisumo... Nu ka padarysi :D
Blie kokio dar graudulio ? :bedantis: Ten aš buvau su Škoda. :D Gyvai tai tikrai gerai atrodo. (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Apsilankyta Molėtų Observatorijoj...

...nuotraukai :D

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 28, 23:47:09 sukūrė quattro »