Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 550627 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
O kodėl čia yra galvojančių , kad pas mane visi garsiakalbiai dar originalūs Audi? Kad jau nėra debiliškų podiumų ant durų , tai reiškia viskas originalu? :goodboy: Kaip ir rašiau - ieškosiu tokio pačio ir tik tokio pačio  (+)

O jei tu neturejai normalaus mago, alpines,ar pionieriaus gero modelio, tai reiškia kad jau š visi, tik tavo beckeris geriausias ? Jei neįperki normalios magnetolos, su normaliu apšvietimu, tai tavo bedos nereik aukstint vieno savo, tavo paminetos sidabrines su neoniniais apsvietimais kainuoja iki 150lt visokios denver ir pan, tai su tokiom lyginant ir mano senelio silkej audi beta ar gama geriau groja. O jei šimtas skirtingų mygtukų bėda jau tau ir nežinai ką daro, tai būna instrukcijos ;) Nu cia konkreciai nusistates esi ir tiek, cia tas pats kas sakyti ,kad silke geriausia nuostabiausia masina, o kokia a6 c7 jau sudas,nes pilna mygtuku ir etc... Technologijos naujeja, o ne seneja, taip kad jau patikek yra uz ta tavo beckeri ir geresniu magu ir su deranciu apsvietimu ;) Tik turek slamanciu.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 22, 18:57:01 sukūrė Karolis080 »