Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 549926 kartus)

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
Galim gincytis :) bet prie butelio :D
Aisku jej pas tave stock garsiukai, ir tu nesieki gero garso, tai jokios reiksmes dideles nera koks tas tavo magas, svarbu graziai atrodo ir patogu naudotis. O visa kas svarbiausia, naudotojas patenkintas :)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
tai matai tau reikia gero garso, o jam grazaus  :goodboy:

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Galim gincytis :) bet prie butelio :D
Aisku jej pas tave stock garsiukai, ir tu nesieki gero garso, tai jokios reiksmes dideles nera koks tas tavo magas, svarbu graziai atrodo ir patogu naudotis. O visa kas svarbiausia, naudotojas patenkintas :)

Drisiu pasigincyti ir as, kad Becker tiek traffic pro, tiek mexico(kitu neteko bandyt) tikrai kokybiskai ir gerai groja. Neviena rimtesni magiuka esu bandes (kaip pvz naudokim pioneer 77mp, 88rs, jvc sh909/99) ir tikrai galiu pasakyti, kad bent jau man jis tikrai groja ir niekuo jiems nenusileidzia garso kokybe. Kompakta nuskaito itin greitai, jokiu pasaliniu garsu neskleidzia, atkuria detaliai tiek auksciausias natas, tiek zemiausias (zinoma klausantis kokybisko iraso). Dizainas - zinoma cia skonio reikalas, bet man jis klasiskas ir solidus. Taip, jie neskaito mp3, usb, cd ir t.t. - bet to ir nereikia, nes tokiuose formatuose originaliu kokybisku irasu nera. :)

Ignai, beckeriai TURI AUX iejima! :goodboy:

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
kaip as sakau svarbiausia vartotojas patenkintas, o bet taciau, CD nera pati sauniausia laikmena, tada tenka paciam rinktis ko tu ieskai ir ka naudoji :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na man tikrai butu idomu isgirsti argumentus is tavo puses, kodel jis tau atrodo prastas grotuvas, galbut as kazko nepastebiu :)
Jeigu CD nera pati sauniausia laikmena ( turint omenyje, kad i automobili LP neisimontuosi), kokia tuomet butu saunesne?

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
visokie usb yra patogiau dėl kompaktiškumo ir paprastumo, bet taip noris jį paimt ir nulaužt, kai pamatau mašinoj iš mago kyšantį  :H :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
visokie usb yra patogiau dėl kompaktiškumo ir paprastumo, bet taip noris jį paimt ir nulaužt, kai pamatau mašinoj iš mago kyšantį  :H :D
man irgi :D bet būna mažiukų usb :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
visi išlendantys ekranai, usb ir panašios nesąmonės mašinoj prašosi buduliškų veiksmų, labiausiai svajoju, kol atpigs D3 ir bus galima nuspirt tą debilišką išlendantį ekraną  :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
jei D3 turi omeny audi modeli, tai i silke labai graziai susimontuoja 2DIN

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Net noreciau pamatyti ta "labai graziai" :)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
pas mane jau daug metu Blaupunktas tik modelio neatsimenu,bet is senesniu,net snukis nenusiima. As juo labai patenkintas ir groja graziai,o svarbiausia atjungus ji nuo laidu islieka visi nustatymai,nereikia vel per nauja maigyt mygtuku  :) mygtukai sviecia raudonai,tik ekranas neonke  :F

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kam ta agresija ? Galima tiesiog nepirkt tokiu modeliu ir bus ramu :) man pvz naujose masinose graziai ikomponuoti ekranai tai netrukdo

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Net noreciau pamatyti ta "labai graziai" :)
na jei gugle nepadeda, tada pamatyk cia :-) :

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Tvarkingai, bet skonio reikalas :) Dekui uz foto :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Gerai pasiknisęs savo archyvuose turbūt rasčiau ne vieną ir ne du įmontuotus originalius Audi ekranus toj pačioj vietoj - vieni geriau , kiti prasčiau. Gedžio foto lyg ir viskas gerai atrodo , tik užkliūva ta prikūrkė kažin kur perkelta  :goodboy:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sakyt,kad sena mage tipo labai gera afigiena,o jau naujesnes visos didelis s, tai ka as zn, tai nusipirk normalia alpine,pionieriu, tada galesi lygint,aisku jei perki po 200-300 tai ne stebuklas ir yra. Cia taip sakyt tas pats, kas sakyt,jog silke afigiena masina, o va jau kokia a6 c6 tai gai*ys . Ner blogas tas beckeris,graziai sviecia,dera prie interjero,bet nzn. Ir ta kokybe isgirst tikrai ne su stock silkutes garsiakalbiais,kurie jau senai atgyvene :) Panasiai kaip sako dauguma,kad bose cia jau yra kazkas nepaprasto afigieno, kainos kosmosas, klausiaus tos bose a6 c4 avante, nu ir visiskai nieko gero,aisku to boso yra, niekas nebarska, bet visiskai nieko ispudingo, nes jau turi metu ta bose ir nekazkas yra, o 2001 a6 c5 teko pasedet avante su bose,ten kas kita, jauciasi jau kad neblogai duoda, gal sureguliuota geriau,nzn. O siaip quattro dek normalu maga, koki geresnes klases alpine raudonu apsvietimu, susidek naujus gerus garsiakalbius, suba koki protingo dydzio,pamatysi kaip skambes ;) Niekur muzika geriau neskamba,nei universale ;) Sedane niekada taip negros kaip avante, senai tuom isitikinau,esu garantuotas ir niekas nepaneigs :) Tik del to ir kita masina grabavoza imciau  :-] :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 22, 08:12:01 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nu kad Ignui manau kaip ir man labai svarbu kaip dera prie bendro interjero, taip gali rats ta geros klases pioneer alpine ar dar bala ka bet jis jau visvien kad ir svies raudonai atrodys kaip koks prielipa ne i tema, i c3,c4 taip pat c5 ir kitas senienas nemaciau kad kas geriau deretu kaip originalas arba beckeris

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
na as i bulka savo concert I isisdejes ir groja graziai ir sviecia graziai, o ir narkomanai i ji ziuri kaip i kasetnika :D de tol irgi ramu :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Gerai pasiknisęs savo archyvuose turbūt rasčiau ne vieną ir ne du įmontuotus originalius Audi ekranus toj pačioj vietoj - vieni geriau , kiti prasčiau. Gedžio foto lyg ir viskas gerai atrodo , tik užkliūva ta prikūrkė kažin kur perkelta  :goodboy:
prikurke praeitas klaidingas etapas

Neprisijungęs X-uliganas

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
Teisingai Karolis080 sako, C4 jau normaliai groja orginali sistema, o A6 C5 avant AudiBose isvis graziai groja. Magnetolos tos geros, priedeli uzsijungi, ir klausai MP3 is USB ar SD korteliu, ir nekyso is mages jokie USB. As Ignui siulyciau orginale Audi magnetola det  :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18290
    • Žiūrėti profilį
dėl bekerių: pats naudoju viena, dėja golfe ne zyle, magas kaip magas, kokybės nėr nes visa kita ant snarglių pajungta. Pats magas malonus, beje, įrašytus CDR skaito :) Kompaktus keitaliot nervina, bet alternatyvos sunkiai randu, manau patogiausia būtų gaut beckerį su ~32GB SD(HC) kortele kur būtų galima mestis FLAC formato muziką, tie išlindę USB flashai siutina ir mane.

bėt vėl rask magą silkėm kur dar ir dizainas tiks kaip bekerio..

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
nakamichi tiktu silkei, tik apsvietimas zalias.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
nakamichi tiktu silkei, tik apsvietimas zalias.
Yra nakamichi'u ir su raudonu apsvietimu, grynai kaip senesniu audi sviecia, bet ar verta moket tokias sumas,vien del vaizdo ? Manau tada jau tikrai becker geriau. Jau jei nakamichi det, tai tik siekiant kokybes, nes jau va ta dalyka tie mageliai turi,neveltui kainytes tokios, o "žaliai" akiai pamačius kaip atrodo magas ir kaina, galvoja kad nuliu per daug :D Nes atrodo jie tokie labai paprastai

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
as kai pirma karta pamaciau, dar irgi mastymas buvo, kad turi delfinai skraidziot ekrane, tada yra garso kokybe (wow). isgirdus nuomone pasikeite ir prasidejo supratimas, kad muzika groja o ne barska.