bet iš tiesų nuotraukose geriau atrodo. kaip ir visos tų, kas moka fotografuot. Aš kadangi nemoku, tai mano foto dauguma atrodo baisios :DD
Čia man atrodo nuo mentaliteto priklauso ir gal deja , bet kažkiek nuo tautybės - arba tu pamatęs mašiną iškart pulsi kritikuot , ieškot priekabių , arba žiūrėsi į visumą ir įvertinsi kaip ji visgi atrodo po 22 metų eksploatacijos , bei džiaugsies , kad tokios vis dar važinėja ir kiek galimybės leidžia yra prižiūrimos

Neveltui per visą kelionę mačiau nesuskaičiuojamą kiekį pakeltų nykščių ir besisukiojančių galvų su ištemptais kaklais, nes visgi tas "Lietuvio" sindromas egzistuoja kaip po toks ir sakykit jūs ką norit ,bandykit neigti , bet yra kaip yra. Čia gal skambėjo kaip pagyros , bet iš kitos pusės , tam ir daraisi mašiną , kad tavo įdėtas pastangas , laiką ir darbą įvertintų kiti , todėl ir vyksta meetai ir kitokie panašūs susibūrimai. Ir abejonės , todėl ir kuria visi čia savo temas , deda nuotraukas , nes laukia įvertinimo , o tas įvertinimas dažniausiai yra laukiamas teigiamas , pagiriantis , nes būtent tai nudžiugina , skatina toliau gražinti ir puoselėti savo mašiną.
Aš taip pat mėgstu pakritikuoti ir čia visi tai žino , bet dažniausiai tai yra dėl kitų priežasčių - čia jau kita , atskira tema.
Yra čia Audi Klube tų tikrai geros būklės silkių ar ne silkių, bet net ir jos turi trūkumų , kuriuos aš neabejoju , jog puikiausiai mačiau , bet nieko nesakiau. Arba su savininku buvo aptarti tie trūkumai ir tiek , gal tiesiog užsiminta. Tiesiog negaliu pakęsti tokių skystų
kritikų , kurie po kokio nors susitikimo arba pamatę gatvėj , ateina čia ar kur nors kitur ir komentuoja , kokia gi ta mano silkė blogai išlaikyta, kaip prastai atrodo , o vat gyvai ateit , pasisveikint , pakalbėt nesugeba , matyt biškį drąsos trūksta ar tiesiog yra
lochai. Aš puikiausiai žinau kaip mano mašina atrodo nuotraukose ir kaip atrodo realybėj , kas jai yra blogai ir kas yra gerai bei
absoliučiai kiekvieną tašką , prie kurio galima prisikabint

Tai tiek , jaučiau norą pasisakyti