Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 549710 kartus)

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
pamatyta gyvai, pakalbeta su savininku, tikrai daili masinyte, ir labai daug darbo ideta  (y)  (y)  (y)  :)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Niekada neziurejau i silke kaip i grazia ar bent jau demesio verta masina...nu bet sita - silkiu SILKE  (y) (y) Masina ir "liga" kuria serga autorius verti paciu geriausiu zodziu

Tegu neisizeidzia garazo savininkas uz zargona :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
pamatyta gyvai, pakalbeta su savininku, tikrai daili masinyte, ir labai daug darbo ideta  (y)  (y)  (y)  :)
Žinoma , smagu buvo susipažinti su daugiau ligonių  :D
P.S. Taviškė LABAI gražiai skamba  (o)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Niekada neziurejau i silke kaip i grazia ar bent jau demesio verta masina...nu bet sita - silkiu SILKE  (y) (y) Masina ir "liga" kuria serga autorius verti paciu geriausiu zodziu

Tegu neisizeidzia garazo savininkas uz zargona :)

Na , labai smagu skaityt ;) Tiesa , nepamirškim , kad mašina ,nors ir taisyta , daryta , detalės keista , bet ji nėra restauruota , o ir buvo , bei žinoma yra naudojama kasdienai , o ne kaip savaitgalio mašina , todėl būklė nėra kažkoks stebuklas , kaip čia ne kurie tikisi ir pamatę gyvai pradeda zirst , kad nuotraukose geriau atrodo  (!?)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį
bet iš tiesų nuotraukose geriau atrodo. kaip ir visos tų, kas moka fotografuot. Aš kadangi nemoku, tai mano foto dauguma atrodo baisios :DD

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Ignai, imesi tas foto? :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
bet iš tiesų nuotraukose geriau atrodo. kaip ir visos tų, kas moka fotografuot. Aš kadangi nemoku, tai mano foto dauguma atrodo baisios :DD
Čia man atrodo nuo mentaliteto priklauso ir gal deja , bet kažkiek nuo tautybės - arba tu pamatęs mašiną iškart pulsi kritikuot , ieškot priekabių , arba žiūrėsi į visumą ir įvertinsi kaip ji visgi atrodo po 22 metų eksploatacijos , bei džiaugsies , kad tokios vis dar važinėja ir kiek galimybės leidžia yra prižiūrimos ;)
Neveltui per visą kelionę mačiau nesuskaičiuojamą kiekį pakeltų nykščių ir besisukiojančių galvų su ištemptais kaklais, nes visgi tas "Lietuvio" sindromas egzistuoja kaip po toks ir sakykit jūs ką norit ,bandykit neigti , bet yra kaip yra. Čia gal skambėjo kaip pagyros , bet iš kitos pusės , tam ir daraisi mašiną , kad tavo įdėtas pastangas , laiką ir darbą įvertintų kiti , todėl ir vyksta meetai ir kitokie panašūs susibūrimai. Ir abejonės , todėl ir kuria visi čia savo temas , deda nuotraukas , nes laukia įvertinimo , o tas įvertinimas dažniausiai yra laukiamas teigiamas , pagiriantis , nes būtent tai nudžiugina , skatina toliau gražinti ir puoselėti savo mašiną.
Aš taip pat mėgstu pakritikuoti ir čia visi tai žino , bet dažniausiai tai yra dėl kitų priežasčių - čia jau kita , atskira tema.
Yra čia Audi Klube tų tikrai geros būklės silkių ar ne silkių, bet net ir jos turi trūkumų , kuriuos aš neabejoju , jog puikiausiai mačiau , bet nieko nesakiau. Arba su savininku buvo aptarti tie trūkumai ir tiek , gal tiesiog užsiminta. Tiesiog negaliu pakęsti tokių skystų kritikų , kurie po kokio nors susitikimo arba pamatę gatvėj , ateina čia ar kur nors kitur ir komentuoja , kokia gi ta mano silkė blogai išlaikyta, kaip prastai atrodo , o vat gyvai ateit , pasisveikint , pakalbėt nesugeba , matyt biškį drąsos trūksta ar tiesiog yra lochai. Aš puikiausiai žinau kaip mano mašina atrodo nuotraukose ir kaip atrodo realybėj , kas jai yra blogai ir kas yra gerai bei absoliučiai kiekvieną tašką , prie kurio galima prisikabint  (h)
Tai tiek , jaučiau norą pasisakyti (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 13, 18:53:27 sukūrė quattro »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ignai, imesi tas foto? :)
Tuoj mestelsiu į klubą kelyje ;)

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Kaip sakoma laimingas tas žmogus kuris džiaugiasi ką turi  :H Igno atveju nors savikritiškai ir galima žiūrėti kad ir tas blogai ir tas blogai bet jis vis vien rankų nenuleidžia ir siekia daugiau  (y) Idealios mašinos tik gamykloje ir nenaudojamos.

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
:) jei masina neiskeliaus i kitas rankas po kiek laiko, tikiu ji atrodys dar geriau,. nes itariu vistiek kazkada teks ja padaryt savaitgaliniu variantu :) va tada zmogus ir pasidarys visiskai nepriekaistinga silke ;)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Ignai, buk tu zmogus, nesugalvok jos paleisti dalimis kaip kad padare kai kurie forumieciai su savo tikrai labai vertais demesio "aparatais"... :)

P.S. Teko matyti ant super atrodancios "chuligankes" maza angliska lipduka, kuri isvertus i lietuviu kalba skambetu kazkaip taip - "seni BMW nesensta...jie tampa greitesni". Vienaip ar kitaip, tai galima pritaikyti ir kitu markiu senoms masinoms kurios atsiduria gerose rankose ir igyja visai kita verte.

P.S.S. Apie tapima greitesniu, chuligankes savininkas ko gero turejo po kapotu plakancia Toyota Supra sirdi  (8-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ignai, buk tu zmogus, nesugalvok jos paleisti dalimis kaip kad padare kai kurie forumieciai su savo tikrai labai vertais demesio "aparatais"... :)

P.S. Teko matyti ant super atrodancios "chuligankes" maza angliska lipduka, kuri isvertus i lietuviu kalba skambetu kazkaip taip - "seni BMW nesensta...jie tampa greitesni". Vienaip ar kitaip, tai galima pritaikyti ir kitu markiu senoms masinoms kurios atsiduria gerose rankose ir igyja visai kita verte.

P.S.S. Apie tapima greitesniu, chuligankes savininkas ko gero turejo po kapotu plakancia Toyota Supra sirdi  (8-)
Neplanuoju nei parduoti , nei paleisti dalim , man atrodo niekada ;) Jeigu mano šitas avantas kada nors išeitų dalimis dėl kokių nors aplinkybių(tarkime neremontuotinas kėbulas) tai geriausios ir rečiausios dalys nukeliautų į kitą tokį patį avantą , kurio savininkas būčiau aš  (+)

• Žiūrėti profilį
Su Igno masina viskas gerai, bet va prisikabinsiu kad su tavim ne viskas gerai :fight: nenoriu teisti, bet esi vienas is tu forumo dalyviu kurie sumala koki nors suda ir po to ignoruoja, kiek kartu citavau tavo zinutes bet tu man nesugebi paaiskinti apie kazkoki vienos krypties voztuva o blevyzgauji toliau :-] shame on you kaip sakant :facepalm:

Matai nesu tas kuris sedi kas 5 minutes ir seka visus postus. Atrasiu tuoj ka ten kur rašiau ir atsakysiu.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Neplanuoju nei parduoti , nei paleisti dalim , man atrodo niekada ;) Jeigu mano šitas avantas kada nors išeitų dalimis dėl kokių nors aplinkybių(tarkime neremontuotinas kėbulas) tai geriausios ir rečiausios dalys nukeliautų į kitą tokį patį avantą , kurio savininkas būčiau aš  (+)
Ignai, dabar jau galiu tvirtai pasakyti - tu tikrai ''ligonis'' (y) :D

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Matai nesu tas kuris sedi kas 5 minutes ir seka visus postus. Atrasiu tuoj ka ten kur rašiau ir atsakysiu.
Aciu uz tavo nuomone, bet kodel sakai jog 10v turbavykas turetu neuzgesti atsukus tepalo dangteli ar istraukus matuokle, neva alsuoklyje kazkoks voztuvas neveikia, gal galima placiau apie ta voztuva? Sioje vietoje jau mano supratimas apsiriboja nieko nezinojimu :D Gal tu isties teisus ir noriu suzinoti kur gali buti gedimas, jei alsuoklis butu uzsikises ir variklis neuzgestu, td suprantu :V gal reikia pazimeti apie koki butent alsuokli as kalbu nzn gal yra ir kitu, as apie ta kuris iseina is variklio ir stora slange sujungtas su voztuvu dangteliu.

• Žiūrėti profilį
EDIT: truputėli apsimelavau, pas 10vt vožtuvų nėra. Tik pas 20vt ir 10v atmosferiką.

10vt visa alsuoklio sistema sueina i neutralią oro filtro dėžę tad joje slėgio ir vakumo (na laabai minimalus yra kuris gaunas dėl traukos per krabą į variklį). Visa alsuoklio sistema neturi jokio sąryšio su oro įsiurbimo sistema (kolektoriumi). Visos karterinės dujos ištraukiamos per i krabą nueinančią žarnelę. Tad jai variklio darbas pasikeičia nuėmus alsuoklio šlangą ar tepalo dangtelį reiškiasi kažkur turi susisiekimą su kolektoriniu vakumu ir tuomet pasikeičia mišinio sudėtis.

Mielai susitikčiau ir paaiškinčiau vizualiai ir pan :)

Jai kyla kokių kl galima rašyti privačiai ar pasisukti +37065205625 nes kartais prie forumo ir savaite neprisėdu  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 14, 10:27:34 sukūrė renimatorius »

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
EDIT: truputėli apsimelavau, pas 10vt vožtuvų nėra. Tik pas 20vt ir 10v atmosferiką.

10vt visa alsuoklio sistema sueina i neutralią oro filtro dėžę tad joje slėgio ir vakumo (na laabai minimalus yra kuris gaunas dėl traukos per krabą į variklį). Visa alsuoklio sistema neturi jokio sąryšio su oro įsiurbimo sistema (kolektoriumi). Visos karterinės dujos ištraukiamos per i krabą nueinančią žarnelę. Tad jai variklio darbas pasikeičia nuėmus alsuoklio šlangą ar tepalo dangtelį reiškiasi kažkur turi susisiekimą su kolektoriniu vakumu ir tuomet pasikeičia mišinio sudėtis.

Mielai susitikčiau ir paaiškinčiau vizualiai ir pan :)

Jai kyla kokių kl galima rašyti privačiai ar pasisukti +37065205625 nes kartais prie forumo ir savaite neprisėdu  ;)
Aciu uz isamu aprasyma, kur tavo nuomone tureciau ieskoti priezasties kad maniske uzgesta? Gal yra kokia specifine vieta kuri dazniausiai sukelia sia problema? Atsiprasau, kad taip nehumaniskai uzsipuoliau :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz isamu aprasyma, kur tavo nuomone tureciau ieskoti priezasties kad maniske uzgesta? Gal yra kokia specifine vieta kuri dazniausiai sukelia sia problema? Atsiprasau, kad taip nehumaniskai uzsipuoliau :V

Persikelkit į Audi 100/200 pokalbius prašau ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ignai, dabar jau galiu tvirtai pasakyti - tu tikrai ''ligonis'' (y) :D
Va , galvojau originaliau atsakysiu į taviškį postą  :-]

http://youtu.be/Mqax_JjUTIE

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kas turit parduot sveikas ir gerai išsilaikiusias dušimtinės groteles su žiedais bei oranžinius posūkius originalius 200 20v į bamperį?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį
oranžinius tai kuzma turi tik nžn ar parduoda

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
čia tie žvynai oranžiniai rimtai ir šviečia?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Jei neklystu tai tik USA žvynai šviečia.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
USDM
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91