Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 521605 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Ignai, ar cia ne toks pats dacikas kur buvo pas tave visas komplektas is mano draugo uz 150lt? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 04, 01:30:07 sukūrė gataz »
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
pirko ne is visokiu draugu koNplektu ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
As ne apie tai voisni :P
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
ale tai plec kaip viskas tvarkinga, švaru  :H Kad pas mane taip būtų  :V Kai atšils orai, reiks ir savo sutvarkyt salioną.
Fotoshopas cia, is tikruju nesvaru   :D :D :D :D :D

Juokas juokais, bet kaip amžinai tokios foto dedamos, o po to in real pamatai, tai tikrai š vaizdas pasimato.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
ale tai plec kaip viskas tvarkinga, švaru  :H Kad pas mane taip būtų  :V Kai atšils orai, reiks ir savo sutvarkyt salioną.
Skudurėlis su valikliu daro stebuklus  :O

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu ziurziai , dar ką nors pasakykit , tik ir laukiu  :-] :-] :D Ar jum(bene Evaldui) pavydas , kad fotografuodamas moku perteikt daiktą taip , kaip noriu perteikt?  :D

gatai: ne , čia kitas  (h)

Deiviss: Šitas yra neįkainojamas  ;)

Beje , su šventėm jus visus!  (h)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 04, 09:56:40 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man pvz labiau patinka, kai foto pamatai, kokia reali situacija, o kai in real po tokių žopintų foto pamatai, tai ir snukis atvimpa. Aš pvz nė vienos foto nesu buvęs tokios dėjęs, nes man paprasčiausiai akių dūmimas tai :D Nieko asmeniško, tik savo nuomonę pasakiau ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taigi , ką jūs čia matote turbūt jau bus grynas fotoshopas , nes mano salonas net netraukia į tą pusę  (-) :s  :D :D Ir iš viso , gal čia net ne mano salonas?  :O

P.S. Evaldai nepyk , nu bet tokie postai tai mažiausiai erzina mane - kaip noriu , taip fotografuoju ir juolabiau taip fotografuodamas perteikiu kitiems. O jau kai važiuosiu į susitikimą , tai padarysiu viską , kad mašina būtų kuo gražesnė ir švaresnė. O jau kiek tau akis klius , tai visada atsimink , kad mašinai 20 metų ir ją vairuoja nedirbantis studentas  (h)

P.P.S. Tau turbūt reikia apsamanojusios mobiliaku darytos foto , kad "matytum" , jog viskas yra realu , nes kokybiška , tvarkinga ir švari nuotrauka sukelia neigiamas emocijas :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Neimk visko taip giliai į širdį, kiekvienas turim savo nuomonę.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
kiek maciau pas igna tikrai graziai atrodanti ir tvarkinga is pirmos paziuros is sono (pakanpiais neslankiojau :D ).Bet as irgi tos nuomones, kad nuotraukoj visai kitaip nei realybeje. As ziuredamas i savosios nuotraukas irgi gruoziuosi kartais, bet kai pamatau isejas ja i lauka..........  (z)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Man pvz labiau patinka, kai foto pamatai, kokia reali situacija, o kai in real po tokių žopintų foto pamatai, tai ir snukis atvimpa. Aš pvz nė vienos foto nesu buvęs tokios dėjęs, nes man paprasčiausiai akių dūmimas tai :D Nieko asmeniško, tik savo nuomonę pasakiau ;)

nu as manau cia da priklauso kaip ir foto ziuresim
jei i ja ziuresim kaip i menine foto grafija tai gal viskas normaliai
:)

mergos ryte be spaklauliaus irgi kartais buna nepanasios ir vakaro vaizda
:)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

Juokas juokais, bet kaip amžinai tokios foto dedamos, o po to in real pamatai, tai tikrai š vaizdas pasimato.

(+)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ziurziai , jeigu įdėčiau kokią su "mobiliaku" fotkintą , tada vistiek jums būtų blogai gi , ar dar nepastebėjot?  :D
Būtų nepakomentuota kas toje nuotraukoje , nieko nesimato , kodėl taip , kodėl anaip , dar kas nors  :-] Paklaustumėt ar neturiu normalaus fotiko , kad su mobiliaku fotkinu  :s Lietuviai tokie baisiai įdomūs žmonės  :D

Linksmų jums švenčių , man JAU linksma :D (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 04, 11:32:28 sukūrė quattro »

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
su sventem.

bet ziuriu kai kieno nuotaikos visai nesventines (gal taip svenciama "vyru" svente ir jos nuotaikos), bet pvz dedant saliiono foto, nematau reikalo kabintis, tuo labiau kad jis ir realybej LYGIAI taip pat atrodo.

na gerai gerai, pora dulkiu po sedyne, prie begelio buvo, bet kam taip zmogu smerkt  :-{ :-]

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
na, foto tikrai gražios , meniškos ne elinės, bet labai prasilenkenčios su realybe.. kaip ir minėjo Evaldas.., man asmeniškai labiau patinka kai realybej daug geriau atrodo nei nuotraukose, nes po to kai pamatai realybėj,vaizdas nepatenkina lūkesčių ;) stiprių kiaušinių  :D

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
o kas del fotozopos naudijimo, tai nemanau kad ji blogai, ypac tada kai norima tam tikrais aspektais pabrėžt masinos (modelio) grozi. ir man taip buvo, kol neperdazyta, padedawo fotozopas, po dazymo jo nereik. juk dedamos ir paprastos foto be pamandrinimu, galima is to susidaryt ta "tikraji" vaizda.

o seip, tada kam buvo naudojamas klubo kalendoriui programa, juk irgi galejo prie kokio berzelio sustatyt masinas ir nupleskint su noške, ot fainai butų buvę  (aa)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
apie tas išrinktąsias neverta net kalbėt  :-]

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
na siaip fotografija ir tokios programos kaip photoshopas yra neatsiejami dalykai, ypac fotografuojant su pigia optika ;) aisku kas per daug tas irgi nesveika (nekalbu apie tavo foto Ignai, cia tik siaip :) )
O tau paciam palinkeciau biskis nusileist ant zemes ir maziau verkt, visi cia turi savo bedu, visiems krize ir t.t. bet nieks del to neverkia. Na tu studentas ir ka? as budamas studentas ir gaudamas vos 800 lt atlyginima, sugebejau coupe i zyla iskeist ir ne del kazkokiu pajamu o del to, kad jo labai norejau (vis tas quattre maises po akim su savo grazuoliu :D ), o is atlyginimo nebuciau sugebejes zyla nusipirkt...
patariu pasidomet Lietuvos studentu paskolu fondu, bent anksciau jie labai geras salygas siule kas liecia atidavima paskolos ir nereiks verkt, kad neturi pinigu ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Oi , aš tai neverkiu  ;)
Mane tik užp*** tas Lietuvių mentalitetas , bet jau taip užp*** , kad iki negalėjimo  (z)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
Lietuvoj gyveni, tad priprask ;)
O kad vis skundies ir verki del visokiu sh, tai cia ne as vienas ta jau pastebejau...
Turi masina, darai vis kazka, tvarkai, dziugu, rodyk, kad kiti pamatytu, gal ko ismoktu ;) vietoj to, kad skustumeis, kad ner pinigu, kazkas kazka padare, koks tu vargsas t.t. niekam tai neidomu ;)
neimk i plaucius ka rasau, bet gerai pagalvok :) peace :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
As tai suprantu Igna, pinigais nelyja :) Tik tiek kad ka jis sudejo i savo avanta butu isejes geras zylas :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
As tai suprantu Igna, pinigais nelyja :) Tik tiek kad ka jis sudejo i savo avanta butu isejes geras zylas :)
Kas būtų , tai būtų , jeigu būtų  ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Lietuvoj gyveni, tad priprask ;)
O kad vis skundies ir verki del visokiu sh, tai cia ne as vienas ta jau pastebejau...
Turi masina, darai vis kazka, tvarkai, dziugu, rodyk, kad kiti pamatytu, gal ko ismoktu ;) vietoj to, kad skustumeis, kad ner pinigu, kazkas kazka padare, koks tu vargsas t.t. niekam tai neidomu ;)
neimk i plaucius ka rasau, bet gerai pagalvok :) peace :D

Skūstis skundžiuos kai reik , nes negaliu pakęst kai kurių žmonių charakterių , bet verkt neverkiu , o kad čia pastoviai atsiranda ziurziančių dėl visko , tai faktas ;)

Prisminkimine kai įdėjau nufotkinęs seną kolonėlę originalią , su priežastimi , kad "Va gi kodėl prastai grojo" , oi kiek tada ziurzių supuolė zirzt , kad nesuprato , jog ten originali sena kolonėlė :D

Ai žodžiu , užtenka , o tai vėl zirzimu kvepia :D

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
na siaip fotografija ir tokios programos kaip photoshopas yra neatsiejami dalykai, ypac fotografuojant su pigia optika ;) aisku kas per daug tas irgi nesveika (nekalbu apie tavo foto Ignai, cia tik siaip :) )
O tau paciam palinkeciau biskis nusileist ant zemes ir maziau verkt, visi cia turi savo bedu, visiems cenzūruota :P ir t.t. bet nieks del to neverkia. Na tu studentas ir ka? as budamas studentas ir gaudamas vos 800 lt atlyginima, sugebejau coupe i zyla iskeist ir ne del kazkokiu pajamu o del to, kad jo labai norejau (vis tas quattre maises po akim su savo grazuoliu :D ), o is atlyginimo nebuciau sugebejes zyla nusipirkt...
patariu pasidomet Lietuvos studentu paskolu fondu, bent anksciau jie labai geras salygas siule kas liecia atidavima paskolos ir nereiks verkt, kad neturi pinigu ;)

nu cia tas pavizdys su paskola tai nevykes.manai kad visi nori jas imti? kai neturi pinigu imk paskola is tu kokiu greitu kreditu ir ziuresiu ar toli eisi su jomis. :D is atlyginimo nebutum sugebejes nusipirkti zylo? o tai kas tau pinigu dave jam? paskola? paskolai ismoketi yra pinigu? tai nekalbek nesamoniu kad ne is algos.nusileisk ant zemes :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 04, 21:07:08 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
šiuo metu betkoks finansinis įsipareigojimas kam nors yra vos ne klilpa ant kaklo  (z) jau geriau tyliai suglaudus ausis pralaukt šitą laikotarpį. didžiausia blogybė yra pasiūla, kai neturi litų visitek kažkas išlenda ir ko labai reikia, o pinigo nėr, va tada tai biesas suimta, sunkiausiai yra save nuteikti, kad tau nieko nereikia  :) ir atsilaikyti nuo pasiūlos, rečiau vartyt skelbimus ir pan, o geriau sumastyt ką galima nuveikt ir sutvarkyt su minimaliom sąnaudom :)