Žodžiu prieš tris metus dužo avantas Šakiuose , kuriame buvo būtent šitas salonas , tik be jokių medžių , bet buvo. Kadangi kaip tik ieškojau tada stupicos , tai skimbtelėjau ir nulėkiau pasiimt , tada pamačiau , kad buvo toks salonas , bet sėdynės ir durų apdailos buvo jau paimtos (visa kita likę buvo garaže tvarkingai sudėta į dėžes , bet labai nesigilinau , kadangi sėdynių nebuvo , apdailų nebuvo , tai ką aš veiksiu su likusiom dalim).
Taigi , paskui prisiminiau , kad MC2 Tado šiaip jau salonas juodas , ale sėdynės ir durų apdailos kreminės, tai taip ir buvo atsekta kas vis dėlto paėmė

Dabar gi prieš pusmetį buvo nuspręsta tas dalis parduot , tai aš jas nieko nelaukęs ir paėmiau , kadangi dar pridėt prie to mėnesį atgal pamenu Telšiuose stovėjo ardomas avantas , o savininkas sutiko atiduot visas plastmaskes už 30lt, kartu su kilimu , bet kadangi neturėjau tada pinigų , tai ir nevažiavau(kelias tai tolimas ir brangus) , nu žodžiu , taigi , skambint tam į Telšius ir išgirstu , kad kadangi niekam nereikėjo , jau viskas išmėtyta. Nu tai ką , ir sėdžiu aš su tom sėdynėm ir apdailom , bet prisiminiau tą daužtą avantą iš Šakių , nuo kurio viskas ir prasidėjo. Numerio aišku neatsekiau niekaip , bet Voisniz kaip tik važiavo į tuos kraštus ir žinojo kur anas randasi. Skambutis man buvo tiesiog išganymas - po tų metų , pardavėjas vis dar turėjo visas likusias detales , įskaitant ir kilimą

Neturėjo tik štorkės , kurią po kelių dienų kai parsivežiau detales , išmainiau į savo juodą su tokiu žmogėnu iš Kaišiadorių - važinėja anas su TDI avantu ir kreminiu salonu , tik darbui naudoja , tai net sėdynės juodos jau įdėtos. Žodžiu , žmogus sutiko tiesiog mainytis. Nu tai va , taip ir susirinkau visas detales , dar priedo apsilankiau pas Audzių ir Vienzo , paardžiau tada jų turėtą V8 , iš kurios buvo paimta specifinės V8 gėrybės

Tai tiek trumpai ?!?

Tvirtai paspaudžiau ranką tam , kuris ardė tą avantą Šakiuose - sakė jau būtų netrukęs ir išmetęs viską , tai ir suspėjau , ir jaučiu pagarbą , kad neišmėtė detalių per tris metus