Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 550559 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
chebryt ,padiskutavom apie beckerius mano temoj ir užtenka ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Grizstant prie Becker temos, Ignai, pas tave ant jo sviecia kokie nors mygtukai ar siaip lemputes prie CD, kai ji isjungi ir nuimi skydeli?
Tarkim nakciai nuimi skydeli. Kasnors lieka sviesti?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Grizstant prie Becker temos, Ignai, pas tave ant jo sviecia kokie nors mygtukai ar siaip lemputes prie CD, kai ji isjungi ir nuimi skydeli?
Tarkim nakciai nuimi skydeli. Kasnors lieka sviesti?
Nakčiai ,kai išjungi , tai aišku , kad viskas išsijungia , bet atidarius snukelį , berods ten prie CD šviečia kažkas lyg , nepamenu

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
biski fotkiu kokiu galetum :) pvz is sniegynu :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Fotkių? Prašom :D
Tik turbūt bus per mažai sniego  (be)  :G

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Gražu, dar kilimėlius tokios spalvos susidėk.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gražu, dar kilimėlius tokios spalvos susidėk.
Bus su laiku , bus ;)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
butu idomiau daugiau fotkiu  ?!?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
man tai atvirksciai, salonas, o ypac panele gal ir reta, bet baisi  :f

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
nzn, as tai visada tokio salono norejau :) bet esu patenkintas ir juodu :D

Neprisijungęs FabroLTU

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Keliu nykštį į viršų (y) , gražu  :G, galiu pasakyt tą patį, ką ir mano garažo temoje kažkas buvo pasakęs - tetruksta panašios spalvos vairo ir kilimėlių :G :G

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai va tas ir yra , kad spalva tai jau skonio reikalas ;)
Man asmeniškai šita spalva yra "pati pačiausia" iš visų silkės salonų spalvų gamos , o ir pati rečiausia. Negana to , kad labai pasisekė , kad susirinkau visas reikiamas dalis šitam salonui , bet nuėjau dar čiut čiut toliau , pridėdamas visokių malonių smulkmenų iš amerikinių silkės versijų , iš V8 , įskaitant ir V8 durų rėmus , kurie šiaip jau skirti sedanui , todėl reikėjo keisti gumas aplink. Teko padirbėt , bet viskas pavyko geriau nei tikėtasi  (o)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 26, 19:28:53 sukūrė quattro »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
O kaip bagažinė?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kaip bagažinė?
Kadangi originaliai visas salonas buvo paimtas iš avanto , tai yra ir bagažinės dalys (90%). Iš tiesų , su visu salonu istorija tai labai įdomi :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
nu nu pasakok  :V o šeip tai tikrai labai gražu, tik gal kiek nepraktiška, bent kilimas

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
Kadangi originaliai visas salonas buvo paimtas iš avanto , tai yra ir bagažinės dalys (90%). Iš tiesų , su visu salonu istorija tai labai įdomi :D
tai prasom placiau papasakot

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Žodžiu prieš tris metus dužo avantas Šakiuose , kuriame buvo būtent šitas salonas , tik be jokių medžių , bet buvo. Kadangi kaip tik ieškojau tada stupicos , tai skimbtelėjau ir nulėkiau pasiimt , tada pamačiau , kad buvo toks salonas , bet sėdynės ir durų apdailos buvo jau paimtos (visa kita likę buvo garaže tvarkingai sudėta į dėžes , bet labai nesigilinau , kadangi sėdynių nebuvo , apdailų nebuvo , tai ką aš veiksiu su likusiom dalim).
Taigi , paskui prisiminiau , kad MC2 Tado šiaip jau salonas juodas , ale sėdynės ir durų apdailos kreminės, tai taip ir buvo atsekta kas vis dėlto paėmė :D Dabar gi prieš pusmetį buvo nuspręsta tas dalis parduot , tai aš jas nieko nelaukęs ir paėmiau , kadangi dar pridėt prie to mėnesį atgal pamenu Telšiuose stovėjo ardomas avantas , o savininkas sutiko atiduot visas plastmaskes už 30lt, kartu su kilimu , bet kadangi neturėjau tada pinigų , tai ir nevažiavau(kelias tai tolimas ir brangus) , nu žodžiu , taigi , skambint tam į Telšius ir išgirstu , kad kadangi niekam nereikėjo , jau viskas išmėtyta. Nu tai ką , ir sėdžiu aš su tom sėdynėm ir apdailom , bet prisiminiau tą daužtą avantą iš Šakių , nuo kurio viskas ir prasidėjo. Numerio aišku neatsekiau niekaip , bet Voisniz kaip tik važiavo į tuos kraštus ir žinojo kur anas randasi. Skambutis man buvo tiesiog išganymas - po tų metų , pardavėjas vis dar turėjo visas likusias detales , įskaitant ir kilimą :G Neturėjo tik štorkės , kurią po kelių dienų kai parsivežiau detales , išmainiau į savo juodą su tokiu žmogėnu iš Kaišiadorių - važinėja anas su TDI avantu ir kreminiu salonu , tik darbui naudoja , tai net sėdynės juodos jau įdėtos. Žodžiu , žmogus sutiko tiesiog mainytis. Nu tai va , taip ir susirinkau visas detales , dar priedo apsilankiau pas Audzių ir Vienzo , paardžiau tada jų turėtą V8 , iš kurios buvo paimta specifinės V8 gėrybės :) Tai tiek trumpai ?!?  (+) Tvirtai paspaudžiau ranką tam , kuris ardė tą avantą Šakiuose - sakė jau būtų netrukęs ir išmetęs viską , tai ir suspėjau , ir jaučiu pagarbą , kad neišmėtė detalių per tris metus  (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu nu pasakok  :V o šeip tai tikrai labai gražu, tik gal kiek nepraktiška, bent kilimas
Visada prižiūrėjau saloną , tai manau problemų nebus būt čiut atidesniam ir dar tvarkingesniam ;)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
na gal, bet aš kai šeimą šunį turiu, tai kad ir kaip gražu, bet nesidėčiau :D ką sveikinu pasidarei avant'ą dar išskirtinesnį  ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na gal, bet aš kai šeimą šunį turiu, tai kad ir kaip gražu, bet nesidėčiau :D ką sveikinu pasidarei avant'ą dar išskirtinesnį  ;)
Aš irgi šunį turiu ir kartais vežu - o anas juodas ir labai plaukuotas , bet kažkaip nesijaudinu :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reikės kai bus šviesu pasidaryt gražesnę fotosesiją , nei mobiliaku  :D

Ruslan4eg

• Svečias
salonas tai tikrai isskirtinis, graziausiai is visu kurie yra silkese :G :H, beje stogas irgi travertin?

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Nebera prie ko prisikabint, bet mano nuomone, magas neisipaiso kazkaip :)