Dropo reik
Citata iš: Matas_ 2011 Rugsėjo 02, 14:49:23 Dropo reik tai kad normalus tas dropas
abudu tokie shiny
Citata iš: slimshady 2011 Rugsėjo 02, 16:51:46 abudu tokie shiny O ten prie sparno priekinio apačioj juostelės netrūksta?
O originaliai tie buferiai turi blizgėt? Ta prasme lygūs jie? Nes pas mane tai jie tokie grublėti
Na man jau ir uztektu jei iki tiek savo davesciau
Citata iš: vabalaz 2011 Rugsėjo 02, 17:56:56 O originaliai tie buferiai turi blizgėt? Ta prasme lygūs jie? Nes pas mane tai jie tokie grublėti Apatinė dalis ,kaip matai , turi būt kėbulo spalvos ir blizgėti kaip kėbulas , o viršutinė , juoda dalis , turi būt arba originaliai ta tokia bamperio plastmasė arba jeigu jau dažytas , tai juoda struktūra. Kai kurie žmonės dažo šią dalį taip pat kėbulo spalva , bet niekada taip nedaryčiau ?!?
Citata iš: quattro 2011 Rugsėjo 02, 22:25:30 Citata iš: vabalaz 2011 Rugsėjo 02, 17:56:56 O originaliai tie buferiai turi blizgėt? Ta prasme lygūs jie? Nes pas mane tai jie tokie grublėti Apatinė dalis ,kaip matai , turi būt kėbulo spalvos ir blizgėti kaip kėbulas , o viršutinė , juoda dalis , turi būt arba originaliai ta tokia bamperio plastmasė arba jeigu jau dažytas , tai juoda struktūra. Kai kurie žmonės dažo šią dalį taip pat kėbulo spalva , bet niekada taip nedaryčiau ?!?Supratau. Bet va pas mane originalūs, neperdažinėti 5000tinės buferiai, bet jie grublėti tokie
Citata iš: vabalaz 2011 Rugsėjo 03, 00:47:09 Citata iš: quattro 2011 Rugsėjo 02, 22:25:30 Citata iš: vabalaz 2011 Rugsėjo 02, 17:56:56 O originaliai tie buferiai turi blizgėt? Ta prasme lygūs jie? Nes pas mane tai jie tokie grublėti Apatinė dalis ,kaip matai , turi būt kėbulo spalvos ir blizgėti kaip kėbulas , o viršutinė , juoda dalis , turi būt arba originaliai ta tokia bamperio plastmasė arba jeigu jau dažytas , tai juoda struktūra. Kai kurie žmonės dažo šią dalį taip pat kėbulo spalva , bet niekada taip nedaryčiau ?!?Supratau. Bet va pas mane originalūs, neperdažinėti 5000tinės buferiai, bet jie grublėti tokie Tai tik viršutinė dalis grublėta?
Citata iš: quattro 2011 Rugsėjo 03, 09:35:34 Citata iš: vabalaz 2011 Rugsėjo 03, 00:47:09 Citata iš: quattro 2011 Rugsėjo 02, 22:25:30 Citata iš: vabalaz 2011 Rugsėjo 02, 17:56:56 O originaliai tie buferiai turi blizgėt? Ta prasme lygūs jie? Nes pas mane tai jie tokie grublėti Apatinė dalis ,kaip matai , turi būt kėbulo spalvos ir blizgėti kaip kėbulas , o viršutinė , juoda dalis , turi būt arba originaliai ta tokia bamperio plastmasė arba jeigu jau dažytas , tai juoda struktūra. Kai kurie žmonės dažo šią dalį taip pat kėbulo spalva , bet niekada taip nedaryčiau ?!?Supratau. Bet va pas mane originalūs, neperdažinėti 5000tinės buferiai, bet jie grublėti tokie Tai tik viršutinė dalis grublėta?Viskas
ta vieta kur bamperis yra dazomas kebulo spalva irgi yra grubleta, bet kebulo spavos, sita teko pastebet tik ant 5000 bamperiu..