Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 529251 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Oho kokia čia diskutija išsirutuliojo :D

Viso ko esmė , kad man metai mašinos yra visiškai nesvarbu , kaip čia gal kažkam pasirodė ;) Ir noriu keist ne į naujesnę mašiną , o tiesiog , pasivažinėt ir su kitom , man patinkančiom mašinom :) Antai - 855 :) Būtų mano valia - silkaitės savo neparduočiau , o papildomai atsirastų kita mašina. Ir būtent , noriu pakeist modelį , o ne metus. Metai man buvę nebuvę. Visiškai nusispjaut man , kad tai mano silkei jau 22 metai  (h) O kiek į mano silkę sudėta litų , kad "būtų išėjus ceeškė ar aškė" aš neskaičiuoju , nes jos man visiškai nelimpa , neturi jokio šarmo mašinos (-)  O ir tas keitimas čia taip į galvą atėjo , šiaip man Volvo nėra niekuo ypatingos mašinos , bet va 855 kažkuo limpa ir nors tu ką :G Bet tik tam tikroj komplektacijoj ir ne joks dyzelis  (-) Tai va tame ir esmė , kad arba silkaitė ,zylas , arba 855.  (o) V70 - jau nebe tas. Nors ir bazė kiek suprantu 850 , bet kažkoks nei šioks , nei toks. Durų linija kampuota , galas kampuotas , bet priekis apvalus  (!?) , panelė apvali  (!?) nu žodžiu - kažkoks neaiškus dalykas (-) Va 850 tai mano akim tas viduriukas , kur dar kampuota , bet jau neįsipjausi į briaunas niekur :-] Aplamai , jeigu jau biškį pasikeist , nulipt bent trumpam nuo silkės ant Volvo, tai tik į 855  :G
O kaip ir sakiau , 200 20v ir pas mane kažkada bus garaže , nes svajonė ir yra svajonė :H
Tai tiek  :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 14, 13:39:53 sukūrė quattro »