Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: HaSiSo "Kampelis"  (Skaityta 4339 kartus)

Neprisijungęs Hasisas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
HaSiSo "Kampelis"
« Topic Start: 2012 Rugsėjo 06, 20:38:17 »
Sveiki (h), jau maždaug pusmeti žiūrinėju šį forumą, ir galiu pasakyti jog čia pamačiau daugybę l.prižiūrėtu bei gražių AUDI ir radau daug atsakymų į iškilusias problemas AČIŪ (y) . Taigi pristatau ir aš savaji garažą, tik be 4 auto kadangi kažkur fotkės dingo beje dvi iš jų buvo Audi. laukiu jūsų nuomonės bei pasiūlymų.  ;)

1. Pirmasisas mano automobilis ne AUDI, tačiau man jis labai patiko :) VW GolfIII 1996m 1,6SR Pilna elektra, recaro bei AC  :-)

2. MB124 1992m tiesą pasakius pats nežinau kodėl ją pirkau (!?)

3. MB210 320CDI 2003m pilnas, pavažinėjęs supratau, kad ne 20-mečiui tokia mašina  :-]

4. VW Golf IV 2002m 1,9tdi. Vienas iš labiausiai patikusių bei mylėtų automobilių,  (+)

5. Audi A6 2,5tdi 132kw quattro 2003m S-Line ] Navi plius, automatas, labai patiko, ypač salonas (+) tačiau pavažinėjus porą mėnesių pradėjo kalenti velenėliai bei kuro sanaudos buvo apie 15l/100km, tad labai nenorom bet nusprendžiau parduoti  :(

6. Ir dabartinė Audi A6 2001m 2,5tdi 132kw  :-) Apie kurią kiek plačiau kai nufotkinsiu  ;)

Tai tiek kolkas :V, tikiuosi visi sutarsime bei padėsime vieni kitiems :V