Ar aš apsirinku,ar jau buferį suskaldei?
Gerai,kad nenukalė, būtų skaudžiai sukainavę tau
O kur labai ji panaudoti? Gi lietuvoje automobiliu su tokiais buferiais nedaug (speju gal ir vienetai). Greitai galima pastebeti
nu, ir viskas kas uzsides, audi forumieciu (ir ne tik) greitai gali buti pastebetas netgi perdazius
Tai kas kad neparduotu jo niekur, bet Goodui nuo to nei kiek ne geriau butu jei jau butu nuluptas buferis... Teisingos groteles, db tau reiktu sone kokiu pazeminimu originaliu ir isore jau butu ledas O tada jau 2.2T 20V ir visai leedas
Citata iš: powliuz 2009 Vasario 02, 11:40:08 Tai kas kad neparduotu jo niekur, bet Goodui nuo to nei kiek ne geriau butu jei jau butu nuluptas buferis... Teisingos groteles, db tau reiktu sone kokiu pazeminimu originaliu ir isore jau butu ledas O tada jau 2.2T 20V ir visai leedas sekantis upgrade'as būtent toks ir numatomas tik jaučiu geičiausiai kitais metais.
Citata iš: goodazz 2009 Vasario 03, 13:16:16 Citata iš: powliuz 2009 Vasario 02, 11:40:08 Tai kas kad neparduotu jo niekur, bet Goodui nuo to nei kiek ne geriau butu jei jau butu nuluptas buferis... Teisingos groteles, db tau reiktu sone kokiu pazeminimu originaliu ir isore jau butu ledas O tada jau 2.2T 20V ir visai leedas sekantis upgrade'as būtent toks ir numatomas tik jaučiu geičiausiai kitais metais.Sūnau mano, tik žiurėk, kad KW būtų pakankamai
O po to kiek variklio viduriai leis Shotokanas kaip tik db S2 ardo, bet kiek zinau brangokas pas ji tas variklis
Citata iš: powliuz 2009 Vasario 03, 14:42:02 O po to kiek variklio viduriai leis Shotokanas kaip tik db S2 ardo, bet kiek zinau brangokas pas ji tas variklis mano planas chulignas iš anglų parsivaryti RHD avant S2. tada bus ir važiuoklė ir skydeliai ir t.t.galima iki 10000lt neblogos komplektacijos rasti.
bamperiai wisi nereikalini liks tikriausei? ant pardawimo
maziau rupinkis ka pirksu ko ne
tai jau reiks lt atsimetinet padet goodui aprinkta esa
Citata iš: saras669 2009 Vasario 03, 17:53:16 tai jau reiks lt atsimetinet padet goodui aprinkta esa Papigiai nebus, jei to tikiesi O snekant apie shotokan'a, tai kainos pas ji dazniausiai smarkiai uzlankstytos