joooo.. sepetelis bus priwalomas.. kai juso man reikejo paruost.. tj sakau, wakare pirshtai skaudejo nuo tu spyyykiu
Abudu matyt , P.S uzuojauta goodui, teks isigyti minksta dantu sepeteli spikiam plaut
Citata iš: Brutas 2009 Kovo 23, 11:09:55 joooo.. sepetelis bus priwalomas.. kai juso man reikejo paruost.. tj sakau, wakare pirshtai skaudejo nuo tu spyyykiu gal užteks chemijos papurkšti ?? ir po to su aukštu slėgiu nupūsti tokioj typo plovykloi kaip "Plaunu Pats" ??
Citata iš: Andrius001 2009 Kovo 23, 11:13:47 Citata iš: Brutas 2009 Kovo 23, 11:09:55 joooo.. sepetelis bus priwalomas.. kai juso man reikejo paruost.. tj sakau, wakare pirshtai skaudejo nuo tu spyyykiu gal užteks chemijos papurkšti ?? ir po to su aukštu slėgiu nupūsti tokioj typo plovykloi kaip "Plaunu Pats" ?? Per tokius tinginius po to ir nebenusiplauna gerai ratai, reikia druskos rūgštį naudoti
seip tinka ta chemija tewas naudoja sharano priekiui.. wasara musiuku ten issiteshkusiu belenkiek tia gerai juo atitirpdo
Citata iš: Brutas 2009 Kovo 23, 11:19:22 seip tinka ta chemija tewas naudoja sharano priekiui.. wasara musiuku ten issiteshkusiu belenkiek tia gerai juo atitirpdo kazka konkretaus naudojo ar tinka visi? ieskoti spec. parduotuvese ar buna ir hyper-parduotuvese bei degalinese?
nu jau nesakykit kad cia jau pasaulio pabaiga............. o ant raudono cupo kiek supratau yra nebalti ratai.............
Belekokia cia diskusija uzvirus Pas ta balti ratai-nebalti, o pas ta balti ratai baltesni nei balti Taigi aiskiai matosi kad pas gooda-zali, o Adrian- melyni Goodaz ar islauksi balanzio vidurio neuzsidejes ratuku?
man labai sunku iskentet :[ laukiu kol pgl taisykles galmes jau det vasarines, + sekt orus reikia
Citata iš: Andriux 2009 Kovo 24, 12:38:57 man labai sunku iskentet :[ laukiu kol pgl taisykles galmes jau det vasarines, + sekt orus reikiaKo jūs kenčiat, aš jau 3sav su vasarinėmis ir viskas norma. Teko ir baisiais keliais važiuoti, tai kaip nekeista, nėra jau tos vasarinės padangos bukos ir ant slidaus kelio
Ko jūs kenčiat, aš jau 3sav su vasarinėmis ir viskas norma. Teko ir baisiais keliais važiuoti, tai kaip nekeista, nėra jau tos vasarinės padangos bukos ir ant slidaus kelio
pas andriuxa kai idejo foto man pasirode, kad yra gelsvi o cabrio mano jau gera savaite kaip su baltais ratais cexe stovi- kai geras oras ir garbes rata per klaipeda apsuku Oo)