maziau gatviu prasyciau nes tuoj zinos visi kur moldingus rasti sline'o :DDD
Kaip tvirtinasi S moldingai? Taip pat kaip ir paprasti? Ant plast laikikliu ir su varzteliu priekyje? Jei taip tai juos vogti jokio tolko, nes nesulauzius nenuimsi...Greiciau imesk kokybiska foto su tais geltonais halogenais...mane labai domina bendras vaizdas
deja hebra is dalies kaip ir paprasti tvirtinasi ysistato remas kaip orginalo ir tada kiau antra dalis eina virsus moldingo. jie dvieju daliu, kai tik galesiu ymesiu kokybiskene ft
nu tu jau cia susismulkini,jo pats moldingas s-line yra is dvieju daliu,o tvirtinimas tai tikrai toks pat bet aisku kas to nemate tai neisivaizduos.tai papildyk foto bus paprasciau:)
jei jau kas vogs, tai pavogs tik ta spalvota juostele:) emen kartu su "ramas1" nuo jo eso.
as stiklo klijais uzklijavau ta juostele :DD[/quCitata iš: giedrax 2012 Spalio 07, 17:43:28 as stiklo klijais uzklijavau ta juostele :DDTai sakai paciam nebeprireiks nujimti?
as stiklo klijais uzklijavau ta juostele :DD
Kadangi esi jau gal keitęs saviškiai gali bamperį pasakyk kaip normaliai šoniniai fiksatoriai užsideda? Ir ar posparnius nuiminėti reikia ar ne?
apacioj 3000k?man kazkaip taip nepatinka labai kaip kaledu egle atrodo, marga, nu bet cia kiekvienam savo
Ne taip supratai, saviškę variau dažyti ir rytoj surinkinėsiu, bet esmė tokia jog su galiniu buferiu labai daug žaidimo buvo nuimant su šoniniais fiksatoriais tais trikampais. Klausimas kaip normaliai įstatytį į savo vietą buferį? Ar turi įsimauti ar įmušti su ranka? ar dar kažkaip? Nes pvz priekinis tai labai lengvai įsistato
Aš ištraukiau su tais iešmais, bet tie šoniniai laikikliai sunkiai atsikabino ir dabar manau sukišiu tuos iešmus prisuksiu bet šonus neįsivaizduoju kaip pritvirtinti. Nes kažkaip norisi nenubalnoti kėbulo naujai dažyto
tai tipo įmauti iešmus ir bandyti užkabinti? Kitas klausimas posparnis ėjo po buferio šonu nežinau kaip pavadinti ir reikėjo posparnį išlenkti kad būtų virš buferio šono. Tai posparnį geriau nuimti ar pas tave su posparniais bėdų nebuvo?