Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gedimo b6  (Skaityta 4832 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: Gedimo b6
« Atsakymas #25: 2011 Rugpjūčio 03, 19:08:05 »
ir iš viso kam Evaldui S8 jei jis turi dyzelį su kuriuo ekonomijos nulis, bet nubausti gali :V :)

Ką tu čia apie ekonomijas svaigsti? Kiek tu galvoji jis ima? Varom juodai OT, bet mano dyzelis 7-8ltr teima, o kw kiekis koks...
7-8ltr čia kokiu režimu važiuojant? visgi variklis tai ne 1.9, o pats dar minėjai, kad lyg ir čipuotas :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Rugpjūčio 03, 19:15:06 »
ir iš viso kam Evaldui S8 jei jis turi dyzelį su kuriuo ekonomijos nulis, bet nubausti gali :V :)

Ką tu čia apie ekonomijas svaigsti? Kiek tu galvoji jis ima? Varom juodai OT, bet mano dyzelis 7-8ltr teima, o kw kiekis koks...
7-8ltr čia kokiu režimu važiuojant? visgi variklis tai ne 1.9, o pats dar minėjai, kad lyg ir čipuotas :V

Aš kalbu apie normalų važiavimą mieste nesismau.ant, trasoje sąnaudos iki 6-6,5 krenta. Tuom mane ir nustebino tie motorai, kad trauka nesveika, o sąnaudos, garso izoliacija ir kiti parametrai puikūs, nepalyginami su kokiu audi 2,5 ;)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Rugpjūčio 04, 00:33:19 »
Teisingo dyzelio matyt nevadeliojai, jei taip užtikrintai sakai ;) :D

Is bet kokio teisingo dyzelio pasipila kalnai juodu dumu, ipac kai pradeda irodynet savo trauka nuo sankryzos arba kilant i statesni kalniuka, tada tenka ne tik langus uzsidaryt, bet ir nosi uzsikimst :D, neziurint i ta varikli pati audi  nieko tokia,lauksim daugiau nuotrauku ;)

dumina tik seni triperiai arba netvarkingi, jau 10 metu kaip dyzeliai turi suodziu filtrus su kuriais gali gazuot kiek nori, dumo neisspausi jei viskas tvarkoj ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Rugpjūčio 04, 11:13:46 »

Man pvz dūmai visai nemaišo, o ir tam paliktajam už nugaros jie prisideda prie "bausmės" :-]
dyzeliai skirti ekonomiškam važiavimui, o ne baudimui :D čia jau gaunasi kažkoks iškrypimas 'sportinis dyzelis' :-] :-] :-]
cia dizeliu ateitis

Neprisijungęs Gedimo

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Rugpjūčio 11, 16:05:55 »
Na va dyzeliukui atliktas šioks toks remontas:

Pakeista:
Sachs sankaba - dabar veikia idealiai.
Vakuuminis siurblys (įdėtas naudotas).
Galiniai stabdziu diskai ir kaladeles.
Variklio temperatūros daviklis.

Total su darbu 4.2 servise sukišta - 1950lt  ff

Vis dar turiu bėdą - tik įjungus degimą pradeda veikti variklio ventiliatorius, bei temperatūros dačikas skydelyje nerodo jokių gyvybės ženklų net ilgiau pavažinėjus. Kokie dar davikliai knisa protą?  ?!?

Daugiau foto bus po savaitgalio!

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Rugpjūčio 11, 17:04:05 »
tai gal dacikas parejes spidometre :)

Neprisijungęs Gedimo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Rugpjūčio 24, 23:09:49 »
Updated:
Pakeista variklio apsauga;
Uztamsinti langai;
Sudeti nauji kilimeliai ir numeriu remeliai;
Total: +443lt

Neprisijungęs Gedimo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Spalio 27, 10:16:17 »
Patvarkyta važiuoklė, pakeistos padangos, pakeisti tepalai. Eksplotacija dar kažkur 480lt.
Įdėta Osram Night Breaker Plus lemputės, kuriom esu žiauriai patenkintas - 80lt.

Gal kam reikia naujo 2,5tdi (94-00 metų modelio) tepalo filtro?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 27, 10:18:45 sukūrė Gedimo »

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Spalio 27, 10:23:45 »
Tai kad ir pas mane tas ventiliatorius veikia ijungus varikli, cia taip ir turi buti berots  :V

Neprisijungęs Gedimo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Spalio 27, 10:37:31 »
Ventiliatorius susitvarke kartu su žvakių pakaitinimu normaliai įstačius temperatūrinio daviklio fyshkę. Ventiliatorius neturi suktis vos įjungus degimą.

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Spalio 27, 10:40:16 »
o tik uzvedus sukasi?

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Spalio 28, 14:45:13 »
Ventiliatorius įjungus degimą neturi suktis, bet tik užkurus jis pradeda suktis, bet jis stovi kartu su hidromova kuri priklausomai nuo variklio temperatūros ir reguliuoja kokiu greičiu sparnuotei suktis .