Gal labai užgreži, tai atjungia?
Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 10, 16:09:43 Gal labai užgreži, tai atjungia?max 3k apsuku. beje ar nuspaudus difo knopke ziurint po dugnu kardanas turi suktis ar ne? (v)
Nu cia durna klausima uzdavei ?!?
dekui Sintetic ir Domas uz atsakyma, nesu turejes quattrines , tai visa sistema man nauja tai jau nereik daryt izdivono kad as kazko dar nezinau ar nesuprantu diffas sublokuoja reduktoriu galini ar kanors dezeje padaro?
o mes tik siept ir temokam uzuot padeje zmogui
Citata iš: GedasQ 2010 Lapkričio 10, 17:32:34 dekui Sintetic ir Domas uz atsakyma, nesu turejes quattrines , tai visa sistema man nauja tai jau nereik daryt izdivono kad as kazko dar nezinau ar nesuprantu diffas sublokuoja reduktoriu galini ar kanors dezeje padaro? Dėžėj niekas nesikeičia, susiblokuoja galinis reduktorius tik
Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 10, 21:34:51 Citata iš: GedasQ 2010 Lapkričio 10, 17:32:34 dekui Sintetic ir Domas uz atsakyma, nesu turejes quattrines , tai visa sistema man nauja tai jau nereik daryt izdivono kad as kazko dar nezinau ar nesuprantu diffas sublokuoja reduktoriu galini ar kanors dezeje padaro? Dėžėj niekas nesikeičia, susiblokuoja galinis reduktorius tikpaskaitinejau literarūros biski. tai 2 karta Q na kaip ir 1Q pastoviai varo 1pr ratas ir vienas priešingos puses galinis. tai 10psl gale toj situacijoj man turejo suktis-buksuoti galinis desinys ratas. kodel jis nebuksavo? reduktorius-diferencialas suluzes? ar vel neteisingai galvoju?
Citata iš: GedasQ 2010 Lapkričio 10, 21:48:47 Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 10, 21:34:51 Citata iš: GedasQ 2010 Lapkričio 10, 17:32:34 dekui Sintetic ir Domas uz atsakyma, nesu turejes quattrines , tai visa sistema man nauja tai jau nereik daryt izdivono kad as kazko dar nezinau ar nesuprantu diffas sublokuoja reduktoriu galini ar kanors dezeje padaro? Dėžėj niekas nesikeičia, susiblokuoja galinis reduktorius tikpaskaitinejau literarūros biski. tai 2 karta Q na kaip ir 1Q pastoviai varo 1pr ratas ir vienas priešingos puses galinis. tai 10psl gale toj situacijoj man turejo suktis-buksuoti galinis desinys ratas. kodel jis nebuksavo? reduktorius-diferencialas suluzes? ar vel neteisingai galvoju?Prie ko čia prišingi ratai. Visi varo visada. Tarp abiejų priekinių yra reduktorius kaip fwd mašinoj. Kam lengviau, tas ir sukasi. Gale tas pats. Tik ten yra blokiruotė. ją įjungus suksis jie abu nei greičiau nei lėčiau viens už kitą. Centre yra Torsenas kuris skirsto sukimo momentą į tą ašį kurioje didesnis pasipriešinimas (ten daugiau). Iki kol kas nors ore nepasikabina, torsenas dirba kaip jam priklauso. Kai kas nors kabo ore (viena iš ašių rodo nulinį pasipriešinimą) tada ir torsenas tampa opendiffu. Tai negalioja jei pasikabinęs vienas iš galinių ratų, kai įjungta blokiruotė. Tada apkrova eina iš kito. Tepriškai pasikabinus vienam priekiniam mašina turi nejudėt, bet tai sprendžiama stabdžio pagalba.Nuotraukose nematau nei vieno rato pasikabinusio. Kurie ratai sukosi toj situacijoj kai smigai?
ABS neveikia jei cia turi kokios reiksmes sitam procese.
Citata iš: NerijoShius 2010 Lapkričio 10, 18:13:30 o mes tik siept ir temokam uzuot padeje zmoguidurną ir bažnyčioj muša.
abs įtakos neturėjo. Keista tikrai kad galas nekabino. Buvo galima bandyt stabdį maigyti, bet kad čia ne tas varinatas buvo. Pas Tave ji tikrai kvatrinė?
abs įtakos neturėjo. Keista tikrai kad galas nekabino. Buvo galima bandyt stabdį maigyti, bet kad čia ne tas varinatas buvo. Pas Tave ji tikrai kvatrinė? [/quoteAš irgi siandien labai nusivyliau kai teko skambinti traktoriaus Dar mano spejimas yra kad galinis reduktorius-diferencialas ar dar kazkas suluzes yra arba viduriai issimti
Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 10, 22:24:43 abs įtakos neturėjo. Keista tikrai kad galas nekabino. Buvo galima bandyt stabdį maigyti, bet kad čia ne tas varinatas buvo. Pas Tave ji tikrai kvatrinė? [/quoteAš irgi siandien labai nusivyliau kai teko skambinti traktoriaus Dar mano spejimas yra kad galinis reduktorius-diferencialas ar dar kazkas suluzes yra arba viduriai issimtijei taip butu, tai nepajudetu is vietos sita masina
Citata iš: GedasQ 2010 Lapkričio 10, 22:29:03 Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 10, 22:24:43 abs įtakos neturėjo. Keista tikrai kad galas nekabino. Buvo galima bandyt stabdį maigyti, bet kad čia ne tas varinatas buvo. Pas Tave ji tikrai kvatrinė? [/quoteAš irgi siandien labai nusivyliau kai teko skambinti traktoriaus Dar mano spejimas yra kad galinis reduktorius-diferencialas ar dar kazkas suluzes yra arba viduriai issimtijei taip butu, tai nepajudetu is vietos sita masina
Citata iš: Domas 2010 Lapkričio 10, 22:24:43 abs įtakos neturėjo. Keista tikrai kad galas nekabino. Buvo galima bandyt stabdį maigyti, bet kad čia ne tas varinatas buvo. Pas Tave ji tikrai kvatrinė? [/quoteAš irgi siandien labai nusivyliau kai teko skambinti traktoriaus Dar mano spejimas yra kad galinis reduktorius-diferencialas ar dar kazkas suluzes yra arba viduriai issimti