Nu ka, sudesiu nuotraukas savo buvusiu masinu. foto bus netrukus.
Mano turetos ir dabartines masinos:
Audi 100 2.0 85kw 1990
Audi 100 2.2 10V Turbo Quattro 121kw 1990
Audi V8 4.2 Quattro 32V 1993 - 206KW
Audi A8 4.2 Quattro 32V 1997 - 220KW
Audi S8 4.2 Quattro 40V 2001 - 265KW dabar turima
Placiau apie masinas:
Audi 100 2.0 85kw 1990 , Spalva melyna, standartine ileistaranke silkute, tuo metu man buvo superine masina. 5 cil. garsas buvo viskas ko reikejo. Nuotrauku deja turiu.
Audi 100 2.2 Turbo Quattro 121kw 1990 Sita masina paturejau pusmeti gera, ir teko parduoti nes isvaziavau i uzsieni. Foto visas istryniau del nervu, kad teko ja parduoti.
Todel nei vienos neturiu :DDD Ai tik turiu viena video:
Audi 100 Turbo QuattroBuvo veliurinis salonas, elektra.... tvarkinga tikrai buvo, variklis buvo labai geros bukles.
Audi V8 4.2 Quattro 1993 - sita buvo tikras eksliuzyvas. Ji turejo pilna farsa, sviesu salona, el. stumdomas, sildomas sedynes gale prekyje,atminti, webasto, liuka, el uzuolaida, uzuolaidas sone, hidrauline pakaba gale. Bet jai reikejo einamo remonto, prieziuros. Norejau ja perparduoti, bet man ji patiko, tai sakau pasiliksiu sau, visgi tuometines pajamos neleido jos normaliai islaikyti. Nupirkau uz 2700lt. Kai nupirkau is karto siule uz ja 7000. spardziausi kol galu gale teko atiduoti uz 5000lt
Siokios tokios foto:
Audi A8 4.2 Quattro 220KW 1997 , Turejau metus laiko/ Nebloga man ji. Juoda, salonas sviesus, darytas pagal asmenine komplektacija, rekaro. A!Avantgarde firmoje persiutas. Sudeta viskas nuo facelifto kai pirkau buvo. Dar buvo spoileris ant bagazines, kuri nuemiau jis buvo grynai A8 padarytas. As is saves pridejau Tv, Placius porankius ir galini bamperi nuo facelifto. Taciau fura prispaude prie tilto;) I ja tikrai buvau ikises daug pinigu, dejau, dariau viska kas buvo reikalinga, kad vaziuotu idealiai. Bet taip jau nutiko..
Audi S8 40V 4.2 Quattro 265KW 2001m.Sita nupirkau per 1 diena nuo skelbimo idejimo, kadangi ivyko avarija su pastaraja A8, pradejau dairytis kitos. IR pamaciau sita, galvoju, tai yra tai ko noriu. Nuvaziavau apziureti, ledas. Masina prabegus 97k. Yra tai patvirtinantys dokumentai, salonas idealus, kebulas taip pat. Zodziu man patiko. Tai paemiau is karto nedvejojes. Tai buvo mano svajoniu masina
Kolkas kitos nenoriu.