Viso balsavusių narių: 151
Citata iš: Garbaciovas 2010 Gegužės 03, 16:10:49 grazus avantas tiko jej mano ratai Buves ratu savinikas matau, smagu tave cia sutikt dziaugiuos tavo ratukais, padangas drengu iki paskutinio, kitais metas naujas padangas ir perdazysiu ziema ratus Dekui
grazus avantas tiko jej mano ratai
Juokingai atrodo ta zapaskė. Audynė tokia didelė, o ratukas toks mažas. O šiaip padangos čia devėtas uždėjai ?
Labai grazi ir matosi labai daug ranku darbo ir meiles i ja ideta Ratukai labai tinka beje pirkai is Panevezio , dabar maciau yra tokie pat Panevezyje R20 pardavime Oo) Oo) Oo)Beje kaip zadi dazyti ratus ar ta pacia tik perdazysi
Nu, aš galvočiau, kad dažyk su kokiu mandresniu perlu ir bus ok. Aš tai pats mąstau apie kitas padangas arba net mažesnius ratus. O su padangom prikolas buvo, kad varau ant 100km/h per lietų, tai taip akvaplaningas paemė, atrodė, kad mašina pakilo. :/ Tai noriu geresnės firmos padangų.
Citata iš: Vytkė 2010 Birželio 08, 21:16:15 Nu, aš galvočiau, kad dažyk su kokiu mandresniu perlu ir bus ok. Aš tai pats mąstau apie kitas padangas arba net mažesnius ratus. O su padangom prikolas buvo, kad varau ant 100km/h per lietų, tai taip akvaplaningas paemė, atrodė, kad mašina pakilo. :/ Tai noriu geresnės firmos padangų.pirkit geras padangas ir laiku keiskit, nes bus kaip man
Nebent dėt c4 ragus.
Mačiau C4 ragus ant C3, visai gražiai atrodo