Viso balsavusių narių: 151
Citata iš: gataz 2010 Vasario 04, 12:33:05 Patogesnes tau dar egzperte neatsibodo nesamones rasinet? P.S. kad butu i tema, tai salonas dabartinis daug graziau atrodo negu buves, tik man tos melsvos sedynes nelabai limpa
Patogesnes
galines sedynes vistiek butu reikeje ieskot seip susirasiu is c4 tinka priekines maciau su porankiu eijna gaut
Citata iš: Fanatiks 2010 Vasario 03, 22:17:03 galines sedynes vistiek butu reikeje ieskot seip susirasiu is c4 tinka priekines maciau su porankiu eijna gaut tai va kodel cia mano sedynes giri- nori pas save sukisti
Savaitgali darysiu testa: ?!? Vaziuosiu kitoj masinoj ir maniske draugas pavairuos paziuresim koks efektas prasilenkiant bus. Jai akins tada meginsim leist zemyn, jai ne tada reiskias regitroi man perdaug nuleido iskart (nes pagal mane turetu neakint), o jai vistiek akins kitus tai parduosiu , nafik kitiem zmonem akis gadint . Dekui uz info.
Citata iš: Fanatiks 2010 Gegužės 03, 07:41:15 Savaitgali darysiu testa: ?!? Vaziuosiu kitoj masinoj ir maniske draugas pavairuos paziuresim koks efektas prasilenkiant bus. Jai akins tada meginsim leist zemyn, jai ne tada reiskias regitroi man perdaug nuleido iskart (nes pagal mane turetu neakint), o jai vistiek akins kitus tai parduosiu , nafik kitiem zmonem akis gadint . Dekui uz info. ne kiek akis gadinti o kiek suprasteja matomumas apakinus.
gal kai kur regitra atlieka TA
grazus avantas tiko jej mano ratai
stogui nulupai medžiagą ir juodai nuputei?