Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kurie R-18 ratukai gražesni?

S8
58 (38.4%)
RS6
93 (61.6%)

Viso balsavusių narių: 151

Autorius Tema: Fanatiko S6/C4 V8 kiemas  (Skaityta 284111 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
kaip dar galima ivest taskines dudas? :D
Yra tokie perejimai http://www.setaltas.lt/goods/cat,611/gid,7795/Benzininiu-purkstuku-antgalis-1G.html nezinau tik ar butent sitie.
Galvoju jog bereikalo pas save ju nebandziau, nors realiai, tai jau benzino purkstukas atitraukiamas, bet kai pas mane ir taip jie suporuoti, tai tikrai blogiau  nebutu buve.

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
Fanatiks galetum parodyt bendra vaizda po kapotu ?  ;)

Neprisijungęs irmale

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Patarkit kas nusimanot apie Audio sistemu garsa Avante kokia deže pasidaryt reikia Šitam subui Hertz Es300?  :)  blemba dariau didele tokia 65x41x31cm su portu staciakampio formos tai nzn kazkaip nelabai patenkintas skambesiu, galvoju daryt mazesne.  ar geriau daryt uzdara ? :-/ Patarkit 

http://www.audiodirbtuves.lt/viewtopic.php?f=20&t=2447&p=33731&hilit=Hertz+Es300#p33731

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
 :-)  prasom

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Pažįstamas tokiai pat audi turi pasidaręs deze specilia is audinio berots stiklo, i ta kistene nu kur bagazinej pradarai raktams vaistinelei ir t.t., nesveikai daug knisimosi atitaikyt forma , bet groja labai ispudingai+ super tvarkingai viskas atrodo. Vien del muzikos jau verta avant'ą pirkt  (y) :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Geriau susidet originalia Bose su subu ir nereiks drozt is medzio  ;)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
turejau bose,  nelabai ka skirias nuo org nokia koloneliu skabesio, siektiek zemo daugiau. darysiu spec deze eskei kad palystu po visom storkem ir uzimtu nedaug vietos, butu patogus atjungimas esant reikalui.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kad tik nebebuve :D ta bose per tiek metu jau isplerus ir tikrai nieko ten ispudingo nebera.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Turejau ne vienoj auto, grojo gerai, nui nokia skiriasi ryskiai, nebent padusus bose buvo, kur klausei  :V

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
pas mane astunkei 99 metu bose groja labai labai neblogai, turint omeny jog astunkej nera jokiu subu tai zemi yra gana dideli , kiti net klausiau ar subas yra idetas :) nebekyla man minciu ka nors papildomai ir bedeti i masina kaip suba ar dar ka :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
nezinau kame visas bajeris, bet kai c5 nupirkau, bose ten jau buvo. skambejo graziai. tada mindezas per adaptacijas rado funkcija activate bose sound system ( ar kazkaip panasiai ). pakeitus kodinga, dabar skambesys mano ausiai 10 balu (+) ir jis pas save i c4 bose nesenai sudejo, nu tai tikrai jei nesi kazkoks audio fanatikas daugiau nieko nebereikia

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
:-)  prasom
ne vienodo ilgio gazpromo zarnos iki abieju galvu purkstuku, man regis nera gerai...
kol balionas apipilnis gal ir nieko, bet prie apituscio turetu pradet metyt benza uzmygus
pas mane jos vienodo ilgio  (H-)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Fanatiks, ka uz sita suba atidavei hertza ? Siulo viena toki imti, galvoju ko verti..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
nezinau kame visas bajeris, bet kai c5 nupirkau, bose ten jau buvo. skambejo graziai. tada mindezas per adaptacijas rado funkcija activate bose sound system ( ar kazkaip panasiai ). pakeitus kodinga, dabar skambesys mano ausiai 10 balu (+) ir jis pas save i c4 bose nesenai sudejo, nu tai tikrai jei nesi kazkoks audio fanatikas daugiau nieko nebereikia

Magas matyt buvo keistas ir nebuvo ant bose sukoduota.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Įsidėjau Bose pilną, prijungtas prie Chorus 2, tai reiktu aktyvuoti magą?

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Negalėčiau nepasialint tokiom foto :) Eske gavo biskuti darbo.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Purvo kaukes golfukui. :-]

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
apvarei biški golfuką ir dar priešrūkinę lempą išdaužei

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
apvarei biški golfuką ir dar priešrūkinę lempą išdaužei
neisdauze nieko, viskas ten gerai, priesrukiniu ten nera :-)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį

:) golfui jokiu nuostoliu. purvo vonele šiokia tokia ir visks :D kai tempiau net nesimate, kad yr kas prikabinta. Nusiploviau mašina graži diena buvo. paskačiavau sanaudas ant duju 17ltr-100km :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Re: Fanatiks S6;A6
« Atsakymas #1370: 2014 Kovo 24, 18:55:59 »
Turiu db tokia menka problemele su S6 duslintuvo antgaliais :D kas ka galit patart ? :) noriu didesniu triubu blizganciu ir nezinau ka sugalvot, dusliarke taip užsisuka, kad jai nori pjauk nuo bakelipo vamzdzius :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1371: 2014 Kovo 30, 00:29:14 »
Perdarytas esui išmetimas :) nuo patt kelniu iki galo :) tik antgalio dar reikia sugalvot koki uzdet.  pavaziavau be antgalio ant greicio bisk ir istirpo bamperys :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1372: 2014 Kovo 30, 01:19:06 »
Turiu db tokia menka problemele su S6 duslintuvo antgaliais :D kas ka galit patart ? :) noriu didesniu triubu blizganciu ir nezinau ka sugalvot, dusliarke taip užsisuka, kad jai nori pjauk nuo bakelipo vamzdzius :)

Va taip :D

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1373: 2014 Kovo 30, 14:33:00 »
Ka darei butent ismetimui? :) ir kaip su garsais reikalai?

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1374: 2014 Balandžio 01, 00:44:48 »
Kadangi katalizatoriu ner, bakelis tuscias but negali yra Telšiuose duslintuvu meistras :) perdare visa durlerke nuo kelniu :) visuos bakeliuos isimti grobai isvalytos siuksles, perdarytos kameros garso izoliacija sudeta viskas kas priklauso, padare taip kaip ir prasiau kad paspaudus gaza riaumotu, o vaziuojant pastoviu greiciu nebutu bliovimo :) , db rekia susikonstruot paciam duslintuvo gala, ieskaus iskur nupirkt grazius antgaliu du po 80mm arba 100mm bet nesiseka nestandatnis duslis gaunas :D Paduoti S6 bamperiai dažymui :) savaitgali turetu but padaryti.