Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kurie R-18 ratukai gražesni?

S8
58 (38.4%)
RS6
93 (61.6%)

Viso balsavusių narių: 151

Autorius Tema: Fanatiko S6/C4 V8 kiemas  (Skaityta 284134 kartus)

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
Čia ir yra kuro siurbliukas, ir jis turi klakset :D ir bent jau pas mane per tokį plastikinį vamzdelį pasiduoda saliarka iš siurbliuko į webastą :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Čia ir yra kuro siurbliukas, ir jis turi klakset :D ir bent jau pas mane per tokį plastikinį vamzdelį pasiduoda saliarka iš siurbliuko į webastą :)
nu gerai dėkim jis klaksi, o ten tas plastikinis siaudelis vamzdelio  vidui pilnaviduris nesuprantu kokiu budu pratekėt ten turetu :) , dabar esu pakeites vamzdeli i varini stabdziu  be to siaudo, kazka turbut duoda jis ar be jo irgi galima palikt  taip?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 17, 17:52:29 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
Nežinau :D pas mane vamzdelis plastikinis, plonas panašus kuris eina į centrinio užrakto vakuumo sistemą :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Nežinau :D pas mane vamzdelis plastikinis, plonas panašus kuris eina į centrinio užrakto vakuumo sistemą :)
Matomai čia dizeliam ejna plastikinis, o benzam metalinis :) nu reiks pasiknibinet dar, jai nieko neisbursiu tada teks kreiptis kas webastas taiso :)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
tai , kad viskas normaliai, jis klaksedamas pumpuoja kura, o jis ir ateina tuo siaudeliu, nedaug gi jo reikia :think: ir galetum padet webastai uzsikurt, paduot biskeli kuro su spaudimu (is kokio cocacola buteliuko pasidaryt), o kai jau uzsikurs, kazkiek jau ir pati ji traukiasi...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 18, 12:59:10 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Nupoliruota :) Po remontu  garaže visdėlto apsibraižė apsibaladojo, nutariau, kad reikia kompensuot. Spalva rašaline nesitikėjau, kad taip atsipoliruos, Poliroli naudojau didelio grubumo + iš antro karto vaškas. perdažomi prašosi abu bamperiai, paliksiu tai vasarai. Pafotkyjau skydeli drebančia ranka :) Sanaudos džiuginančios, bet užsiregistruota pas dujininkus.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 22, 23:19:36 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
ka tie vokieciai aplink bakus daro? :think:
pas mane irgi ilenkta tik lengviau, bet ant kanto.

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
NZn maciau youtubei nemazai eskiu su tokiais ilenkimais, kaip atzyma kazkokia :D

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
Pistoleto nepataiko kai daznai pilti reikia  :D

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Pistoleto nepataiko kai daznai pilti reikia  :D

o lietuviai kai iš kanistrų pila, tai su leika nenudaužo :D O dujas jei užpylėjas pildo, tai tuo labiau neapdaužo niekas nieko ten... :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Db turiu problema su eske, nzn kur duju reduktoriu statyti? :) prie motoro vietos ner beveik. Sena foto kaip pavyzdys, kad isivaizduot kaip atrodo.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Ne reduktoriu sunkiausia bus kur idet, o slangas nuo peciaus iki jo israityt. Ir vietoje varinio vamzdelio dek plastika tiek uzpilimui tiek padavimui.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
Ne reduktoriu sunkiausia bus kur idet, o slangas nuo peciaus iki jo israityt. Ir vietoje varinio vamzdelio dek plastika tiek uzpilimui tiek padavimui.
kuom geriau, kad žiemos metu mažiau šala?

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
kodėl gadinsi eSą dujomis kai garaže stovi uždujinta 2.8?

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
o na... vaziuot su tuo 2.8, kai beveik tiekpat gali kainuot eksplotuot eske? :-]  as V8 staciau desinej pusej po oro paemimo vamzdziu, bet pas tave ten issipletimo bakelis, tai statyciau kairej, slangas sildymo ir duju nesunku pravest po oro filtro deze, ten dar yra vietos, tiesa nezinau koki reduktoriu zadi statyti, pas mane omvl hp, tai jis gan nedidelis ir daug vietos nereikalauja. Del vamzdeliu, tai zadu persideti plastikini, nes varini nera taip lengva graziai visur itaisyti ir dabar nepatinka man kaip as ji pravedziau, o be to kazkur buvau uztikes gandus, kad plastmasinis turi didesni pralaiduma, bet jei masina zema ir dugna brauki, tai ji daug lengviau sulauzyt ir dujas paleist ;)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
kodėl gadinsi eSą dujomis kai garaže stovi uždujinta 2.8?

kuo jis sugenda nuo dujų? kad vienu maišu bulvių mažiau tilps į bagažinę ar kad piniginė storesnė liks?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
kuom geriau, kad žiemos metu mažiau šala?
Kad neoksiduojasi is vidaus, nesikemsa, kaip varinis nuo dujose esancio brudo ir lengvas montavimas gali kraipyt, lankstyt, kaip nori. Pralaidumas tikrai nepadides negu varinio vamzdelio.

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Nepamirškim, kad Lietuvoi gyvenam, be duju čia su tokia katiline nanuvažiuosi normaliu atstumu, o geriausia tai daryti pradžioj kai mašina pradedi eksplotuoti, greičiau atsipiks. Benzino valgiarastis: Tuščias, normalus važiavimo stilius 12ltr 60%uzmiesty ir tai  gaunasi 100km-53Lt, max kiek sudegines buvau tai apie 16-18ltr negailint pėdalo. Šitie varikliai pakankamai stiprūs dujos nepakenks :smoke:

Ačiū už foto  ;) , neisivaizduodavau kaip tas plastikinis atrodo. db aisq  (8-) ,  Ryt eske varau pas dujininku, reiks pakalbet su jais, kad plastikini vestu jaigu tik tures  :think: . Duju balionas zapaskini 70ltr megins dėt jai itilps normaliai jai ne 60ltr. Duju reduktoriu dešinėj pusės kažkurtai ikiš. toliau nzn, kur duju mygtuka geriau statyti? 2.8niem tai panelei igreze, bet kazkaip nei 5 nei 9. 8:8 kur patartumėt ?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
Parsom :-), as isidejas knopke cia, nezinau kokia ten bus tave.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
dek i pelenine, jeigu nenaudoji jos pagal paskirti

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
pelenine ir taip turi paskirti :) blem, tie zali ledai poto ,kad nedegintu akiu :)  ir kad nesugadintu masinai raudonos apšvietos įvaizdžio grazaus :D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
na bent jau neleisk i panele grąžto kišt

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
su dvipuse kur nors po vairu. man tai irgi klaikiai atrodo tie spuogai ant tusciu mygtuku, sau niekada gyvenime taip nedeciau i tokia masina.

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Palikau masina migtuka des centrinei konsolei, o del tu plastikiniu duju vamzdeliu tai sake neturi ir nededa  :think: stato varinius kaip ir visiem. uzpylimo probke bus už benzino dangtelio.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Nepamirškim, kad Lietuvoi gyvenam, be duju čia su tokia katiline nanuvažiuosi normaliu atstumu, o geriausia tai daryti pradžioj kai mašina pradedi eksplotuoti, greičiau atsipiks. Benzino valgiarastis: Tuščias, normalus važiavimo stilius 12ltr 60%uzmiesty ir tai  gaunasi 100km-53Lt, max kiek sudegines buvau tai apie 16-18ltr negailint pėdalo. Šitie varikliai pakankamai stiprūs dujos nepakenks :smoke:

Ačiū už foto  ;) , neisivaizduodavau kaip tas plastikinis atrodo. db aisq  (8-) ,  Ryt eske varau pas dujininku, reiks pakalbet su jais, kad plastikini vestu jaigu tik tures  :think: . Duju balionas zapaskini 70ltr megins dėt jai itilps normaliai jai ne 60ltr. Duju reduktoriu dešinėj pusės kažkurtai ikiš. toliau nzn, kur duju mygtuka geriau statyti? 2.8niem tai panelei igreze, bet kazkaip nei 5 nei 9. 8:8 kur patartumėt ?
70l telpa drasei,kaip kurie net nemegine sako ,kad netilps,tiek c4 tiek a6 c4 pas mane stovi zapaskinis 72l balionas :) 650x270 atrodo pas mane tokie matmenys tiksliai nepamenu. kiek kainuos dujos ir kiek duju balionas,nes naujas tai tikrai nepigiai.