Viso balsavusių narių: 151
liuko varikliukas ir išimtas nesisuka nei i viena puse ? nes nesenei sau tvarkiau liuka tai nusibodo reguluiti viska ten irgi išardes varikliuka buvau
Labai įdomu, įdėk daugiau šito nuotraukų
kas tiek idomaus? neturiu daugiau saugiklines foto, nematau prasmes kelt, kad ir tureciau. viskas labai aisq ir paprasta.
varikliuka reikia surinkinet pagal metkes tada valdymas normalei veiks nes buvau ant 3mm nepataikes tai ant rankeneles ijungi uzdaryta o jis uzsidaro ir atsidaro iskart ir tt , nebent pas tave isvis i rankeneles pozicijas nereaguoja.
graziai padirbejai
Temp ekranelis nesviecia?
Uzmaciau tave penktadieni mzk pro putino sankryza kaip praskridai.. paskui vaziavau pro navarenus ta pacia diena, tai vel maciau tavo audine, bet uz vairo sedejo mergina vaziavo prie karviu kaip supratau
tai kad ekranelio neivienoj foto nesimato, kodel galvoji kad jis nesviecia?
Ziuriu viena fotke daryta prie mano kiemo ivaziavimo.. pas ka ce buvai? Aniuola?
uzmaytas siandien is ryto prieš 7 prie ventos tilto
hm mieste sakyciau labai mazai.dar kvadrawykas.trasoj galetu ir 10 paimt.
kam siut jai pavyktu gaut , reiks pasidometi tai A4 bumbulais , O saugikline istirpo nes peciuko varikliukas sustojo veikes ir saugiklis nenukepe o istiprino saugikline, gaugiau nieko rimto nebuvo, saugikli tik satciau nebe 30A kaip priklauso o 25A Reiks pasiieskot veidrodziu blem kai jie man patinka.