Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kurie R-18 ratukai gražesni?

S8
58 (38.4%)
RS6
93 (61.6%)

Viso balsavusių narių: 151

Autorius Tema: Fanatiko S6/C4 V8 kiemas  (Skaityta 290530 kartus)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Re: Fanatiko garažas
« Atsakymas #800: 2012 Lapkričio 29, 22:44:37 »
Bėda išsprendžiau :D dujos blogai sureguliuotos buvo, dave per riebu mišini ir išpurškimo laikas buvo labai ilgas, :) sureguliavo tai db trasoi pilnai pakrauta masina 13,6ltr, mieste ir seip 14 gal 15 :) mieste neskaiciuoju, su tuščia mašina 12ltr duju neproblema :), varikliukas dirba kaip laikrodukas, tik yra bedele su tepalo prasisunkimu :) nzn atrodo pro karterius leidzia, ir pro tepalo aušintuva. kadanors vasara :D patvarkysim sąžiningai ten viską :)
 Na va ir kitos naujienos. Šalčiai ant nosies, o aš dar be žieminių :) tai savaitgali buvau nupirkes vienus ratus iš decibelo R-16 97m su žieminem padangom, bet kita diena pardaviau giminaičiui už tapati.
Šiandien jau Vilniui nupirkti vėl tokie patys ratai 5vnt su žieminėm padangom, šykart žieminės padangos geresnes ir ratai 2000m, ryt bandysim dėt ant staklių žiurėt kaip suksis ir kraut viska ant mašinos. ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #801: 2012 Lapkričio 30, 18:13:28 »
ar tu pastebejai kad tave apifyso? per daug ratu tau pardave :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #802: 2012 Lapkričio 30, 18:17:39 »
ner taip ir baisu juk tik 1nu daugiau tai bagazinej ta prisuks  :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #803: 2012 Gruodžio 03, 01:40:04 »
:) viskas normaliai 4 su zieminem ir viena zapaske tokia pat :D super gavos, ratukai gyvi, ikeliu pora foto darytu Telšių rajone :D

Šeštadieni driftindamas truputi pabučiavau bamperi priekini , perdaug uzmeciau masina ir nebeištrauke priekio :D vakar į Vilniu atvažiavau be bamperio :D ta proga parsivesiu mėlynosio bamperi i kaima :)

Savaitgali besėdėdamas garaže sumasčiau išsivalyti lempas :D, galiu pasakyt efektas iškarto matosi ;) švietimo kokybe pagerėjo koki 30% :) oiii valykit lempas :D

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #804: 2012 Gruodžio 03, 01:44:08 »
Kas čia per kuro sąnaudos leisk paklausti? nesveikai didelės.. aš su savo 2.8 a4 telpu trasoje į 9 net ir su pilna į 10 telpu dujų.   mieste pas mane 13 dujų spaudžiant 15. bet pas mane ne quattro bet vistiek per didelis skirtumas kažkaip.  nebent pas tave dujos šlanginės

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #805: 2012 Gruodžio 03, 01:57:58 »
Dujos tesiogines mašina sveria 1800kg ner ko noret pakrauta virš 2t. tai tikrai :D skaitau labai normaliai :) A4 su A6 ner ko lygint :)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #806: 2012 Gruodžio 03, 01:59:16 »
pas mane 1580kg sveria nu jei tokia masė tai jo.  tada suprantama + quattro tada ir gaunasi :) tiesiog nusistebėjau kad tiek valgo :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #807: 2012 Gruodžio 03, 02:10:30 »
Nėr čia ko stebėtis mano ex Avantas su 2.2 širdele  valgydavo 13dujų  :G , o čia 2.8 ir tik 14ltr/100km  :P dar nepamirškim kad ratai R-17 225/45.

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #808: 2012 Gruodžio 03, 02:25:22 »
man tai keista vistiek :D aš įpratęs gal prie eko :D nes man asmeniškai jau 14 tai daug :)

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #809: 2012 Gruodžio 03, 11:00:30 »
labai normaliai to kuro valgo (+) mano 2.3q panasios sanaudos :D

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #810: 2012 Gruodžio 03, 11:23:55 »
Nu nežinau labai jau sunkias kojas turit :D 2.3 ir 2.8 tai gi 0.5 litražo skirtumas bet dar 2-3l daugiau :D Vieną ką sužinojau nusipirkęs kad dujinuką tai pirkti kad ir 4.2 jei žiūrint į kuro sąnaudas, nes kad jos taip nežymiai skiriasi. Pažįstamo trečias golfas srėbė 10l dujų 1.5 motoru, nu bet r17 subai visokie tai nenuostabu :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #811: 2012 Gruodžio 04, 20:37:46 »
Nusipirkau numeriu remeli nauja, kaip Volume sake paskutinis ir senosios serijos :) reik savaitgali uzsidėt :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #812: 2012 Gruodžio 15, 17:58:35 »
Taigi šiektiek naujienu mano garažiukę :) Parsivaręs masina jau viena kart keičiau visa oro puteklio deže, tai teko viską pakartot vėl :) po gero mėnesio, užlinko pečiuko varikliukas- uzgnybe guoliai, nukepino saugikli. teks sena atsirestauruot ateiciai :) viso darbo trukmė 3 valandos :)

Šiandienai dar šiek tiek padirbeta prie audi ardymo :)

o cia dar dziaugiuos lempomis :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #813: 2012 Gruodžio 15, 19:21:58 »
ar yra tam pūtekliui guoliukų pakeitimui ir ar nesudėtingai tie guoliukai pasikeičia ?
ar panasuis reikalai kaip su generatorium ?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #814: 2012 Gruodžio 15, 21:33:42 »
del lempu pritariu, tevo ceskei valiau pries pora metu tai rezultatas aiskiai pastebimas kad ir skaidresnes zymiai ir svietimas pagereja. Aisku gerai kalbet kai ceskes su daina jos issiardo...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #815: 2012 Gruodžio 15, 21:39:54 »
del lempu pritariu, tevo ceskei valiau pries pora metu tai rezultatas aiskiai pastebimas kad ir skaidresnes zymiai ir svietimas pagereja. Aisku gerai kalbet kai ceskes su daina jos issiardo...
Priešingai nei a6 c5  :A  :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #816: 2012 Gruodžio 15, 21:45:58 »
tas pat visoms naujesnems, neatkaitines neatkelsi stiklo.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #817: 2012 Gruodžio 16, 00:00:59 »
ar kazkuo jautesi kad varikliukas eina y pabaiga ar ne?pas mane kartais atsiranda kazkoks keistas garsas ijungus peciu ir seip atrodo kad silpnokai pucia,sakau gal varikliukas y pabaiga?

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #818: 2012 Gruodžio 16, 00:46:20 »
a6 c5 paliginus lengvai ardos, pabandykit kasnors graziai a4 b6 isardyt. kaitink kiek nori, plasmase lydos o tie klijai neikiek

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #819: 2012 Gruodžio 16, 10:41:25 »
ar kazkuo jautesi kad varikliukas eina y pabaiga ar ne?pas mane kartais atsiranda kazkoks keistas garsas ijungus peciu ir seip atrodo kad silpnokai pucia,sakau gal varikliukas y pabaiga?
Taip, buvo ženklu, kai kada varikliukas cypčiodavo ant vidutines padeties, bet padidinus greiti nutildavo, poto priespat uzlinkstant jam jis tai pagreitedavo tai suletedavo pats ir kai sustojo tai sustojo ir klima dingo visiškai užgeso visi ekraneliai temp daviklis spydometre. nors dabar kai pakeiciau ta varikliuka kita irgi atrodo kad silpniau pucia :) bet galvoju gal pasvilo siektiek varzos gal reiktu pamegint pakeisti.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #820: 2012 Gruodžio 16, 12:49:20 »
Taip, buvo ženklu, kai kada varikliukas cypčiodavo ant vidutines padeties, bet padidinus greiti nutildavo, poto priespat uzlinkstant jam jis tai pagreitedavo tai suletedavo pats ir kai sustojo tai sustojo ir klima dingo visiškai užgeso visi ekraneliai temp daviklis spydometre. nors dabar kai pakeiciau ta varikliuka kita irgi atrodo kad silpniau pucia :) bet galvoju gal pasvilo siektiek varzos gal reiktu pamegint pakeisti.
O tai kondiške reguliuoja greitį per varžas varikliuko? Taip, kaip pas paprastą vėjelį, kur su rankenike pasirenki greičius ?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 16, 17:10:31 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #821: 2012 Gruodžio 16, 16:46:03 »
Priešingai nei a6 c5  :A  :D

10min ir guli paskerstos ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #822: 2012 Gruodžio 16, 17:17:08 »
10min ir guli paskerstos ;)
Gal ir guli, bet man asmeniskai lengviau sponkes atkabint ir nukelt stiklus, o ne knistis su fenu kaitint tas lempas, paskui uzdedant vel vargti.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #823: 2012 Gruodžio 16, 17:36:08 »
pas mane pernai pradejo cypaut,paskui nutilo pavasari,bet pas mane cypdavo ant 3-4 greicio,o ant 1-2 nelb :) pas mane be klimo aisku paprasta,tai sakau gal pernai pacypavo,siemet kolkas tylu,bet ant 1 padeties isvis labai silpnai pucia,o kaip padarai ant 3 tada jau geriau jauciasi ir necypia nieks :) sakau gal pernai kas pasvilo ar dar ka?

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #824: 2012 Gruodžio 17, 23:06:00 »
O tai kondiške reguliuoja greitį per varžas varikliuko? Taip, kaip pas paprastą vėjelį, kur su rankenike pasirenki greičius ?
yra varzos bet gerokai kitokios :)