Viso balsavusių narių: 151
Siaip teisingai audzius sako s6 gal tik stabzdziai brangesni ir sparnai su priekiniu bamperiu
Pagal mane rida vokėtijoj jau atsukta, kazkaip irg nelabai tikiu kad bus 220k salona kita baigiu perkraut, o recarini parduosiu. nu vnz planu daug. O pirkau todėl nes reikėjo mašinos nu ir pajemiau dar viena 2.8 tik sitas 128kw senesnis matoras, . Valina gerai, šiandiena prisiregistruota galejau ir eske paimt bet nulupinestos dauguma ir pasirinkimo nera.
tj eske 2.2 mieste duju ima 14-15ltr cia ramiai vazinejant2.8 ar 2.6 jei q tj 14-15ltr duju O del 4.2 negaliu pasakyti nes neturejes cia jau reikia kitu klausti [/quot man jei trasoje tai su dujom 110km/h gaunasi 10-11l duju:) paskaiciavus misru gaunasi 13l cia galima sakyt 100km miestas 300km trasa,nes pagrinde vazineju trasoje
Citata iš: xxignasxx 2012 Rugsėjo 21, 21:52:26 tj eske 2.2 mieste duju ima 14-15ltr cia ramiai vazinejant2.8 ar 2.6 jei q tj 14-15ltr duju O del 4.2 negaliu pasakyti nes neturejes cia jau reikia kitu klausti [/quot man jei trasoje tai su dujom 110km/h gaunasi 10-11l duju:) paskaiciavus misru gaunasi 13l cia galima sakyt 100km miestas 300km trasa,nes pagrinde vazineju trasoje na mano atveju pas mane stazas 2m ant kito vyresnio zmogaus registruota kuris nepadares ne vienos avarijos ir stazas 30m bet tiek kainuoja LIETUVOS DRAUDIMAS 270lt metam cia matai su salyga kad vazines kitas zmogus tj yra as
tj aisku nesamone kad 2.3 rytu 8-10lt min 13duju as asmeniskai i maziau netilpau o pasmaugiu biški iskart pajama 15-16ltr mieste
tai koks ble skirtumas, koks motoras, jei kubatūra virš 2500cm3 kategorija ta pati ir mokėsi vienodai ar pas tave 4200 variklis, ar 2800 varikliukas ar 2500 traktorius o kitas dalykas, tai jei mašina ilgesniam laikui galvoji turėt, užrašai ant tėvo ar kito vyresnio šeimos nario su stažu ir moki pigiai, nebent gyvenamą vietą deklaravęs Vilniuj, tada belieka pasilaidot
nesamone arba tu nemoki matuot sanaudu arba cia uzmiesti kokiam as tau sakau realias sanaudas ne pagrazintas
cia trasa budavo ir labai mazai miesto