Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kurie R-18 ratukai gražesni?

S8
58 (38.4%)
RS6
93 (61.6%)

Viso balsavusių narių: 151

Autorius Tema: Fanatiko S6/C4 V8 kiemas  (Skaityta 284355 kartus)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Antra karta jau turbut nedazysi :)
ne :) nereikia isisvajoti :D
Klausimelis. Pilnas spidometras be borto kompo ir autocheku visu, 70Lt normali kaina be davikliu i varikli?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 08, 12:02:55 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Azara

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
uz tiek man atrodo su bc turetu buti

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
uz tiek man atrodo su bc turetu buti
as žinau kas parduoda be borto kompo ir tiek praso, gundausi pirkt, brangoka man rods, su bortu kompu tai kaina butu liuxiska, bet tokiu spidometru besisvaidančių mažuma :D

Neprisijungęs Azara

• Žiūrėti profilį
arba musk kaina ir issoperuok bc is paprasto skydelio toki lengviau rasti :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
arba musk kaina ir issoperuok bc is paprasto skydelio toki lengviau rasti :)
Klausimėlis. Borto kompas žinau kaip jungiasi, bet dėkim papildomi davikliai statosi i tuos agregatus kuriu busena mane domina ar tesiog prilituojin laidą prie laido, kuris jau ir taip prijungtas lygio matavimui.

Neprisijungęs Azara

• Žiūrėti profilį
man atrodo kad statosi, brolis perinkinejo tai surinko kiek pamenu nebuvo nieko sudetingo :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
man atrodo kad statosi, brolis perinkinejo tai surinko kiek pamenu nebuvo nieko sudetingo :)
dėl sudėtingumo tai dzin :D nesudėtigos Audi, bet sakau jai pasisektu rast BC tai ir tuos daviklius reik nepamirst tada priciupt :)

Neprisijungęs Azara

• Žiūrėti profilį
na taip nesudetingos :) o apie borto kompo rodmenys gal zinai kaip padaryti kad rodytu kiek ryja o ne virs 50l :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
na taip nesudetingos :) o apie borto kompo rodmenys gal zinai kaip padaryti kad rodytu kiek ryja o ne virs 50l :)
Mano informacijos šaltinis apie BC buvo iš gataz seip ir intike Raso, kad K,KE-jectroniks nepajungsi kuro sanaudu, 2,3 kiek zinau kur elektronika apdeliota apie kraba ir t.t. paneleje tipo laidas yra geltonai raudonas berods laisvas pajungus aceit rodo, bet nesu isitikines :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Mano informacijos šaltinis apie BC buvo iš gataz seip ir intike Raso, kad K,KE-jectroniks nepajungsi kuro sanaudu, 2,3 kiek zinau kur elektronika apdeliota apie kraba ir t.t. paneleje tipo laidas yra geltonai raudonas berods laisvas pajungus aceit rodo, bet nesu isitikines :)

70lt uz pilna skydeli, jei viskas tvarkingai veikia, tai cia dar gera kaina, nes siaip dazniausiai po >100lt praso uz juos zmogai. O jei nebuvo pas tave tepalo slegio ir temperaturos davikliu, tai teks isideti juos i motora ten kur priklausytu, arba daryt taip vadinama "sumustini" ant tepalo filtro det toki daikta, i kuri sukasi slegio ir temperaturos davikliai. O su BC tai manau panasiai viskas, tiksliai nezinau, neteko dometis ;)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
kiek tas "sumustinis" kastuoja velns zino :D o davikli jai gauciau tai 1,8PH varikliui jis is galo gal suktusi ar sone kaip 2,2? reiks pasiziuret ant Efkos 80 bulkes  8-P
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 08, 16:13:46 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
kiek tas "sumustinis" kastuoja velns zino :D o davikli jai gauciau tai 1,8PH varikliui jis is galo gal suktusi ar sone kaip 2,2?

ebayjui yra pigiausi nuo 36$ , atrodyt turi mazdaug taip. bet pasidomek gal kas parduoda naudota :) o kur i motora suktis turi tai nezinau
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Oil-Filter-Adaptor-Sandwich-AUDI-BMW-DODGE-LEXUS-JEEP-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27ac7ec245QQitemZ170397712965QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
O koks tiklas pirkti sita nesamone? Uz jo kaina geriau daviklius nusipirkt.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
O koks tiklas pirkti sita nesamone? Uz jo kaina geriau daviklius nusipirkt.
Nesamoniu neperku :) tik originalu desiu, jai desiu :D   

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
mėlyna audinė su tais ratais kažkaip keistai atrodo :D :D  (y) gerai cia tu darbuojiesi (+)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Kaip ir atsinaujinti laikas :)
Na ka naujas gyventojas namuose :D Šykart quattro  :H Audi A6 2.5TDI 95-11. 6 pavaros.
Nupirkta nuo tralo su defektu. Gavusi į žandikauli truputi  :) kebulas apžiūrėtas kruopščiai didelių pašalinių defektų neturi, neskaitant įlenkimo galinio dangčio, galionio buferio dažų sutrukinėjimo ir daužtos vietos priekyje. Pradėta ieškot dalių, tvarkoma.
Reikėtu pagalbos dėl dalių kainų: Pr.Sparnas k.p.; Buferis; Radiatorius. ?!?
Imetu kelias foto bendram vazdui susidaryti:)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 15, 11:33:09 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Labai grazi sita spalva :) Neblogas dalykas atsirado pas tave garaze, o dar jei ir ne pardavimui, ta is viso :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Labai grazi sita spalva :) Neblogas dalykas atsirado pas tave garaze, o dar jei ir ne pardavimui, ta is viso :)
Aš netas žmogus, kad mašinas perpardavineti :D
Gaila nebenufotkinau nuplautos spalvike ir man patiko, garaže įgrudau, dabar ieškosiu detalių kad užvesti pavažiuoti, niešti nagai quattro išmegint :-]

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sparnai tai gerai papuvę

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį

tikiu :D cia 103kw? :)
a6 c4 q tik 103kw ir tebuvo ir 6 gang :)
Būtent :) nors diržai atrodo kaip nauji, net užrasai nėra nusitryne, bet keisių viska kaip ir priklauso :D, ką čia gali žinot poto tokei gerai mašinai nutrukts tuf tuf tuf.  Reikia susižinoti dabar kokius tepalus jai pirkt :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Sparnai tai gerai papuvę
Vienas vairuotojo sparnas ir tera toks :) iš arciau apžiūrėjau jau spakliuotas buves, matyt tvarkytas. Visa mašina apėjus aplink neradau nevienos rudelės :)

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
tikiu :D cia 103kw? :)

a6 c4 q tik 103kw ir tebuvo ir 6 gang :)
Reiskia mane vienas pazistamas apgavo, nes pas ji tikrai zinau, kad buvo 85kw, bet jis suoke, kad 6gangai, i masina aisku nelipau ir netikrinau, pasitikejau zmogum :)

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
pats wazinesi ar motinai cia paemei? :)