Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kurie R-18 ratukai gražesni?

S8
58 (38.4%)
RS6
93 (61.6%)

Viso balsavusių narių: 151

Autorius Tema: Fanatiko S6/C4 V8 kiemas  (Skaityta 284051 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
aš tai nebedarysiu, čia nebent tu galvoji ;) pagrinde skirtumas, kad avantui porankis per vidurį neatsilenkia  :V

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
dažnai daiktai atsiduria KLP ir pakeliui nuo vln, nebent tas galas irgi labai toli  :V
nuo manes iki VLN 288km iki KLP 99km, o kaina sedyniu 500?
su priekinem lempom tamsintom TA praleidzia? kaip posukius patamsinai?

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
posukius tokius jau pirko is parduotuves :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
dažnai daiktai atsiduria KLP ir pakeliui nuo vln, nebent tas galas irgi labai toli  :V
nuo manes iki VLN 288km iki KLP 99km, o kaina sedyniu 500?
su priekinem lempom tamsintom TA praleidzia? kaip posukius patamsinai?
per TA priejo patrine stikliuka mato kad stiklas skaidrus na ijungiu posuki o jis orandzinis kaip ir turi but tai neprisikabino.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 12, 21:34:31 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Užmatytas šiauliuose

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
 :-] laukiau kol tas traukinys pravaziuos, ta dien kazkas susiknise buwo pervazai.
dar kelios foto:

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
Pažiūrėjus foto iškilo klausimas ar ne laikas quattro ieškot?  :-]  Ką su išmetimu buri jau? ?!?

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
paro foto koki ten glusa uzsidejei? murkia nors kiek? :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Samadelka pats pasidirbau, bet garsas kuris išeina tai tesiog priverčia pasišiaust :G   :-]

Neprisijungęs Reideris

• Įrašai: 648
    • Žiūrėti profilį
truputi duselis netelpa :)

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Gražiai Treseriai dera prie auto spalvos

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Dekui :)
 Netelpa taip kaip noretusi, bet nieko ir nedarysiu pakankamai gerai atrodo mano akim.  ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
na bet jei jau darei kaminus tai galejai paskaiciuot kad tilptu viskas kaip ir ok bet juos reikia dabar butinai sukist islankstant ta skyle aiku padazyt apacia reiks

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
blemba kai pagalvoji, treseriai uz 60 litu :-] jeigu tokios bukles kaip atrodo is foto tai zinok, kad gavai ~2-4x pigiau nei reiktu (+)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
blemba kai pagalvoji, treseriai uz 60 litu :-] jeigu tokios bukles kaip atrodo is foto tai zinok, kad gavai ~2-4x pigiau nei reiktu (+)

yra žmonių, kurie nežino kas tai yra :) pats turiu susiradęs senuką, pas kurį yra treseriai, tik vat blendos apačioj yra išlūžę gabaliukas maždaug 1 x 1 cm. Už juos prašo 50lt. Tik vis neapsisprendžiu ar man reikia jų, nes prie juodos mašinos nelabai man jie dera. Reikia gal gyvai pamatyt, tada gal pasikeistų nuomonė :)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
apsikeisk padangas vietom priekyje kryptines geriau (h)

Neprisijungęs gisas

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
gyviai atrodo taip pat gerai  (+) :G

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Na duslintuvas buwo kaip ir padarytas ant audi 100 avant kai parsivariau, bet perdariau siek tiek, geriau. snd su grupiokais gryzes uzvedziau pagazavom na, bet bėsina kad telefas negali irasyti garso normaliai.
http://www.youtube.com/watch?v=QZRG-2gwokI
kryptiniu padangu i prieki nedesiu nes ju nieks nededa i prieki. :)

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
jo sita silkute tikrai ledas  ff maciau is arti kai buwau pas decibela atvares absifkiu pirkt  :D kiek supratau stogas kaiptik buwo svieziai aptrauktas ir atrodo tikrai nais  ff (v) twarkyk ir toliau kad auduke atrodytu dar graziau  (+)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį

yra žmonių, kurie nežino kas tai yra :) pats turiu susiradęs senuką, pas kurį yra treseriai, tik vat blendos apačioj yra išlūžę gabaliukas maždaug 1 x 1 cm. Už juos prašo 50lt. Tik vis neapsisprendžiu ar man reikia jų, nes prie juodos mašinos nelabai man jie dera. Reikia gal gyvai pamatyt, tada gal pasikeistų nuomonė :)
jo galetu man kas s6 blenda uz 50 lt atiduot  :-]

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
Užmatyta siandien prie saulės miesto. Ar tik duslintuvas biški nebus per daug garsokas?  ?!?

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Nu nzn garso duoda normaliai,  :V man tai malonu klausytis murkimo, ilgoi kelionei neglušina ausų, TA nepraeisiu, nes decibelus viršyčiau  :) atsibos persidėsiu oroginalą, 5min pakeitimas  :D dėl to sijono ir neliečiu, neplatinu, kad normaliai palystu.

Neprisijungęs xenon45

• Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
gan geras garsas dabar pas fantiks  :)

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
mažai girdėjau, bet iškart atkreipė dėmesį. Garsas nebuvo žiaurus, tik kai išvažiavai iš sankryžos jutosi kai gaza spaudi būtent tu, o ne visi kiti :D Man irgi patinka tas ,,galios" garsas, bet tik jis turi eiti is variklio, o ne iš glušo :D aš savo audi irgi pakirkinu, kad išgirsčiau šita miela garsa :D tik pas mane dar truksta biški kubatūros iki pilnos laimės  :-]

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
Atsinaujinam. Taigi pasipuosiau ziemai, jau :

Duslintuva originalu isidejau, vel sugryzo konfortas  :G
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 27, 23:47:59 sukūrė Fanatiks »